Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiet okolo 40tki

Polecane posty

Gość gość
ja siebie w ogole nie opisalam w przeciwienstwie do Ciebie napisalam ze rowniez nie mam zmarszczek i sadla ale ani ja ani wy nie wygladacie na 10 lat mniej TO KOMPLETNA BZDURA glupie baby az wstyd :-O

Gość gość
wstydź się wstydź:)

Gość miaaaamm
ok...możemy zrobic taki kafekonkurs dla 40-stek...hmm..tylko zeby wszystkie były uczciwe

Gość gość
na kafe przydałby sie konkurs kto ma wieksze kompleksy i zaburzenia, i na nietolerancje

Gość gość
mi to wstyd jak jestem gdzies przedstawiają mi kobiete, która wygląda już na taką dużo starszą, mówię do niej na Pani włosy liche, otyła, ubiór masakra.,.,..a potem okazuje się,że jest 8 lat młodsza!!! to jest masakra

Gość gość
dodam ze ja miałam 40 a ona 32, takze róznie jest, jedni juz po 20 wyglądaja staro, szczególnie jak maja duże nochale:)

Gość miaaaamm
wiesz kafe tez jest po to żeby zmierzyc sie ze swoimi wyobrazeniami itd...przez co możemy uleczyc te "zaburzenia'...

Gość gość
zeby leczyc trzeba szkoły skonczyc najpierw

Gość miaaaamm
oj co do szkol to pokończone wszystkie:)

Gość gość
a ja wierzę, mam znajomą z pracy, byłam na 100% pewna ze jest ok 30tki, a ma 41!!!!!

Gość miaaaamm
a jak ma na imię ta znajoma?;)

Gość gość
mówisz szkoły pokonczone, .hehe, moge pomóc ci zmierzyc się z rzeczywistością, ponieważ wyobraźnia jest ponad stan uważany za nromalny

Gość gość
Kasia

Gość gość
nie wiem kto pisze facet czy Kobieta ale ............jakbyś mnie zobaczył/ła to by ci oko wylazło .nie skromnie pisząc mam 40 dyszki wyglądam na szacuję około 30stu w dresie czy krótkich spodenkach nawet lat 25 twarzyczka naprawdę młoda i żeby nie było że cukruję ...palę fajeczki drinkuję co tydzień chodzę do dyskotek bawię się znakomicie ale i dbam o siebie tyle że nie przesadzam figurę mam ...no curna to chyba mój główny atut OK wiem jestem teraz mało skromna pisząc to wszystko ale inaczej jak mam odpisać na Twój post? powiem jedno chyba w życiu nie czułam się tak świetnie jak obecnie a dlaczego?????????? bo będąc młodą piękną dziewczyną ,jak to w młodości zawsze się wstydziłam tego że byłam atrakcyjna a teraz ........nie wstydzę i jestem z tego dumna ,szkoda że tak późno

Gość miaaaamm
ty mi nie musisz się pomagac z niczym mierzyć... tzw rzeczywistość też jest czasami ułudą...

Gość gość
zaraz dostaniesz za to ze dobrze wyglądasz, bo tu grubasy po 20 tce same

Gość gość
"nie wiem kto pisze facet czy Kobieta ale ............jakbyś mnie zobaczył/ła to by ci oko wylazło .nie skromnie pisząc mam 40 dyszki " daj zdjecie figury bez twarzy uwierze ze to twoja na slowo

Gość gość
a to ty mozesz mi mi pomagac a ja to juz nie?? masz cechy narcystyczne

Gość gość
ok, ja tam juz koncze, zenujący poziom "rozmowy" , nie bede się zniżac do tego poziomu...bye,

Gość miaaaamm
nieeee:) mam szkoły pokonczone:) i mogę pomagaaaacP

Gość miaaaamm
iii.....rozmowa zeszła na psy..byeee

Gość igdda
O kurcze, 40 dyszek masz ? To przebiłaś tu wszystkich, wyglądasz na 370 lat mniej :D

Gość gość
co poniektorym to chcialabym utrzec nos, zeby sie zdziwily, ale niestety nie to miejsce, dosc sie dzieje w zyciu zeby jeszcze je na kafe przenosic

Gość gość
tylko w takim ciemnogrodzie polskim uważa się 40latków za ludzi starszych co to nie moga ładnie, młodo wyglądać, wszędzie na zachodzie czy w stanach to wiek gdzie ludzie dopiero zaczynają zyc, zakładac rodziny, bawią się, wyglądfają super, ale w Polsce nie, trzeba juz wg ciemnogrodu szukac sukienki do grobu co za ludzie...