Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna1961

synowa i syn mieszkaja u nas i chca sie wyprowadzic z punktu widzenia tesciowej

Polecane posty

Gość hanna1961
dajcie spokoj z ta prowokacja, a co ja takiego robie? to ze ch d zeby syn mial nalezycie to zle? nie przychodze codziennie i nie sprawdzam, poza tym jsk juz to pod ich nieobecnosc. raz mnie tylko ponioslo i poskladalam brudne naczynia na kupke, tak to sie nic nie odzywam. ale to moj dom ciagle i jakies prawo mam

Gość Matko jakie one są głupie
głupota przeciętnej użytkowniczki Kafe jest wręcz legendarna :O

Gość Matko jakie one są głupie
chodzi oczywiście o łykanie słabego ewidentnego prowo :O

Gość acacacac55
Normalnie kobieto jakie ty masz prawo nachodzic i rzadac..wstyd i do tego narzucac sie ....nie moge uwierzyc,ze sa takie glupie baby!!!! AC55

Gość hanna1961
a drugi syn nie prowadzi firmy i z kad ma wziac pieniadze na urzadzenie sie? my mu nie damy bo za cos mu trzeba wystawic wesele, temu synowi nie musialam bo placili sobie sami, co mi sie akurat nie podobalo ale nie o tym temat. poza tym te pokoje byly w zesniej zajete i staly tu meble ale posprzedawaliwmy lub rozdalismy zeby ten pokoj zwolnic i z kad ja teraz wezme meble do tego pokoju?

Gość acacacac55
Nie ukladaj i nie wtracaj sie w zycie swoich dzieci..mamusiu idz do swojego meza i jemu zatruwaj zycie!!!

Gość mikorasoo
prowokatorko zamilknij na amen

Gość gość
jestes wscibska baba i na miejscu syna i synowej predzej bym od was uciekala oczywiscie zabierajac swoje meble. a z toba mial kontkat raz moze na rok. jestes zazdrosna kobieta ktora chciala zatrzymac syna przy sobie i jeszcze kontrolowac. gdzie tu jest prywatnosc? i poczucie ze oni zyja u siebie jak ty jestes pania domu i zarzadczynia? uchron Boze od takich ludzi niech zyja sobie swoim zyciem i nie niszcza innym zwiazku..

Gość hanna1961
Z kad w was ludzie tyle zawiści? Człowiek ma problem ale tu zawsze tylko prowokacja albo wyrzuty, a ja wiem jakie mam prawa w swoim domu

Gość acacacac55
A moze autorko i "wlascicielko" tego watku chcialabys jeszcze im do lozka wejsc

Gość hanna1961
Uważam ze synowa moglaby odpuścić te meble bo jest tu za darmo, tyle co gotuje i sprząta, ale w dzisiejszych czasach tak już jest ze teściowa jest najgorsza a synowa cacana

Gość hanna1961
Synowa jest w ciąży tymmbardziej powinnintu zostać bo pomoc teściów jest nieocenioną w pierwszych latach życia a jak nie to przyzwoitości nakazuje za to ze tu mieszkali coś po sobie zostawić. Czuje się oszukani bo człowiek wszystko dawał, a teraz jak wnuk tonjuz chcą uciekac

Gość gość
jestem tesciowa , ale na miejscu mlodych zostawila bym te meble i uciekla nawet noca od takiej glupiej baby

Gość ZUZAlol
Autorko, niepotrzebnie ich zatrzymywałaś, bo z tego co piszesz, wnioskuję, że w swoim mieszkaniu mieliby po pierwsze więcej miejsca, po drugie byliby na swoim, a po trzecie nikt nie zaglądałby im do pokoju. Jeżeli udostępniłas im tego pokoju, to nie masz prawa im tam zaglądać bez ich wiedzy, bo tam jest ich prywatność. Przeciez dokładają się do czynszu. Jeżeli mają się dokładać, to wolałabym mieć swoje mieszkanie nawet na kredyt. Kupili meble, to niech sobie wezmą. A Wy wyprawscie drugiemu synowi mniejsze wesele i dołóżcie do umeblowania, Poza tym co? Jednemu chcesz dać a drugiemu zabrać?

Gość acacacac55
Ty tesciowo 1961..............ja jestem tesciowa 1958 i wierz mi tez mam synowa,2wnukow i jedynego syna i nigdy nie powiedzialabym moim dzieciom(synowa to tez teraz moje dziecko od 13lat) ze cos mi sie nalezy lub uwazam ,ze powinni tak zrobic jak ja chce to ich zycie i ich sprawa!!!!

Gość acacacac55
Hanno1961 i co daly ci cos te nasze wywody ?????? Ogarnij sie kobieto,bo Twoi najblizsi beda do ciebie czuc odraze!!!!!

Gość hann1961
Sprawy lozkowe z poczatku mnie interesowaly,ale teraz mi chodzi tyko o te meble dla mojego mlodszego synusia.

Gość hanna1961
ale starszy syn dostal pomoc przy zakozeniu firny, wszystko mial co chcial jako dziecko, a teraz sie wypina na rodzenstwo. mlodszy syn nie prowadzi firmy bo nie chce, a starszy syn prowadzii moglby sie dzielic z rodzenstwem i rodzicani, mam wrazenie ze teraz mlodzi chca sie wszystkim nachapać

Gość gość
Osz k***a. Moja teściowa się nazywa hanna i jest z roku 61 i tez mamy meble z ikei i tez mamy działke :D ale naszczescie się od niej wynieśliśmy!!! BRRRR!!!! Mamusiu to TYYYYY???:D bleeeeee

Gość hann1961
Bo mlodszy jest takim troche niedorajda wiec chcemy mu pomoc ,kombinujemy i na prawo i lewo i nic.

Gość gość
I też jestem w ciaży!!! Tesiowo smaż się w piekle na największym palniku!!!!

Gość hann1961
To ty,oddaj moje meble

Gość ZłaKobieta
Prowokacja - nikt nie jest tak głupi ;) Oni się nie wprosili więc jeśli ich rzekomo zaprosiłaś i odwiodłaś od planu mieszkania na swoim to daj im żyć spokojnie i uszanuj ich prywatność. Ale nie wierzę w to bo synowa by nie wytrzymała i już dawno tam nie mieszkała ;)

Gość hanna1961
tu sie juz pode mnie podszywaja i robi sie to bez sensu. odezwe sie przed snem, bo chce przedyskutiwac jeszcze raz ta kwestie ze synem puki synowa wyszla

Gość gość
provo!!!

Gość gość
Ale prowokacja, w domu się nie płaci czynszu to jak 500zł do czynszu dokładali hahahaha

Gość Toż to prowo
PROWO JAK NIC :D LUDZIE :D

Gość hann1961
Najgorsze to jest ,ze syn jest posluszny synowej-a mi chodzi tylko o meble dla mojego mlodszego synusia

Gość pierwsza_
prowokacja - to było pierwsze słowo, o którym pomyślałam po przeczytaniu pierwszego zdania w pierwszym poście tej dyskusji ;)

Gość hermionaona
PROWO