Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiet okolo 40tki

Polecane posty

Gość gość

pytanie do kobiet, macie napewno sporo kolezanek okolo 40-tki, jak wygladaja wasze kolezanki, sa zadbane, mimo dzieci, pracy itp. czy jednak nie, bo moje moze 2 znajome wygladaja naprawde zadbane, a reszta wyglada niechlujnie, pomijajac brak kasy na ladne ciuchy, ale poplamione, brudne ubrania+zawsze tluste wlosy+brudne paznokcie z odpryskujacym lakierem(na ktory widocznie stac) to juz chyba przesada, czy to tak trudno wysiluc sie na minimum higieny, i to nie chodzi o pobyt w domu, ale niektore tak wychodza na dwor

Gość gość
dużo mam zapuszczonych koleżanek ( zła dieta, brak ćwiczen, papierosy, alkohol zrobił swoje) ale są przed 30 stką, może za 10 lat się otrząsną ;-)

Gość gość
moje kolezanki 37-letnie bo tyle mam lat tez sa zaniedbane, nie wszystkie ale te zagorzale palaczki wygladaja coraz gorzej, moja nawet bardzo dobra kolezanka ma tyle zmarszczek ze wyglada na 10 lat starzej mimo szczuplej figury, ja natomiast zmarszczek mam bardzo malo, prawie nie widac, dopiero terz zauwazylam ze te co pala nalogowo wygladaja o wiele gorzej, im blizej 40-tki tym bardziej widac

Gość miaaaamm
heh a ja byłam z moją 42 letnią koleżanką( ja mam 40 jestem filigranowa)( ona 170/64) na zakupach w różnych sklepach z ciuchami i zgadnijcie ile nam dawali.....tak serio 10 lat mniej!( ja zawsze wyglądałam gowniarsko no i geny a ona kiedyś bardzo ładna laska a i dzis niczego sobie....Poza tym ani ja ani ona nie paliłyśmy nigdy, no i dbamy o cerę( jej corka jest kosmetologiem więc różne zabiegi itp.....Mimo 40-stki można wyglądać na 30!!!

Gość za mloda na swoj wiek
pewnie ze mozna choc to rzadkosc, wazne zeby wygladac na swoj wiek albo mlodziej, nigdy starzej

Gość gość
ja tez jestem filigranową 40 latka i chyba jeszcze nigdy w zyciu nie spotkałam się z brakiem zaskoczenia, kiedy ujawniałam swój wiek. Nawet będąc dzieckiem wyglądałam na znacznie młodszą, chociaż akurat wówczas bardzo mi to doskwierało, bo nie byłam traktowana poważne...dzisiaj los mi to chyba wynagradza :)

Gość miaaaamm
no ja tez jako 18 letnia dziewczyna wygladałam na 13,14...dopiero teraz przestały mi wyskakiwac pojedyncze pryszcze skórę mam zupełnie bez zmarszczek a z tym zaskoczeniem to zawsze robią wielkie oczy, a młodsze laski z biura mi poprostu zazdrosciły bo mam jeszcze bardzo ładne zęby i usmiech....Ale czy mam szczęście do facetow?...hmm to już inna bajka

Gość gosc 1
170/64? to wedlug ciebie zadbana kobieta kolo 40? ja mam 178 i waze 65 kg i nie moge opedzic sie od facetow, mam 39 lat twoja znajoma jest gruba zwyczajnie

Gość miaaaamm
nieeee...ma trochę ciała ale ma tez wysportowana sylwetkę, poza tym nie ma chudej twarzy więc skora jej nie wisi jak pewnie Tobie

Gość gosc 1
niestety nie wisi, od lat uprawiam fitness, pilates i jogging, plywanie:) zero tluszczu

Gość miaaaamm
jak to niestety???a chciałabys żeby ci zwisał podbródek?;)

Gość gość
ja mam 42 lata i 10 letniego syna, a jak byłam w odwiedzinach u babci przyszła jej opiekunka i jej na ucho powiedziała...matko, taka młoda i ma takie duże dziecko...!:) nie wiem czemu, bo jakos specjalnie sie nie staram, ale mam super figure, piekne geste włosy, nie mam zmarszczek!!! jedyne co to nie pale i nie wystawiam sie na słonce....tzn jakos specjalnie.,..

Gość gość
i zawsze ale to zawsze jak komus mówie o wieku, robbii naprawde duże oczy

Gość gość
pewnie jak kupujecie piwo to was o dowod pytaja 40 stki hehe ryczace ble

Gość miaaaamm
nie nie pytają nas o dowod bo...nie ryczymy!!!

Gość gość
nie głąbie, nikt mnie jeszcze nie pytał o to. nigdy 40 nie bedzie wyglądała jak przed 18 i to sobie musisz uswiadomić

Gość gość
idź spać juz dziecko ja wiem ,że sa wakacje ale wyspac się trzeba.

Gość miaaaamm
Ciebie pewnie pytają (bo oprocz mięśni i metryki nie masz niestety nic do zaoferowania )....bo głośne to to i głupie to to

Gość gość
o jak sie oburzyły panienki 40 latki:o takie piekne pff

Gość gość
nie oburzyły tylko żal mi takich kolesi jak ty...

Gość gość
a mi zal was myslicie ze wciaz jestescie atrakcyjne ale wasz czas przemija i musicie sie z tym pogodzic chuda 40 nigdy nie dorowna 20

Gość miaaaamm
ale ja nie chce miec 20 lat za nic w swiecie!!To co przezyłam mi wystarczy tylko chodzi głownie o to że jednak można fajnie wyglądać w tym wieku a pod kopułą nie mieć już fiu bzdziu...

Gość gość
ja się czuję wspaniale, i nie rozumiem jak ktos może miec problem ze ktos dobrze sie czuje i wyglada w wieku 40 lat a nawet 50 czy 60....musi miec jakies zaburzenia,..moze cos z matką nie tak??

Gość gość
smiac mi sie chce z tego waszego wychwalania waszej pieknosci

Gość miaaaamm
wiesz w tym wieku nie kazda moze sie pochwalić....

Gość gość
Oczywiscie na kafeterii sa same szczuple zadbane wysportowane bez zmarszczek z dobrymi genami 40 letnie babska :-O jasne jasne :D zenada :-O sama jestem rocznik 75 ale mam lustro w przeciwienstwie do was :-O i nie mowie tu o zmarszczkach czy tluszczu bo akurat tez nie mam ale wybaczcie nie rozumiem jak mozna siebie sama oszukiwac :-O Zenada az wstyd Wieku niestety nie da sie ukryc i nie ma czlowieka ktory by sie nie starzal Ale wy na kafeterii wiecznie mlode i piekne yeeeees :D

Gość gość
tak sie opisałas, ze bałabym sie ciebie zobaczyc, musisz jakas zmorą być a kysz

Gość gość
chcialabym zobaczyc te wasze piekne figury po 40 dajce zdjecie bez glowy

Gość gość
z rocznika 75 wszytskie znajome wygladają na duuuzo starsze...jakies takie cery maja zniszczone, wałki....jakis kliepski rocznik

Gość gość
nei ma sprawy, tylko ze jak pokaże to powiece ze to czyjes hehehehe