Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swiety_od_spraw_beznadziejnych

Jestem biedny zagubiony czlowiek

Polecane posty

który nie chciał być naiwny a w istocie stał się kimś kto w ogóle nie wierzy ludziom, cały czas patrzy pod nogi przez co nigdy nie chodzi z podniesioną głową.. bardzo kogoś kocha ale stracił go bo mu nie uwierzył w słowa "kocham cię". Wy bodźcie szczęśliwsi ode mnie, nigdy nie wstydźcie się niczego, patrzcie ludziom w oczy, miejcie innych za takich jakich wy chcielibyście żeby oni was mieli.

Gość itakaja
To trudne zaufać :( ja zaufałam i ktoś mnie skrzywdził (zdradził), teraz to już nieważne. "Wy bodźcie szczęśliwsi ode mnie, nigdy nie wstydźcie się niczego, patrzcie ludziom w oczy, miejcie innych za takich jakich wy chcielibyście żeby oni was mieli." Pięknie napisane, ale to nie takie proste. Btw, dlaczego myślisz, że wszystko stracone?

Gość itakaja
Ja też mam doła. Zebrało mi się na wspomnienia :( Nie mogę spać a muszę, jutro do pracy...

Gość gość
Czy wiecie że doły czyjes się udzielaja innym ?

Gość itakaja
Gość - jak się boisz zarażenia, to nie zaglądaj tu ;) chyba, że już Ci się udzieliło. Pożal się i ty

Przepraszam was, jeżeli jestem przyczyną waszego smutku.

Gość gość
W tej chwili moja krew jest znacznie rozrzedzona wódka z cola i nie umiem smęcic kazdego dnia powtarzam sobie zawsze bez wzgledu na psyche i nawet wtedy kiedy mam ochote siarczyście zaklac 4 słowa

Gość gość
świety ,tu nie naiwność ..lecz zupełnie jnna bajka? strach jest tu priorytetem :D

Dlaczego ludzie odchodzą pomimo tego że kochają? Dlaczego ludzie zrywają pomimo tego że kochają? Dlaczego ludzie mówią że nie kochają pomimo tego że kochają? ..nie mam pretensji do was, mam pretensje do siebie

Gość itakaja
Święty, nie, nie Ty jesteś przyczyną mojego smutku, chciałam pomóc, zluzuj ;p Gość, zo to za słowa?

Gość gość
Aż się popłakałam, bo jestem w beznadziejnej sytuacji, dzięki wielkie za te słowa, dodały otuchy. A jestem w beznadziejnej sytuacji, bo ktoś nie uwierzył w moje "kocham Cię".

Mówicie o strachu? Tak to strach, strach przed obłudą, przed kłamstwem, przed fałszem, strach przed byciem wykorzystanym

Gość gość
Powtarzam sobie -Ja to mam szczęscie -i tyle czasem mówie to troche z przekasem czasem w radości

Gość gość
odeszła?

Gość gość
Wystarczy miec tego swiadomość a uczymy się całe zycie i nigdy nie wiemy kogo spotkamy na swej drodze

Kto nie uwierzył w Twoje "kocham Cię"? Sądzisz, że miał powody? Może Twoje zachowanie nie świadczyło o "kocham Cię"? Pamiętajcie liczą się czyny nie słowa. Gdy są słowa, a nie ma czynów..jak uwierzyć?

Gość gość
Słowa , licza sie słowa ,one są również ważne,pisane , wypowiadane cóz za róznica :-P

Gość gość
"Dlaczego ludzie odchodzą pomimo tego że kochają? Dlaczego ludzie zrywają pomimo tego że kochają? Dlaczego ludzie mówią że nie kochają pomimo tego że kochają? ..nie mam pretensji do was, mam pretensje do siebie" Gdy ludzie kochają nie odchodzą,chyba że zostaną do tego zmuszeni.Wszystko potem to brak zaufania.

Tak często ją widzę.. chodź tak rzadko spotykam Kiedy przechodzi pod oknem Śmieje się w głos Nie obchodzi jej to Czy ustoję czy upadnę Ile jej trzeba dotknąć razy żeby się człowiek poparzył? Ale tak żeby już więcej ani razu Żeby już więcej za nic Żeby już więcej nie miał odwagi No ile razy?

Gość a ktoz inny
pewnie pokrzywa :P

Gość gość
happysad

Brak słów -siedzi w psychice. A gdy najpierw są czyny,a nie ma słów. A potem są słowa [dwa słowa, tylko dwa słowa, nie ma innych tylko te dwa słowa, dwa slowa powiedziane komus (nie nam), a ten ktos przekazal nam te dwa slowa, czy to dalej są dwa slowa?] a nie ma czynów

Gość a ktoz inny
wy polacy jesteście piękni ,przystojni, wiec wszystko przed Tobą

Tak, happysad. Pewnie myśleliście że jestem stary.. a tu proszę, Happysad.

Gość gość
to jest prawdziwe życie uczuciowe kafeterian :) i raczej mega uczuciowe bo strasznie komplikujecie sobie zycie zycie zycie jest nowela la la la

Gość xdfghcxcvgbhj
tak ,dalej są dwa słowa, niech one pozostaną > tak hermetycznie

Powiedzcie coś od siebie, bo zacząłem rozmyślać o sobie, zapomniałem o was, przepraszam.