Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

he he ale polacy to wiecznie szukaja zwady

Polecane posty

Gość gość

wchodz na jakiś link i tam jest ze kobiety powiny sie normalnie ubierać a potem jakiś uczeń doczepił kartke że to niejest kościół . i sie potem ludziekłuca jak debile że kobiety tak powiny chodzic albo tak normalnie zaczyna mnie być wstyd za coś takiego że jest w tym kraju . na uczelni powiny być zasady normalnie sie ubierać i tyle po uczelni to niech jak chca niech sie ubieraja ale do szkoły chodzi sie po wiedze nie po sex , zreszta ide nadwór bo szkoda czasu tracić i czytać takie gówna .Wiem mam bledy ale mi słownik wszystko podkreśla wiec mi sie niechce tego sprawdzać i pewnie powiecie xe to wstyd że tak pisze etam glupoty gadacie ha ha .

Gość gość
No tak. Polakom się nie chce nawet poprawnie pisać, jakby to taki wielki wysiłek był. I jeszcze z małej litery.

Gość gość
nie polakom stwerotypami pisszesz tylko mi ale skoro wszystkich djesz do jednego wora ;/

Gość gość
To była aluzja. :-P

Gość gość
niewiem corto aluzja ale mi jakos niepasuje zeby to tam było .

Gość gość
Stereotypami piszesz, wrzucasz wszystkich do jednego wora. Nie wszyscy szukaja zwady. Jak tak można....?

Gość gość
To była aluzja poczyniona w Twoją stronę, a nie w stronę całego narodu.

Gość gość
aa jaż coś świta ;p . a bo ja muwie że wszyscy muwie że mi zaczyna byc wstyd że jestem polakiem skoro asie takiejakieś dziwne zachowania pokazuja .

Gość gość
Czy w Polsce, czy innym kraju ludzie mogą zachowywać się podobnie. Wszędzie można spotkać chamstwo i głupotę.

Gość gość
nieno jakoś w to wszędzie niewierze w katolickim kraju będa ini ludzie np horwacji podobno a w polsce takie tera wszystko nijakie jest bez wartości .

Gość gość
jakiś analfabeta wymysla tematy, razi mnie twoja pisownia tumanie

Gość gość
Ja się cofnęłam w rozwoju czytając niektóre tematy na kafe.

Gość gość
. to co opisałem jest powyżej napisane typowy własnie ciekawe kto kobieta czy facet . . może jakiś z bogatej rodzinki jakiś chłopaczerk

Gość gość
a ja dostałem depresji rzez kafe . dawno powini usunac cae kafe to niejest zdrower ,.

Gość gość
Ja w sumie też dostałam depresji. Przez te tematy, w których wszyscy sobie dogryzają. I przez tematy sfrustrowanych ludzi, którzy zarażają pesymizmem.

Gość gość
wsmurni ludzie moga być ale najgorsze sa takie ,,wragi co niszcza wartości gnoja sie i obrażaja to najbasrdziej niszczy '' kiedyśc też sie brobniłem kłuciłem teraz już naszczęście zabardzo sie tak niekłuce bo poco . ale szkoda mi tylko opini ogulnie inychludzi i tego że to młodzi ludzie czytaja ;(

Gość gość
Jak Boga kocham zdebilałam już tu

Gość gość
de nadwór szkoda że sam ale trudno przynajmniej niebede sobie psychy krzywił dalej narazie . i niesiedźcie tutaj b tu jestkijowo