Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oma87

Opinie o Przełom w odchudzaniu

Polecane posty

Gość Oma87

Witam, Natrafiłam ostatnio na Facebook'u na reklamę firmy Przełom w odchudzaniu. Podobno wykonują zabiegi odchudzające zupełnie nieinwazyjne - przy pomocy niskiej temp. usuwają tkankę tłuszczową. Czy ktoś miał z tym styczność i mógłby się wypowiedzieć czy warto spróbować? Pozdrawiam Żaneta

Gość gość
Prosimy Szanowna KONKURENCJE o nie wprowadzanie ludzi w blad. Posiadamy urzadzenie medyczne wysokiej klasy z pelnymi atestami i badaniami klinicznymi. Co do efektow, sa i to wielkie, my wynikow pacjentow nie fabrykujemy. Dodatkowo nie mamy czasu na wypisywanie bzdur o nieuczciwej konkurencji! Oba wpisy sa wedlug nas sfabrykowane :)

Gość 47Eryka
Jeśli chcesz zrzucić trochę sadełka, to lepiej pójdź do dietetyka i poproś o ustalenie diety. Stosując ją schudniesz. Powinnaś też nieco czasu poświęcić sportowi, ponieważ systematyczny ruch wspomaga odchudzanie.A jeśli zależy ci na szybszych efektach, to możesz kapsułkami wspomagającymi odchudzanie, jakie ja stosuję.Mam dokładnie takie www.skracaj.com/c261.html i jestem z nich zadowolona, ponieważ mam teraz 12 kilogramów mniej.