Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swiety_od_spraw_beznadziejnych

Jestem biedny zagubiony czlowiek

Polecane posty

Gość gość
Różny przekrój wiekowy słucha tego zespołu.Nikt nic nie myślał.

Gość gość
Zakochałam się na zabój, coś pięknego, spotykaliśmy się bardzo długo, że doszedł ten moment, w którym powinniśmy się zejść. Inni się schodzą po miesiącu, a my się spotykaliśmy bardzo długo. Oczekiwałam, że w końcu nastąpi ten jego krok, dzięki któremu w końcu będziemy razem. Ja nim oddychałam, ja dla niego zaczęłam żyć, wywrócił mi świat do góry nogami. I było tak pięknie, że aż nie mogłam uwierzyć w to co nastąpiło. Zaangażował się już bardzo mocno i stąd chyba ciągłe jego "małe sprawdziany". Jakby ciągle czekał, że go oszukam, że popełnię błąd, że zostawię lub wykorzystam, że moje uczucia nie są szczere i widział wszędzie podstęp. Tak ja odczułam. Nie ukrywam zraziło mnie to do niego, ale nie na tyle żeby rezygnować, a dalej się starać by widział (!!) jak bardzo mi zależy. Chyba go uczucia do mnie przerosły i nie mógł ich kontrolować stąd też zaczął się wycofywać, by odzyskać panowanie nad uczuciami. Odsunął się, ja poczułam się olana i zraniona, powiedziałam mu, że go kocham, wahał się długo, nie odpowiedział jednak tym samym. Poczułam się odrzucona i olana, zranił mnie jak nikt inny. Przestałam utrzymywać kontakt bo zbyt to bolało. A on? Znalazł potwierdzenie dla swoich podejrzeń, a jednak mnie nie do końca chciała, zabawiła się. I żyjemy w konflikcie, a ja z bólu umieram dzień po dniu od dwóch lat bo tak boli. On sam, ja sama. Wyjechałam daleko bo chce zapomnieć. Na razie nie planuje powrotu w rodzinne strony.

W takim razie przepraszam. Kocham ten zespół, dobrze słucha się go nocą . Uwielbiam "Długa droga w dół" "Bez znieczulenia" "kostucha" "mów mi dobrze"

Gość gość
Ja juz nic nie rozumiem to czyje sa te słowa ? czy to moze głuchy telefon ?

Gość gość
A ja lubię:łydka";)

na pierwszy rzut oka nie widać, że kocham na pierwszy rzut oka Nie widać, że cię kocham W krainie nigdzie-nigdzie zaplątany sam w sobie [Trochę egoistycznie siedzę i nic nie robię Ciało jest obecne, grzeczne i na kanapie Duch wolny się wyrywa i hula razem z wiatrem]

Gość xdfghcxcvgbhj
czasami cos człowiekowi strzeli przy lampce wina , to trudne , ciezko zejśc na ziemię ,kiedy ma sie w sercu az .. serca ;))

Jaki głuchy telefon? Czy chodzi ci o piosenki? napisałem słowa piosenki: ktoś napisal "happysad" i się potoczyło.. teraz poszła Luxtorpeda...Przepraszam wracamy do tematu

Gość gość
Nie słuchałam Luxtorpedy.

"Jakby ciągle czekał, że go oszukam, że popełnię błąd, że zostawię lub wykorzystam, że moje uczucia nie są szczere i widział wszędzie podstęp. Tak ja odczułam. Nie ukrywam zraziło mnie to do niego, ale nie na tyle żeby rezygnować, a dalej się starać by widział (!!) jak bardzo mi zależy. Chyba go uczucia do mnie przerosły i nie mógł ich kontrolować stąd też zaczął się wycofywać, by odzyskać panowanie nad uczuciami. Odsunął się, ja poczułam się olana i zraniona, powiedziałam mu, że go kocham, wahał się długo, nie odpowiedział jednak tym samym." Bardzo chciałbym żeby ktoś to skomentował, zwłaszcza ostatni akapit ;) Ja powiem od siebie: pytałaś czy nie jest przypadkiem DDA?

