Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynaaa18

Pierwsza noc u faceta sex

Polecane posty

Gość Dziewczynaaa18

hej :D mam 18 lat moj chlopak ma jutro urodziny(20) robi mala impreze i zostaje u niego na noc mam pewne obawy poniewaz ostatnio bardzo namietnie i dlugo sie calujemy caly czas wrecz jak przytulalismy sie i calowalismy w wodzie to czulam ze mu stanal ostatnio na lozku sie calowalismy i lezelismy na sobie... boje sie ze w nocy bedzie chcial czegos wiecej a ja jeszcze nie chce z nim uprawaic seksu wiem ze do niczego mnie nie zmusi( bo nawet chcial spac osobno) ale nie chce zeby wyszla sytuacja taka ze bede go musiala odpychac od siebie i cos sie miedzy nami popsuje... boje sie ze poniosa nas emocje i nie bedziemy mogli sie postrzymac a on pewnie nie bedzie mial zabezpieczenia... co o tym myslicie ?

Gość gość
Kup gumki.

Gość gość
Na wszelki wypadek aby w szale pijaństwa zmieszanego z napaleniem Cię nie w******ł, op*****l mu przed snem gałę 🖐️

Gość Dziewczynaaa18
ja mam kupowac?... boje sie ze bysmy zaliczyli wpadke juz sobie postanowilam ze bede uprawiac seks bezpiecznie czyli najpierw pojde do ginekologa po tabletki + gumki nie ma innej opcji :D

Gość Dziewczynaaa18
sam sobie op*****l ;*

Gość gość
Nie jestem tak gibki jak twoj chłopak 🖐️

Gość Dziewczynaaa18
haha ciekawe dobra wyjdz

Gość e_e
ale jesteś głupia!.... jezu! ale tutaj walnięte dziewczyny piszą! Dobrze że są jeszcze jakieś śmieszne odpowiedzi. Jak nie chcesz zajść w ciąże to pokochajcie się analnie! :) Pozdrawiam

Gość gość
jaki jest sens brania tabletek i uprawiania seksu z prezerwatywą? :O 198% skuteczności? :D

Gość gość
No to nie kupuj gumek. Mniej nadzieję, że je będzie miał, i trzymaj kciuki za to, że jak w********i Ciebie bez zabezpieczenia, to nie zajdziesz w ciążę.

Gość Dziewczynaaa18
Glupia? no ciekawe a znasz mnie ze tak mowisz ? ulzylo Ci teraz ? nie skorzystam z Twojej rady

Gość Dziewczynaaa18
tak zebys wiedziala wole miec te 198% skuteecznosci niz 99% poniewaz w moim wieku zajscie w ciaze to by byla masakra i duzo ludzi uzywa 2 form zabezpieczen

Gość Dziewczynaaa18
nigdy nie zgodze sie na sex bez zabezpieczenia to po pierwsze

Gość e_e
ale dlaczego? Nie wiesz do końca czy to ten jedyny!! Więc nadal będziesz dziewicą.. lub tak jak poprzednik powiedział zrób mu lodzika i się uspokoi.... nie zajdziesz w ciąże a na 100% nic się nie zepsuje w waszym związku . a na pewno poprawi!! :D Pozdrawiam sorry za tą głupią... poniosło mnie!

skoro tak boisz się konsekwencji seksu to znaczy, że nie jesteś jeszcze gotowa...i chcesz się seksić tylko dlatego by to nie popsuło nic między wami???na seks masz jeszcze czas...

Gość Dziewczynaaa18
nie mam tego "kultu" trzymania dziewctwa do slubu albo tego "jedynego" :D

Gość gość
Jak dla mnie głupota. Ja wiem jak działają tabletki anty. i nie używam już innego zabezpieczenia bo po cholerę? :D

Gość gość
„nigdy nie zgodze sie na sex bez zabezpieczenia to po pierwsze" To po co założyłaś ten temat?

Gość Dziewczynaaa18
dziewica jeszcze przeczytaj jeszcze raz co ja pisze bo dziwnie to interpretujesz ;/ nie chodzi o to ze jak tego nie zrobimy to cos sie popsuje chodzi o to ze .. napalimy sie bedziemy chcieli to zrobic a ja bede musiala powiedziec: NIE i wtedy oby dwoje zle sie poczujemy a bym musiala go powstrzymac bo nie planujemy seksu wiec nie bd mial nawet tej glupiej gumki

Gość Dziewczynaaa18
Bo mnie brocha swędzi

Gość e_e
no to nic... przyjedź do mnie to Ci przekażę podstawy! Od pieszczot po masaż.... i inne takie tam ...!! :D

Gość Dziewczynaaa18
Jak dla mnie głupota. Ja wiem jak działają tabletki anty. i nie używam już innego zabezpieczenia bo po cholerę? smiech.gif Ale ja sie bym bala :D slyszalam ze niektroe dziewczyny i tak wpadaja..

Gość gość
ile razem jestescie

Gość gość
No ja p******ę. Zapoznam cię teraz z bardzo fajnym, nowym dla ciebie słowem. Asertywność. Facet dobiera ci się do gaci, ty tego nie chcesz używasz wtedy bardzo prostego i łatwego do zapamiętania słowa. NIE. Żeby być bardziej stanowczą możesz jeszcze dodać Nie i c**j. Ale widać, że grzeczna z ciebie dziewczyna wię po prostu powiedz NIE i zamknij ten durny temat.

Gość Dziewczynaaa18
Bo mnie brocha swędzi PODSZYW

Gość gość
Jeśli stosuje się tabletki zgodnie z instrukcją dołączony do opakowania to nie ma c***a żeby zajść w ciąże.

Gość Dziewczynaaa18
miesiac i 10 dni :D

Gość gość
a musisz u niego na noc zstawac moze lepiej wroc do domu

Gość Dziewczynaaa18
ok haha to nie jest tak ze sie do mnie dobiera ja tez mam na niego ochote :D no ale jeszcze za szybko

Gość Dziewczynaaa18
a musisz u niego na noc zstawac moze lepiej wroc do domu ta impreza urodzinowa wiadomo szybko sie nie skonczy a do domu mam 30 km ... nikt nie bedzie mogl mnie w nocy odwiezsc ani przyjechac chce u niego zostac na noc spac w jego ramionach (ale tylko tyle :D)