Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale wstyd co robić

Polecane posty

Gość gość

help :o Bylam przekonana ze nikogo nie ma w domu i wyszlam prosto z kapieli w kierunku pokoju i oczywiscie tuz przy moich drzwiach spotkalam wujka, nie wiem skad sie tu wzial i nie chce wiedziec, na domiar zlego zamiast olać to zaczely sie meskie zarty:ospeszylam sie i siedze w pokoju a za godzine musze wyjsc.Jak nikt nie wroci to nie wyjde bo jak? :o co zrobilibyscie na moim miejscu?:(

Gość pytajnik6666
co się tak przejmujesz? tłustą zaniedbaną kafeteriankę na pewno nie raz widział u siebie w chlewie.

Gość gość
Olej to. Stalo sie czasu nie cofniesz. A na jakies zarty wuja odpowiedz ''Co wujek nigdy nagiej kobiety nie widzial?'' tylko tak z ironia! Glowa do gory!

Gość gość
ahah :P nie moja wina że tylko takie znasz :P

Gość gość
heh dzieki :) ale pewnie bedzie sie smiał przez długie lata:P super..

Gość pytajnik6666
dzieki booooogu nie znam żadnej z was karlice z nadwagą, żrące pasze sposorów.

Gość gość
jak ja mam nadwage to ty masz 190 wzrostu , hahah .

Gość pytajnik6666
tylko 178, wiec ją masz

Gość gość
Pytajnik ty to sie lepiej naucz pisac. Bo widze ze masz z tym problemy. Czyz bys byl jakos z Przemkiem22 spokrewniony? Chyba tak. Kolejny sflustrowany prawiczek.

Gość gość
ojej, boli cie coś? swoją droga nie wiem dlaczego się nimi przejmujecie dziewczyny, przecież to oczywiste ze jedynym jego swiatem jest kafeteria. Przykre to

Gość gość
pytajnik zenada.

Gość gość
no nie popisał się :D

Gość pytajnik6666
jakoś lata mi wasze zdanie drogie frustratki z problemami na poziomie nastolatki. Stare baby, a takimi bzdurami się zajmują...

Gość gość
mi twoje tez, kolego :D jesli myslisz ze kogos urazisz to wysil sie i prezentuj soba cos wiecej niz wyszczekany pysk w internecie :D zapewne sam jestes starszy ode mnie a głupi jak but :D

Gość gość
O jej zaraz sie poplacze:D Twoje odpowiedzi swiadcza o Tobie,po nich mozna stwierdzic ze jestes zyciowym nieudacznikiem nie majacym nic do powiedzenia:D

Gość gość
dokładnie!:D

Gość gość
Moje 5 letnie dziecko ma wiecej do powiedzenia niz Ty:D

Gość gość
zrozumiem jeszcze to ze nie masz powodzenia u kobiet, ale brak kumpli? i kolejny weekend na kafe:(ojejjjj jak mi przykro:(

Gość gość
ale bez jaj, siedze juz pol godziny w pokoju i nikogo nie ma, rodzice tez nie odbierają:o co mam zrobic? :D

Gość gość
Wiesz czego dorobiles sie do tej pory w swoim nedznym zyciu? Beznadziejnego nicka i wgniecenia w fotelu w ktorym siedzisz non stop przez swoje oblesne d*psko!

Gość gość
Po prostu wyjdz i juz:D

Gość gość
az sie boje :D

Gość gość
dobra....idę :D hahah :D ale przyznam że miałam swietny humor i przez cos takiego mam nerwa:D

Gość gość
Ten twój wujek to też jakiś dziwny, pcha się do domu bez pukania, i jeszcze jakieś chamskie żarciki rzuca. To on się powinien zawstydzić, ty jesteś u siebie. A on to niezły prostak, wyjdź z pokoju i przy całej rodzinie mu dogadaj, że się kąpałaś a on prawie wlazł ci do łazienki. Niech on się wstydzi i tłumaczy.

Gość gość
zrozumiem jeszcze to ze nie masz powodzenia u kobiet, ale brak kumpli? i kolejny weekend na kafesmutas.gif ojejjjj jak mi przykrosmutas.gif PRAWDA!!!

Gość gość
Nie no w sumie to nie wtargnął, bo mama wychodziła na chwilę i go wpuściła żeby poczekał aż wróci, a nie wiedział że ja jestem w łazience.Chyba wszyscy mają ze mnie ubaw :o Ale na szczescie zdążyłam i juz wychodze:D Gość 19:46 no prawda, prawda bo jak mozna się przejmować kimś kto na co dzien nie ma styczności z ludzmi i zyje swiatem wirtualnym, takie coś prowadzi do zaburzen co zreszta widać po postach :D smigam, bye bye