Gość gość
chodz tu do mnie :) na moment, na chwię

Gość gość
ale cos było dwa słowa ktos powiedział czy do kogos innego a ty nie wiesz czy do ciebie ?

Gość gość
i zaczyna sie :)) zgaduj zgadula , hopsasaa dobranoc

Gość gość
tak mi smutno i mam siebie dość ,bo to bez sensu,a mimo to mnie ciągnie....to jak ....echh

Gość gość
hmmm..jakby bal sie pierwszy okazac, czul sie kochany, ty pewnie tez, ale jakby braklo czegos mocnego co by to potwierdzilo. moze trzeba bylo przy nim zostac, nawet jesli nie odzwajemnil to byc blisko niego. potrzebowal chyba takiego bezpieczenstwa, zeby sie otworzyc, byl zamkniety w sobie.

Gość ndfhjkmhjndbgfvscx
a ty nie przypadkiem zakochany xyz !!!

dziękuje za komentarz ;) jeśli chodzi o dwa słowa: Mężczyzna X Kolega Mężczyzny K Kobieta Z K mówi Z że X ją kocha, X nie wierzy (zbieżność płci przypadkowa)

Gość IwiCoJeKiwi
No dobra czul się przy niej mało bezpiecznie ale nie pomyślał o niej jak ona sie czuła jak się oddalał i zamykał :( Bał sie zranienia do tego stopnia, że ją poranił a pewnie i dla niego było za późno i tez cierpiał. Nie pomyśał wcale o niej.

czy to komenatrz do sytuacji o dwóch słowach czy do sytuaccji przedstawionej przez kobietę-gościa, o który prosiłem?

Gość efth
Swiety_od_spraw_beznadziejnych -- czyli jakim swietym jestes ? :P

Gość gość
Co do tego kocham Cię. Jeśli by nie czuł (a) to by tego nikomu nie mówił(a). Chyba bardzo był (a) zakochany i sie tego nie wstydził (a) nikomu o tym glośno mówic. A ze słowami twarzą w twarz postanowił poczekać, do idealnego momentu,ważnej chwili bo jeśli te słowa są ważne to nie rzuca się ich od tak "przy okazji", nawet jeśli się to czuje, nawet jeśli serce krzyczy (stąd powiedziała koledze). Chce się by moment w którym one padną był perfekcyjny.

Dziękuje. Wystarczy wpisać w wikipedii jakim jestem świętym i WSZYSTKO SIĘ WYJAŚNI

Gość Święty Tadeusz
jest od spraw

"Co do tego kocham Cię. Jeśli by nie czuł (a) to by tego nikomu nie mówił(a). Chyba bardzo był (a) zakochany i sie tego nie wstydził (a) nikomu o tym glośno mówic. A ze słowami twarzą w twarz postanowił poczekać, do idealnego momentu,ważnej chwili bo jeśli te słowa są ważne to nie rzuca się ich od tak "przy okazji", nawet jeśli się to czuje, nawet jeśli serce krzyczy (stąd powiedziała koledze). Chce się by moment w którym one padną był perfekcyjny" Teraz płaczę

nie, nie jestem Tadeuszem

Gość gość
Nie płacz weź się w garść.Chyba jest jeszcze jakaś szansa na dobre zakończenie?

Jestem od spraw beznadziejnych, a nie umiem pomóc sam sobie

Gość ndfhjkmhjndbgfvscx
to ty na fatalnym psioczysz ?

słucham?

Gość gość
Nie umiesz sobie pomóc,czy nie chcesz?To zasadnicza różnica,bo jeśli komuś na czymś bardzo zależy,robi wszystko by to osiągnąć.Co więcej uważam,że mężczyzna ma dużo większe pole do popisu.