Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Być może dołączę do grona szczęśliwych brzuszków

Polecane posty

Gość gość

Witam witam witam ! Dziewuszki zanim uda mi się zrobić test (teraz nie mam rodzinka się zjeżdża ) chcę zaczerpnąć waszej opinii i rad. A więc dnia 28 czerwca miałam ostatni okres, z mężem bardzo często współżyjemy i nie zabezpieczamy się ale we mnie nie kończy. Miesiączki dalej nie widzę i jej objawów również no poza wrażliwymi powiększonymi bolącymi piersiami. Od paru dni jestem jakaś taka osłabiona, zrezygnowana, jest mi strasznie gorąco, pieką mnie oczy, objawy takie jakbym miała być zaraz chora co jest niemożliwe bo latem w ogóle nie choruję a ostatnio praktycznie z domu nie wychodzę bo mam pracę papierkową i pracuję w domu. Czy jest możliwość ciąży ? test zrobię zaraz po wyjeździe rodziny męża( poniedziałek bądź wtorek ) ale ja już chcę wiedzieć jakie jest prawdopodobieństwo. No i mam tez inne pytanko, jeżeli się okaże, że jestem w ciązy to mam zacząć już teraz jakoś specjalnie dbać o siebie zanim będę miała 1 wizyte u gin ? poradźcie. :)

Gość ten_gosc_to_ja
Zrób test a nie zawracasz ...ę jakie jest prawdopodobieństwo. Albo jesteś albo nie.

Gość gość
Jeżeli to prowo, to daję 10 na 10 możliwych.

Gość gość
o siebie dbac to powinnas przed ciąża a nie po zapłodnieniu. wiesz ze kwas foliowy powinnas brac 3 miesiące przed poczęciem??

Gość gość
witam dziewuszki, brzuszki. bo sie zaraz porzygam! ile ty masz lat? 15?

Gość gość
nie planowałam ciąży. Boże ile w was jadu, nie nie 15 źle, że chciałam być miła ? koniec wątku nie będę wam zawracać 4 liter.... zamiast jakoś wesprzeć, pomóc to tylko jakieś aluzje bezsensowne. Znudzone życiem... ech

Gość gość543
Dziewuszko kto tu jest znudzony? Zakladasz wątek o tym czy jestem czy nie w ciąży. I przez weekend a nawet do wtorku mamy ci przyklaskiwac i rozkładać na czynniki pierwsze twoje samopoczucie, piekace oczy (?!) Itp. Jest setki stron w necie jak dbać o siebie w ciąży, itp. Poczytaj, ale najpierw zrób test :-)

Gość gość
ja nie rozumiem....dlaczego rodzina meza przeszkadza w zrobieniu testu? Do kibla z toba chodza czy jak? :O

Gość gość
"grono szczesliwych brzuszkow" :D padlam po prostu :D :D :D

Gość gość
hahahaha padłam :)