Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temperatura pochwy

Polecane posty

Gość gość

Jestem właśnie dzień po okresie mierzyłam sobie temperature w pochwie rano i wyszło ze mam 36,8 a temp. Ciała rano wynosiła 35 . Boje sie ze moge bgc w ciaży robiłam sobie test dwa tygodnie po stosunku wyszedl negatywnie teraz bede robic drugi . Dodatkowa moja.miesiączka była skąpa niz wszystkie do tąd boje sie prosze o odpowiedz

Gość gość
Jednorazowy pomiar temperatury o niczym nie świadczy. Temperaturę mierzy się przez cały cykl i obserwuje jej zmiany.

Gość gość
Mierzyłam jeszcze raz teraz termimetr pokazał zetemp pochwy wynosi 37,2

Gość gość
Twoja pochwa ma goraczke! hahaha

Gość gość
temp mierzy się przez cały cykl by wykryć moment owulacji a nie ciążę boże co za wariatki

Gość gość
nie dziwie się potem że faceci uważają kobiety za idiotki skoro mają do czynienia z takimi egzemplarzami jak widać wygląd to nie wszystko, trzeba mieć coś jeszcze pod kopułką i umieć czytać

Gość gość
Temperaturę mierzy się raz dziennie, tuż po przebudzeniu, codziennie o zbliżonej porze, zanim wstanie się z łóżka.

Gość gość
Zmierz sobie po stosunku .W wyniku tarcia będzie 50 stopni

Gość zelkaaaaa
hm nie smiejmy sie z niej tylko forum jest po to aby pomoc,skoro rodzice nie pomagają w takich sprawach:) Tak wiec skoro mialas miesiaczke to nie jestes w ciazy ( na 99% oczywiscie ale watpie abys byla tym 1 % ) temperatura ciala nic tutaj nie zdziała, a co do temperatury pochwy to jest jak najbardziej wporządku, powiedz mi tylko iludniowe masz cykle i czy uprawialas seks z zabezpieczeniem ?