Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madame_de_lamour

minetka_podczas_okresu

Polecane posty

Gość madame_de_lamour

Hej, ostatnio zaczęłam coraz częściej zastanawiać się, co ze mną albo z moim facetem nie tak? Ma chyba ochotę na wszelkie kontrowersyjne pomysły, m.in. minetkę podczas okresu, czego ja kompletnie nie mogę zaakceptować. Ja rozumiem, że to on chce spróbować, ale mnie samą przeraża, że on tam między moimi nogami echh taki umorusany. Powiedźcie mi moje drogi, czy tylko ja jestem dziwna, że nie chcę tego spróbować czy może on jest zboczony? ;) Pozdrawiam, MdA

Gość madame_de_lamour
ale masz problem, a koles jest chyba chory na glowe :P

Gość adammm75
i sama sobie odpowiadasz? ;) dobre :P

Gość Smurfitka 01
odpowiadajac sobie sama zapomnialas zmienic nick :p

Gość świńtuszka12
może jest wampirem? :P lubi krew :D no albo może chce spróbować w dni kiedy już kończysz miesiączkowanie? Albo z tamponem? wtedy wystarczy się dobrze wykąpać i powiedzieć facetowi by pieścił tylko twoją łechtaczkę :P też powinno być ok :) wtedy nie masz w głowie obrazu że twój facet jest cały we krwi... brzmi jak z horroru :D

Gość gość  ania
jak ma ochotę to mu pozwól, może ciebie też to wkręci, ja na początku też miałam wątpliwości, a teraz uwielbiam, kochamy się też w czasie okresu i jest z tego wiele śmiechu gdy tacy umorusani biegniemy pod prysznic

Gość Ciekawi mnie czy
A ja jestem młodym facetem i MARZĘ O TYM. Zboczenie? Fetyszyzm, menstrual fettish to się nazywa. Ech,, żeby tak włożyć pannie paluszki do takiej słodko zakrwawionej pipki i potem oblizać... I by jeszcze wyciągnąć zębami tampona za sznureczek ... W podróż zabierałbym jej zakrwawione majtki. Dotykał, lizał i myślał o niej... PISZĘ TO ŚMIERTELNIE POWAŻNIE.

Gość gość
madame_de_lamour - jesteś facetem !!!!!!

Gość gosciowa
ale jesli on chce, jesli jestescie razem, jesli sie kochacie, to czemu by nie sprobowac? :)

Gość gość
drogi ciemnogrodzie, podczas menstruacji wnętrze macicy jest otwartą raną podatną na zakażenie. Podczas takowej minety może wprowadzić Ci infekcję z np. z zepsutych zębów, migdałków etc, a jeśli będzie jeszcze grzebał brudnymi od pługa łapami, to wprowadzi Ci chlamydię, żółtaczkę i jeszcze inne świństwo. Ty natomiast po orgazmie będziesz z*********ć do gina po leki, które mogą już nie pomóc, co będzie równoznaczne ze strzeleniem kopytami w kalendarz.

Gość madame_de_lamour
ładnie sie ludzie podszywaja, ojjj ladnie :) echhh @gość ania, mówisz, że to taka frajda? ale nie miałaś na początku żadnych oporów, by w ogóle spróbować?

Gość zdegustowany089
lizać c*pkę podczas okresu?! bleeeeeeee zwariowaliście? przecież to obrzydliwe i niehigieniczne :/

Gość madame_de_lamour
@ co do infekcji zębów i brudnych rąk nie ma obawy, zęby ma zdrowe, czyste, zarówno ręce :) ale dzięki za każdą konstruktywną uwagę ;) a żadna już z Pań nie odważyła się na menstruacyjną minetkę? :P

Gość dojrzalyKarol
madame, a Tobie nie zdarzyło się zrobić coś "zboczonego" Twojemu partnerowi? coś co Ty chciałaś spróbować, a on nie za bardzo był przekonany? albo chcesz coś zrobić, ale sama mu jeszcze o tym nie powiedziałaś i nigdy jeszcze tego nie zrobiłaś? Z moją byłą żoną nasz seks był przykładny i pobożny, nigdy nie pozwoliła polizać się po c*pce, nigdy nie wzięła mojego penisa do ust, rzadko kochaliśmy się przy świetle, zwykle były to 2 czy 3 pozycje, nigdy nie chciała spróbować analnie. Nie zgodziła się na trójkąt czy swingowanie, jej jedynym argumentem było to, że jestem już starym pierdzielem, któremu wystarczą kapcie, tv i gazeta. A mnie się chciało więcej, mimo moich 55lat, żona była 5lat młodsza, ale zacofana w sprawach seksu. Nigdy nie mieliśmy dzieci, nawet psa czy kota. Po 30latach wspólnego małżeństwa, bo nie pożycia echh rozwiedliśmy się. Ona z tego co wiem skapciała, koleżanki, zakupy, kościół, tv. A ja? żyję :) wreszcie żyję! mam młodszą wymagającą partnerkę, dla której mógłbym być spokojnie ojcem, a jestem partnerem. Nie mamy przed sobą żadnego tabu, odkrywam z nią to co najpiękniejsze w życiu i seksie. Chociażby, seks analny ona wypróbowała na mnie (ciekawe uczucie:)! i zmierzając do tego wątku, tak pieszczę moją królową podczas okresu, czuję się wtedy spełniony, a nie zboczony. Czy zboczona jest ona, gdy pieści mój odbyt? Nie uważam. Gdyby nie ona, pewnie zostałbym starym pierdzielem nie znającym raju na ziemi, a tak to młode 30letnie ciało zrobiło mi raj już tutaj! Madame, póki nie spróbujesz, nie będziesz wiedziała. Ps. czytałaś "50 twarzy Greya? Polecam :) Karol

Gość madame_de_lamour
@@dojrzalyKarol nie wiem czy zazdroszczę jej czy Tobie? mimo, że jestem sporo młodsza od Ciebie, może w wieku Twojej partnerki, ale już jej zazdroszczę!!!! gdzie są tacy faceci jak Ty?