Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

Gość gość
aż ręce świerzbią aby takiej pasażerce pomóc w doznaniach :)

Gość gość
najlepiej zjechać na pobocze aby było bezpiecznie i rozwinąć temat :)

gość zjechanie na pobocze może być dobrym pomysłem, w końcu bezpieczeństwo na drodze to podstawa :) Jednak w takiej sytuacji nie chodzi o rozwinięcie tematu, a o zabawę pod tytułem możesz popatrzeć, nie możesz dotknąć ;)

Gość gość
patrzenie też jest podniecające, ale wolałbym dotknąć :)

gość, nie zawsze mężczyzna ustala reguły gry, mógłbyś woleć dotknąć, jednak to ja zdecydowałabym kiedy to nastąpi :) x pirat nie wiem czy ktoś widział, raczej wtedy jestem skupiona na czym innym :P

Gość gość
jakbym się postarał to może byś się zgodziła? :)

zależy jak byś się starał :) W sumie jakbyś zjechał na pobocze, kazał wysiąść z auta, chwycił za włosy i wziął na masce samochodu to mogłoby być ciekawie. Dzięki za podrzucenie pomysłu ;)

Gość gość
"nie wiem na czym opierasz twierdzenie, iż jestem chuda, nie widziałeś mnie, więc raczej nie możesz tego stwierdzić. Dwoje ludzi o tej samej wadze i wzroście mogą wyglądać diametralnie różnie." podoba mi sie to stwierdzenie , ciekawy jestem tylko czy gdybym zastąpił słowo chuda na gruba to twoja wypowiedź była by podobna :) a bardziej w temacie kiedyś pisałem o takiej fantazji w aucie jedziesz, prowadzisz a twój facet zaczyna ci robić dobrze ręką a potem mówi żebyś zamknęła oczy i tylko mówi jak masz skręcac , na prostym odcinku oczywiście , co o tym myślisz ? :)

gość moja wypowiedź by się nie zmieniła, obojętne czy wstawimy tam gruba czy chuda. Dobrze się ze sobą czuję, a to najważniejsze, dzięki temu np. w seksie mogę być bezpruderyjna dla mojego partnera. Jeśli bym się dobrze czuła ważąc 80 kg, to tez by było ok. wszystko zaczyna się w mózgu i postrzeganiu siebie samego. Nie jestem seksbombą, ale na tyle dobrze się ze sobą czuję, iż jestem pociągająca dla części mężczyzn, mimo iż nie wyglądam jak z photoshopa ( nie chodzę ubrana jakoś wyzywająco, chyba, że specjalnie dla partnera). Tyle w temacie :) Co do kierowania auta z zamkniętymi oczami, to jest to już wykraczające poza mój zdrowy rozsądek :)

Skoro mam tu paru panów na topiku, to może Wy mi doradzicie o co chodzi, bo nie mogę do tego dojść i nikt nie zna odpowiedzi na problem komputerowy. Mianowicie ustawiłam sobie nazwy ikon pisane kursywą czcionka sylfaen. Wszystko wygląda pięknie ładnie, ale końcówki są ucięte, tak jakby widoczność napisu była "docięta" w linii prostej i to co w kursywie wystaje na końcu jest niewidoczne. W momencie zaznaczenia ikony, napis pod nią jest cały widoczny. Może ktoś się spotkał z takim problemem? Nie jest to uciążliwe, bo niewiele jest obcięte, jednak mało estetyczne. Dla kogoś kto mi doradzi czeka nagroda :P

pirat, to wiem, że jest zwiększona ilość miejsca jaką potrzebuje kursywa. Chodzi mi o to czy jest sposób, aby mi się te nazwy wyświetlały poprawnie. Skoro można taką czcionkę ustawić, to powinna się wyświetlać prawidłowo, inaczej mija się z celem danie takiej możliwości przez microsoft. Sterowniki wszelkie zainstalowałam najnowsze, a problem nie zniknął, na razie dałam po prostu kropki na końcu nazw folderów, wtedy wyświetla się cała nazwa. Wolałabym jednak nie mieć tych kropek, jako kobieta jestem perfekcjonistką :P

Gość gość
seksoholiczko to może daj małą zaliczkę za pomoc? :)

Gość gość
wspomniałaś o nagrodzie za pomoc ze czcionką, więc pomyślałem, że wcześniej można liczyć na małą próbkę nagrody? :)

Myślę że nie da się tego zrobić bo system okienkowy został skradziony przez apple od xeroksa parks a potem od apple ukradł to rozwiązanie microsoft. wielu użytkowników nie wie że może zmieniać czcionkę ikon. to jest błąd jedynie dla kursywy. patent z kropką jest dobry ja ci bardziej nie pomogę. Swego czasu po aktualizacji Microsoft zabił 30% systemów vista i każdy musiał znów instalować. Polityka wielu firm technologicznych polega na tym że -tworzy się produkt (Alpha) -testerzy go sprawdzają po poprawkach zostaje wypuszczony na rynek (Beta) Tak na dobrą sprawę żaden produkt technologiczny nie jest perfekcyjny (finalna) Trochę fotografuje i mam nikona w modelu dla zaawansowanych amatorów był nie sprawny autofokus firma nie wydala poprawek i nie naprawiła problemu.

Gość zawiedziony1410
miałem pisać żebyś spację spróbowała dodać, ale doczytałem że używasz kropek :P Moja rada w takim razie to wmówienie sobie że nazwy ikon powinny być przede wszystkim czytelne i jedyny słuszny rodzaj czcionki to normalna lub pogrubiona.

gość, nagroda będzie odpowiednia i raczej osobnik, który rozwiąże ten problem nie będzie zawiedziony :) Tu musicie uwierzyć na słowo, że warto :P pirat, no właśnie to mnie wkurza, że dają możliwość, która ma w pakiecie błąd. To nie jest jedyne co schrzanili, bo drugi problem na który nikt nie umie znaleźć odpowiedzi, to zainstalowałam sobie t-clocka i mogę zmienić czcionkę, wielkość, i dopasować format wyświetlanej daty i godziny, ale nie mogę zmienić czcionki na czarną. Mam jasny pasek zadań i biała jest niewidoczna, a czerwona, czy zielona nie pasuje mi do wystroju :P Musiałam na razie przyciemnić pasek, dokąd nie rozgryzę tego, dlaczego tak się dzieje.

zawiedziony1410 Kursywa jest dla mnie czytelna :) Tak sobie ubzdurałam i tyle. Co do mojego systemu to lubię się nim bawić i jak czegoś nie umiem zrobić, to będę drążyć aż znajdę rozwiązanie. Podejrzewam, że trzeba by było w plikach systemowych pogrzebać, jednak jestem świeżo po formacie i na razie usiłuję to rozwiązać pokojowo :P Jak nie zadziała, to wyciągnę ciężką artylerię :D