Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malatija

szok jak zachował sie lekarz

Polecane posty

Gość malatija

Mysle ze wiele osób jest rozczarowanych nasza służba zdrowia i jakoscia uslug oferowanych przez lekarzy Mnie dzis cos bardzo porazilo Siedzialam w przychodni z babcia do okulisty i miało mijesce takowe zdarzenie Przyszła młoda dziewczyna do neurologa MIALA skierowanie z nadrukiem pilne i tłumaczyła ze lekarz rodzinny kazał jej sie zgloscic do neurologa bo potrzebna jest natychmiastową diagnoza i pomoc ponieważ jest. W sytuacji zagrazajacej życiu Panie w rejestracji kazały jej zapytać Pani neurolog czy ja przyjmie - oczywiscie na końcu kolejki Wiecie jak to wyglądało?Wielmozna Pani doktor nawet na te dziewczynę nie spojrzała!Kazala zapisać sie na wizytę za tydzien i czekac No szok A Siedzialam na tyle dlugo by widzieć jak Pani doktor przymuje Na każdego pacjenta poswiecila uwaga 6 minut! TYLE CZASU zajęła by jej pomoc tej dziewczynie która nawet sama nie weszła!Słaba blada no widac bylo ze zle z nią Jak lekarka powiedziala ze jej nie przyjmie to ta wyszła zaplakana Dodam ze u nas na pogotowiu nie ma neurologa stąd skierowanie do przychodni Jestem zgorszona Te 6 minut moglo uratować te dziewczynę Nie wiadomo czy dożyję wizyty skoro ta miala byc natychmiastowa Czy spotkaliscie sie z czymś podobnym?

Gość X103
Nie podoba sie to lecz sie za granica przyglupie.

Gość gość
ja tez kiedys bylam u okropnej pani neurolog!! czy ona ma dwuczłonowe nazwisko??? potraktowała mnie strasznie i żałuję,że skargi wtedfy nie napisałam,ale mialam straszne migreny a ta ....... no nieważne, poszlam do neurologa mężczyzny i potrakował mnie poważniej, przepisał badanie i leczenie- tabletki bardzo mi pomogly!! takie lekarki znudzone powinno sie wycofywac z obiegu

Gość malatija
A na koniec przymowania stała chyba z 10 minut i plotkowala z babami w rejestracji Zbulwersowalam sie Szkoda ze ludzie wprost nie mówią takim pseudolekarzom gdzie powinno byc ich miejsce Nie mam zaufania do żadnego lekarza Robią wszystko z wielką łaska na odwalonego A jeszcze naburczec potrafią MASAKRA

Gość gość
tak. dostałam skierowanie z dopiskiem "PROSZĘ O PILNE PRZYJĘCIE!" i mnie zapisali na termin za dwa miesiące... nie wiadomo czy smiac sie czy plakac

Gość malatija
Nasza pani doktor ma jednoczlonowe nazwisko I tak jak piszesz byla bardzo znudzona i niezadowolona ze jej sie głowę zawraca

Gość X103
Będziecie wreszcie płacić jak sie należy bedą fachowe usługi. Proste.

No jest to przykre, ale neurolog miała prawo odmówić przyjęcia.

Gość malatija
A nawet jesli dziewczynie dolegala zwykła migrena to ktos kto ma migreny wie ze tydzien bólu jest nie do zniesienia!Sama miewam migreny nawet po kilka dni i dosłownie umieram potem

Gość gość
bylam u ginekologa. Nie depilowalam sie tam. Powiedzial z ironia ze jak on ma sie do mnie dobrac z takim zarostem. Masakra.

Gość X103
Miał racje.

Gość malatija
MOIM zdaniem Pani doktor ma obowiązek pomagać Taki zawód wybrała i powinna liczyć sie z tym ze nie zawsze jest łatwo i przyjemnie Zdażają sie nagle wypadki A ona to dzis olala Jak moze czuć sie dobrym lekarzem skoro odeslala cierpiącego?6 minut pozalowala A co do płacy Lekarze zarabiają wystarczająco A jescze lapowy ile biorą

Gość malatija
Wystarczy posłuchać ile premii dostaje fundusz Ile na boku zarabia lekarz Ile z wizyt prywatnych Mimo płacenia składek zdrowotnych jakość usług na nfz jest tragiczna

Wezcie pod uwagę że owa pani doktor za przyjęcie ponadlimitowej pacjentki nie dostanie ani złotówki. Miała prawa nie przyjąć, to już była kwestia jej poczucia odpowiedzialności czy etyki.

Gość miaaaamm
wogóle teraz to lekarze jak bogowie jacyś...

Gość X103
Nie pierdziel o zawodzie. Sama za pare koła nawet pewnie tylka z tapczanu nie podnosisz a innym wciskasz kit o powołaniu. Polska tepa holota.

