Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

Gość Dżepetto
14.08.13 [zgłoś do usunięcia] Dżepetto napisz do mnie...Maleńka dzepetto.znawca@o2.pl x Przykro mi, ale to nie mój mail.. mówiłem, że u mnie to musi trochę potrwać.. Mam nadzieję, że się nie otworzyłaś za mocno, maleńka :)

Wszystkim dziękuję za uwagę, topik z moim udziałem zamykam, sami sobie tu urzędujcie :) bo zaczynają się bezsensowne podszywy, w celu wyciągnięcia maila. Kto ma do mnie kontakt ten ma, ja nie będę się zastanawiać, z kim piszę na mailu. Miłego wieczoru.

Gość gość12927272
a jednak szkoda. tak mam blisko 30 km. Powodzenia Sexi

Gość Dżepetto
Przykre jest, że są wśród nas pasożyty, żerujące i małpujące czyjąś twórczość :) Życzę Ci, maleńka, ucieleśnienia Twoich pragnień w najbardziej nałogowej odmianie ;) I przepraszam, że nie podałem maila.. Rozumiesz pole rozorane, krowy nie wydojone itp.. Jak będziesz miała ochotę to napisz do mnie... Może wybierzemy się w te góry.. Who knows.. TNR :)

Wiesz, teraz to nawet jakbyś podał maila Ty czy gość to nie będę wiedziała z kim tak na prawdę piszę. Stary ma normalnie niebieski nick i wiem, że on się wypowiada, a nie mam się bawić w detektywa, co kto pisze a co nie. Wtedy nie chce się rozmowy nastrój pryska, bo wszędzie zaczynam węszyć podstęp. Cały czas zapominam, że to nie jest normalne forum :P

Gość gość
masz zupelna racje. To nie jest normalne forum. Wiaze sie z nim kilka niepisanych regul ktore bezwzglednie nalezy respektowac. Wracajac do tematu seksohiliczko. O nimfomanie Cie niepodejrzewam raczej obstawism przy megazadowoleniu podczas seksu. Wtedy kazdej z was sie za duzo wydaje. Moja byla mowila kiedys o sobie podobnie :-P teraz jak dobrze pojdzie ma raz w miesiscu :-P hihihi dobrze jej tak :-P A Ty jak to z Toba?

Gość gość
Raz dziennie to duzo zwazahac, ze nie jestem krolik ani machina. 4 razy w tyg to dobra ilosc zawzze byla. Czasem bywalo intensywnie i kilka godzin. Glownie samej zabawy ;-)

Gość gość
Ochota ochota, ale wez tu codziennie sie grzmoc! Po pierwszych dwoch tygodniach mialem dosc :-P choc myslalem, ze nie! no skad! Ja bede mial? A tu jednak! To wykancza fizycznie

Gość gość
Te seksoholiczka za robote sie wez w domu posprzataj obiad ugotuj a nie pierttolisz od tygodnia jaka to napalona c**a jestes a tak naprawde choy wiesz o r****niu.:D

Gość impresja impresja
Źle siebie określasz Seksoholiczko:) Skoro uwielbiasz seks, masz na niego ciągle ochotę i Cie to cieszy to jesteś EROTOMANKĄ. Seksoholik to człowiek uzależniony od seksu, ale cierpiący z tego powodu, gdyż jego to męczy, że ciągle ma ochotę, a nie może zapanować nad własnymi żądzami. Ktoś kto chce się z tego wyleczyć i zmniejszyć swój popęd. Ktoś, kto potrzebuje terapii :)

Gość gość12927272
Sexi:) libido ci spadło?;0 bo jakoś mało seksownie piszesz:)

impresja impresja Może masz rację :) Dobrze mi z tym jak jest. gość12927272 Moje libido ma się całkiem dobrze :P Weszłam tu tylko w zasadzie zobaczyć czy ktoś odpisał i odpisać Tobie i Dżepetto, stąd mało seksowny ton.

Gość Dżepetto
Cześć maleńka :) I wymysliłem.. w łóżku jestem trochę szybszy ;) dam_rade77@o2.pl, sprawdź mnie ..

Gość Dżepetto
Nie, to nie podszyw. Potwierdzam autentyczność: to mój mail.. Wbijaj :)

Gość gość12927272
i temat sie skończył??:( gdzie seksi?:)

Gość Taka Sobie Królewna
Haa:-D Ucałowania dla Dżepetto(a):-D:-* Prawdziwego! TNR;-)

Gość Taka Sobie Królewna
No coś Ty:-D Tamten to podszywa! Prawdziwego owszem ucałuję mocno, namiętnie, a najchętniej od razu zaciągnęłabym do łóżka, by się z nim pieprzyć.:-P

Gość Taka Sobie Królewna
W sumie na przeszkodzie stoi kilkaaaaaaa km;-) Ale co tam. Wiem po prostu:-) Dużo tu zboków i napaleńców. Uważaj:-)

Gość Dżepetto
Królewna, i zaciagnełabyś takiego zboka i napaleńca jak ja do łóżka.. ?