Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janett21

Kiedy owulacja przy cyklach 28 31 dniowych

Polecane posty

Gość Janett21

Hej Od 4 Msc próbujemy z moim M. O dzidzie jednak bezskutecznie, zawsze miałam sluz plodny i puki co wiedziałam ze to właśnie te dni, jednak w obecnym cyklu " susza" . Czy ktoś mógł by sprecyzować oczywiscie +- owe dni plodne ,??? dodam ze nie chce mi sie bawić w testy owulacyjne mierzyć temp. Itp chciała bym tylko znać owe dni plodne od kiedy mozna zacząć starania i jak często. Kolejne pytanie to czy przy braki sluzu plodnego mozna zajść w ciążę?

Gość gość
12,13,14,15

Gość Janett21
Dzięki a co z tym śluzem czy jesli go nie ma bądź jest tylu innego niż białka kurzego to czy to oznacza ze owulacja nie nastąpiła

Gość yhhhy
to różnie bywa. może nie wystąpiła a może masz po prostu słabszy śluz. teraz jest taka pogoda że praktycznie wszystko może się zdarzyć. Najlepszym sposobem na lepszy śluz jest magnez z B6 i olek z wiesiołka przyjmowany do dnia owulacji.

Gość Janett21
Wiesiolek biorę ale magnez pierwsze słyszę? Na co pomaga ten magnez

Gość yhhhy
Magnez to pierwszy z naturalnych sposobów. Dziwne że o tym nie słyszałaś. w zasadzie od niedoboru magnezu biorą się właśnie kłopoty z hormonami a co za tym idzie z płodnością i nie tylko. jest szereg dolegliwości które się biorą z powodu niedoboru magnezu: wypadanie włosów, skurcze, kołatanie serca, migreny, stres, (przynajmniej ja miałam z tym problemy) i wiele innych których nie pamiętam. Więc na twoje pytanie "na co pomaga magnez?" odpowiedź jest że likwiduje źródło tych problemów. Ja żeby pozbyć się tych dolegliwości to jeszcze musiałam rzucić kawę bo samo przyjmowanie pomagało tylko trochę.

Gość marta

Dużym plusem Ovu control jest na pewno sam komfort badania, ale z drugiej strony mogę też potwierdzić że badanie jest precyzyjne. Wystarczyły dwa miesiące żebym zaszła w ciążę odkąd zaczęliśmy z moim facetem bardziej celować w dni płodne ze współżyciem, także – podziałało.

Gość daria
Dnia 25.01.2019 o 14:29, Gość marta napisał:

Dużym plusem Ovu control jest na pewno sam komfort badania, ale z drugiej strony mogę też potwierdzić że badanie jest precyzyjne. Wystarczyły dwa miesiące żebym zaszła w ciążę odkąd zaczęliśmy z moim facetem bardziej celować w dni płodne ze współżyciem, także – podziałało.

Pomógł nam bardzo Ovu Control zeby zajść w ciążę bez kosztowych i stresujacych wizyt u lekarzy. Wystarczyło idealnie trafić w ten dzień ;)