Gość malatija
Rozumiem ale moim zdaniem wybór Kasa albo zdrowie pacjentki powinien byc prosty Wystarczyło kilka minut by i pacjentka wyszła spokojniejsza i co najważniejsze byc moze zdrowsza i lekarz nie mial by kogos na sumieniu Ja nie wiem ale skoro na skierowaniu miala napisane pilne __zagrozenie życia to pomoc powinna byc natychmiastowa No ale nie każdy lekarz leczy bo chce bo lubi Niektórzy robią to dla kasy

Gość malatija
No ja akurat jestem pracownikiem naukowym I często poświęcam czas poza godzinami pracy dla studentów Bez przesady ale w kryzysowych sytuacjach znajdę chwilę Mam z tego satysfakcję i lubie to co robie

Gość gość
Miesiac temu urodzilam dziecko. Jeszcze przed porodem poszlam do pielegniarki z koperta aby po porodzie zajela sie mna i malym jak trzeba. Zrobilam to bo nasluchalam sie od kolezanek jak je zaniedbywano po porodzie. Ja tak nie chcialam.

Gość malatija
No niestety Poloznictwo i ginekologia to odrębną klika specjalistów Chyba wszedzie trzeba dopłacić by sie toba dobrze zajeli

Gość Ndkznl
Ty od X ... Poziom Twoich wypowiedzi jest skandalicznie niski!

Gość X103
Uspokoj sie.

Gość Psycholozkaaaa2229999
co za bzdura!!!... 1limity przyjec limitami,ale prawdizwy lekarz ma ratowac zycie nie zwazjaac na koszty limity itp.,gdyby bylo EWIDENTNE zagrozenie zycia to by ją natychmiast przyjął ,zauwazylby to i wezwal karatke!!!!!!!!! On albo rejetsratorki 2.lekarz rodzinny (?) ktory ja skierowal na pilną konnsulatację (?) gdyby bylo z zagrozenie zycia to by SAM WEZWAL KARETKĘ A NIE MOIWL JEJ "PANI,A IDZ SE PANI NA 3 PIETRO DO NEUROLOGA".... u nas jets baaardzo ciezko sie dostac na wizytę (na zeszyt czeka sie miesiąc,a jak chcesz w 1 dzien to stoisz od 4 rano)... i moja mama przyszla kiedyś z potęzną migreną -zawroty gkowy i wymioty....(nie byla wogole zarejstrowana,lekarka przyjela ją natychmiast poza kolejką i wezwala jej karetkę!!!) CO WY TAK WSZYSCY SRACIE NA SLUZEBĘ ZDROWIA???W KAZDEJ PRZYCHODNI u mnie kazdy emeryt sie pluje i narzeka...MOIM ZDNAIEM JEST TAK DOBRZE JAK NIE BYLO NIGDY....PRZEJRZSCIE,PRZEPISOWO...JEST WSZYSTKO SKOMPUTERYZOWANE,TROCHE to trwa sprawdzanie,ale jest po eurpoejsku.Nikt nie oklamuje nikt nie oszukuje ze nei ubezpiecozny.Pielegniarki w kocnu oderwaly sie od plotek i musza sprawdzac kazdego w kompie:) Lekarze tez maja jasną sytuację bo nie okazuje sie po pol roku ze KOWALSKI NIE MIAL UBEZPIECZNIA I TRZEBA GO SCIAGAC:)

Gość gość
Nie jest to mozliwe, zeby jej nie przyjeli z zagrozeniem zycia:o widzialas, ze tak bylo napisane?

lapowkarstwo bylo jets i bedzie....bo to polska. u mnie napewno BIorą za zyczliwosc ustną i pisemną-na porodowce,biora psychiatrzy i biorą reumatolodzy- ktorym trzeba dac koperte zeby miec tydzien rehabilitacji,cwiczen ,zabiegow itp

Gość gość
A po drugie jak ktos slusznie zauwazyl, lekarz rodzinny nie wysylalby na konsultacje osoby u ktorej stwierdzil zagrozenie zycia, w takim wypadku wzywa sie natychmiast karetke.

"potrzebna jest natychmiastową diagnoza i pomoc ponieważ jest. W sytuacji zagrazajacej życiu " (dlaczego tam jest kropka i W z duzej litery????) Co za nonsenS "DZIEN DOBRY PRZYJMNIE MNIE PANI BO JESTEM W SYTUACJI ZAGROZAJĄCEJ ZYCIU" HAHAHAH

Gość X103
:) Żenujący poziom reprezentują polacy.

PROWOprowo prowo....podlsuchalas cos w przychodni jednym uchem,podpatrzylas drugim i juz sobie dopsialas scenariusz...a nawet nie wiesz o co moglo pojsc!!! pewnie jeszcze ogladasz kazdy odcinek Ewy Drzazgi i wnikliwie analuzujes zi przezywasz :P