Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość

Mam takie pytanko, otóż spotykam się z pewnym facetem poznanym przez portal randkowy już drugi miesiąc, on deklaruje się że chce być ze mną itd, ale z tego co widzę to on cały czas posiada tam konto, nie wiem czy to w porządku, bo raczej powinien usunąć.

Gość gość
a czy jestescie w zwiazku?

Gość gość
Tak, on sam mi zaproponował związek.

Gość gość
Oj weź nie przesadzaj! Ja korzystałam kiedyś przez chwilę z konta na sympatii. Jakiś czas później poznałam faceta, nie za pośrednictwem neta, zaczęliśmy się spotykać, zostaliśmy parą, a konto...wisiało sobie na tej sympatii ze dwa lata, bo całkiem o nim zapomniałam. Tak po prostu. Nooo i w sumie dobrze, że wisiało, bo z panem szanownym się i tak rozstałam, więc może akurat znowu się przyda.

Gość gość
Zgadzam się , ale mój pan codziennie wchodzi na swoje konto, czyli jest aktywny, nie rozumiem takiego podejścia niby jest ze mnąa tak to wygląda jakby nadal czegoś szukał:-(

Gość Herbatynka
Uuuuuu ciężka sprawa.

Gość gość
Dlatego nie wiem czy powinnam z nim pogadać, czy jeszcze poczekać?

Gość gość
najprosciej zaloz konto sobie i wystaw go na probe

Gość gość
powiedz mu żeby zlikwidował, chyba to jest proste...

Gość gość
Założyłam sobie fikcyjne konto, zaproponowałam mu spotkanie na sex i wiecie co, on na to poszedł, nie wiem co mam o tym myśleć, chyba nie jestem tą jedyną dla niego:-(

Gość Wasabi
Oj to masz już odpowiedź:-(

Gość gość
no widzisz, mozesz jeszcze troche czasu go pozwodzic, w lozku zapytaj sie delikatnie co mu sie w Tobie nie podoba, musisz miec duzo argumentow, na fikcyjnym koncie rozmawiaj z nim, jesli powie ze ma dziewczyne, to pytaj co mu nie pasuje. Poprostu musisz przez jakis czas prowadzic podwojne zycie. Z jednej strony jako jego dziewczyna wiedziec wszystko, z drugiej strony jako nieznajoma kochanka.

Gość gość
Zapytałam go czy ma dziewczynę a on ku mojemu zdziwieniu odpowiedział że jest sam bo nie wierzy kobietom:-(

Gość gość
Nie mam pojęcia co jest grane, z jednej strony jest za mną i w ogóle, a z drugiej pisze sobie jakby nigdy nic z nieznajomą panną na portalu, chyba że to już taki typ:-(

Gość gość
to ciezko bedzie chlopaka podejsc, a Ciebie tez oklamywal?

Gość gość
masz tak samo jak moja jeszcze obecna zona, rozne portale, FB, zwodzila, udawala, a mnie sie trzymala dopoki nie zlapala nowego, jak taka malpa, trzyma sie jednej galezi i nie pusci dopoki nie zlapie drugiej

Gość gość
Ze mną było inaczej bo od razu zaproponował spotkanie, a po trzecim spotkaniu zaproponował związek, dlatego nie wiem o co mu chodzi, chyba ze lubi takie spotkanka na lewo z pannami. W łózku też nic nie brakuje dlatego niewiem po co próbuje się umawiać na boku:-(

Gość gość
a na którym juz spotkaniu byl seks ? chyba nie na czwartym ?

Gość gość
Nie pamiętam dokładnie ale na pewno nie na czwartym, byłam wobec niego bardzo powściągliwa i niedostępna.

Gość gość
to nie odpowiem ci na pytanie dlaczego, ja przynajmniej wiem dlaczego moja ze mna byla

Gość gość
Popisze z nim jeszcze trochę z tego fikcyjnego konta i zobacze jak się sytuacja rozwinie, bo nie jest to normalna sytuacja.

Dla mnie też nie jest to normalna sytuacja. Napisz co z tego wyjdzie, kiedy zamiar masz się z tym ujawnić ?

Gość gość
No właśnie nie wiem jak mam to rozegrać żeby nie głupio nie wyszło.

Gość gość
Będe musiała chyba powiedzieć prawdę.

Gość gość
Oj nie wiem bo to wygląda jednoznacznie, pisałam z nim o szczegółach w seksie, wszystko co będziemy robić jak się spotkamy, facet był chętny na wszystko, sex w samochodzie, różne wyuzdane pozycje:-(

No cóż jak każdy facet, nie ma co ukrywać, kobiety to kręci facetów też :) A z Ciebie też niezłe ziółko musi być :D :)

Gość gość
Dlaczego uważasz że niezłe ziółko????:-)

Jak już przy prowokacji piszesz facetowi takie żeczy, to co on sobie może pomyśleć. Ja bym nie chciał aby jakaś kobieta mnie zaczepiła i odrazu o seksie. Wybacz jeśli Ciebie uraziłem