Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goracy piasek

W jakich dziewczynach sie zakochujecie

Polecane posty

Gość goracy piasek

Jak to odczuwacie....co robicie....co myslicie....jak to jest kiedy facet sie zakocha naprawde? w jakich dziewczynach sie zakochaliscie?? kiedy do Was dotarlo ze to jest to!

Gość gość
Ja preferuje spokojne kobiety, rodzinne, uczuciowe, z pewnymi starymi wartościami. Z wyglądu też spokojne, grzeczne ale nie jakieś tzw. fanatyczki katoliczki, normalnie kobieco ubrane ale nie wulgarne. Wulgarny ubiór czy makijaż mnie odpycha.

Gość gość
Co sie czuje hmm, ja odczuwałem szczescie, miałem te słynne motylki w brzuchu, byłem cały czas rozkojarzony i to nie była miłość tylko zakochanie bądź zauroczenie, prawdziwa miłość przyszła z czasem, gdy zdałem sobie sprawę że moje zycie bez niej nie byłoby takie samo, że dużo zmieniłoby sie na gorsze że po prostu pragnę aby zawsze moc ja widzieć, że zrobiłbym dla niej wszystko. A jaka ona jest? Jest bardzo uczuciowa, skromna, kobieca, ciepła miła, bardzo mnie kocha i jest mi bardzo oddana, za to bardzo ją kocham i szanuje.

Gość goracy piasek
pieknie dzieki za wypowiedzi. podnosze :)

Gość __K2
zakohalem sie w zmiji blant wloski ma :classic_cool:

heh fajny temat . zakoc***e się w dziewczynach nieśmiałych cichych . takich którymi trzeba sie zając zaopiekować pocieszyć postawić na nogi . uczynnych otwartych słuchających mnie patrzących śmiało i szczerze w oczy w dziewczynach które mnie adorują i są w tym wytrwale . zakochać sie a zauroczyć co innego . np zakochany naprawdę bylem w 1 kobiecie była słaba nie miała poczucia własnej wartości wypracowałem przez lata ze stanęła na nogi i poszła w tych kupionych butach prze zemnie w świat :):(.. ale wiem ze każdy wybiera inaczej porównując swoje doświadczenia zdobyte po drodze od wczesnego dzieciństwa tak to już jest xd

Gość gość
Przeciez wiadomo, ze wyłącznie w ładnych. Faceci patrza tylko i wylacznie na wyglad. Mozesz byc uczuciowa, kochajaca, rodzinna, no ale jesli nie jestes typowa pieknoscia to o facecie mozesz zapomniec. Taka prawda.

Gość gość
Pierwszą uwagę zwracam na włosy i preferuję rudzielce :D. I nie muszą być chude. Nie znoszę kościotrupów. Dobrze jakby była bardziej ekstrawertyczna ode mnie bo sam jestem z tych zamkniętych w sobie więc chodzi o dobre uzupełnianie się aby nie przesadzić w żadną ze stron.

Gość goracy piasek
do Pan Karol bardzo interesujaca wypowiedz ... 'I poszla w tych kupionych przezemnie butach w swiat'....co za zdanie!

Gość gość
Typowa piękność - fajnie na taka popatrzec fakt, ale wiązać się juz nie koniecznie, nienawidze tej ksiezniczkowatosci, jej poczucia że skoro jest piękna to zawsze wszystko jej sie należy, głupi facet owszem zawsze pójdzie tylko za pięknem, a każdy myślący facet chce byc potrzebny kobiecie.

Gość gość
Typowa piękność - pudło. Mi się takie kojarzą z głupotą i ciasnotą umysłową. Do tej pory podobaly mi sie raptem 3 dziewczyny i nie mialy nic wspolnego w wygladzie, za to ciekawe charaktery. Ogólnie u mnie z wyglądem jest tak - bardziej cenię sobie próby zadbania o swoją urodę niż ją samą, nie obchodzi mnie jaki się kto urodził.

Gość gość
Co to k***a było??