Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak studiowałem na lekarskim i jeździłem najnowsza A6ka to wmawiano

Polecane posty

Gość gość

mi ze kobiety tak naprawdę nie lecą na pieniądze, nie sa tak nieudaczne i puste. Nie miałem dziewczyny. Teraz kiedy jestem po studiach, zrezygnowałem z samochodu, otoczenie twierdzi ze stan posiadania jest ważny, nie można być golod*pcem bo mimo wszystko pieniądze są w życiu ważne.. Dalej nie mam dziewczyny, na dodatek jestem lekarzem, ale najwidoczniej na żadnej nie robi to wrażenia. Dlatego podziwiam facetów którzy bez pieniędzy wykształcenia i innych atrybutów potrafią poderwać kobietę. Moim zdaniem są bardziej wartościowi ( w sensie wygranego życia) niż lekarze z karierami, pieniędzmi itp

Gość Pudlo wiagry Sp z oo
jak mi wystarczalo w zyciu pare zlotych i kochajaca rodzina to mi wmawiano ze nie mam ambicji jak mi sie rodzina rozpierdolila na drzewie to mi wmawiano ze to nic takiego, moge se przeciez dorobic kolejne dzieci wiec powiem ci tak - pierdol sie ze swoimi teoriami

Gość gość
To znowu ty, Jenakrys czy jak ci tam, idioto skonczony. C**a jestes a nie lekarzem

Gość gość
Nie jestem żadnym junkersem tepaku

Gość gość
P.s -bo ty k.. Wiesz co ja skończyłem a co nie. Wróżka od siedmiu boleści.

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
to znowu ty :D cos mi sie wydaje ze nie jestes lekarzem tylko jednym z zolnierzy pisu co to nawiedzaja to forum i nastepuje nagly wysyp tematow "jestem ... w tym kraju nie da sie zyc" itd.

Gość gość
autorze chciałbys byc lekarzem :D po stylu pisanie co najwyzej zamiatasz ulice

Gość Paweł88
Miłość kobiety do mezczyzny sprowadza się do zasobów, atrakcyjności i pozycji społecznej dobrej.

Gość Paweł88
Kolejne wtręty od rzeczy. Jak was tak irytuje temat, to może dotkniecie meritum?

Gość gość
Dokładnie , nie obchodzi mnie czy wierzycie czy nie. Chce porozmawiać z ludźmi na poziomie a nie przyglupami.

Gość gość
Przepraszam jaki "styl pisma" ma lekarz? Może ktoś mnie Oświeci? Popełem jakiś błąd? Tylko bez czepiania sie o p*****ly

Gość gość
Zarówno wśród biznesmenów i polityków jak i wśród żuli Mietków są playboye i prawiki - tyle że potencjalne dziewczyny odpowiadają ich lidze.

Gość gość
Popelnilem

Gość Menarche
Autorze to dlatego ze obecnie społeczeństwo nie ma żadnych ideałów i taka pierwsza z brzegu będzie wolała wziasc sobie debila po podstawówce tylko dlatego ze dobrze wyglada niż faceta z klasa. Taka prawda. To smutne. Ale takie czasy.

Gość gość
dziwnie piszesz przyznam ... Ale właściwie o co ci chodzi ??? szukasz kogoś na forum Z tego co wiadomo to lekarze mają branie bo zawsze znajdą się jakieś materialistki które na kasę lecą ..... A lekarz jeśli choć trochę jest dobry w swym fachu to kasę posiada .... więc bierz się za jazdę na kongresy , konferencję itp.. poznasz tam panią lekarkę i wszystko będzie ok bo chyba jakiejś tępej to nie chcesz ..więc dobrze radzę bierz kogoś po fachu

Gość gość
ale durne rzeczy piszecie ... ja nigdy bym nie chciała debila po podstawówce Oczywiście nie mam konkretnie wymarzonego zawodu dla faceta .. bo chyba nie z jego zawodem ktoś się wiąże tylko z nim, .... A Ty autorze zwiąż się z pielęgniarką ona latają za lekarzami więc wszystkie twoje mówię ci naprawdę ..

Gość gość
ostatecznie skoro twierdzisz że pieniądze ważne są z czym się zgadzam ... to masz pieniądze więc skoro nie masz baby idź do bu,rdelu załatwisz potrzeby fizjologiczne i masz problem z głowy .... .....ewentualnie choróbska nabawione od tych dziw to już kolejny problem

Gość gość
Kobiety nie lubią prostytutek, bo to ich konkurencja na rynku dostępu do zasobnego samca.

Gość gość
No widzisz jednak nie maja brania nawet u pielęgniarek.

Gość Rycho Wczas
pamieta ktos tytul tej powiesci co to panicz popelnil mezalians z Hanka?

Gość gość
a jaką masz specjalizację , o ile ją masz

Gość gość
u pielęgniar ....mają branie bo one dają im często za darmo lub pól darmo :)

Gość gość
Zabiegowka ale to nie ma znaczenia. Chciałbym żeby było prawda to co piszesz ale niestety to tylko bajki.

Gość gość
możliwe że jesteś 1 zarozumiały buc 2 szkaradny typek ... 3 "głupkowaty życiowo " 4 szukasz gwiazdy , sexbomby, lub lubiącej sex oralny a wiele kobiet się brzydzi tego syfu .//// 5 jeśli prawda to że jesteś lekarzem w co wątpię to może masz po tych studiach "zryty beret " tzn z lekka zmienioną psychikę .......:) pomyśl o tym :)

Gość gość
chciałbyś żeby to była prawda czyli co ? pracujesz w zabiegowym ????:)

Gość gość
a może wybierz specjalizację psychiatrię ..podobno pacjentki czasem zakoch.ują się w swym psychiatrach .. więc jeśli wizja partnerki chorej umysłowo cię nie zraża to może spróbuj

Gość gość
a na okulistyce znasz się trochę bo mam pytanie ? z tego działu ???????????

Gość gość
Ty wyżej: odróżnaij chorych psychicznie od chorych umysłowo.

Gość gość
idioto chory psychicznie a umysłowo to to samo debilu !!!!!!!!!!!!!!!! sam nie wiesz co piszesz imbecylu