Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SammieDavisJunior

Czuję się jak dziecko na tle moich rówieśników

Polecane posty

Gość SammieDavisJunior

Część z nich założyła już rodziny i ma dzieci, inni dopiero się do tego przymierzają. A ja? Nawet się nie całowałam. Poza tym, że skończyłam studia i pracuję niewiele mnie łączy z innymi 25 - latkami.

Gość gość
Coś z tobą nie tak.

Niepotrzebnie się porównujesz do innych :) Niektórzy mają juz rodiznę, dzieci, inne są wolne. Żyj swoim życiem, nie patrz na to co wypada.

Gość SammieDavisJunior
Chyba chodzi o to, że jestem strasznie nieśmiała i zahukana. Podobno za mało wychodzę z domu (opinia koleżanek) poza pracą.

Za mało...a czy Ty podzielasz ich opinię? Źle się czujesz z tym, że nie wychodzisz z domu tak często jak inni? ­ Ludzie nie mogą być identyczni, wtedy było by nudno. Są tacy co potrzebują codziennie się z kimś widzieć, co kilka dni imprezować. A inni z kolei cenią bardziej ciszę i samotność.

Gość gość
W 21 wieku niesmialosc i brak komunikacji jest nie pozondana ! Zmien cos w swoim zyciu bo lepiej nie bedzie tylko gorzej !

Gość SammieDavisJunior
Wiesz co, czasem wychodzę. Lubię koncerty, festiwale, wystawy, wizyty w kinie, teatrze, spacery po lesie. Ale za miejscami typu dyskoteki itp. nie przepadam.

Gość gość
Tu chyba raczej chodzi o wyjascia gdzies ze znajomymi bo chocbys wychodzila gdzies sama na pare godzin nie przyniesie ci to radosci czy satysfakcji bo nie mozesz z nikim pogadac i sie tym podzielic bo wszedzie sama jestes !

Gość SammieDavisJunior
Przyznaję, że jestem osobą, która potrzebuje dużo ciszy i samotności, ale oczywiście bez przesady. Lubię czasem gdzieś wyjść. Wychodzę często sama, ponieważ moje kumpele po pierwsze mają już chłopaków, po drugie zaś posiadają nieco inne zainteresowania.

Gość SammieDavisJunior
Czy jestem atrakcyjna? Normalna dziewczyna, troszkę egzotyczna uroda jak na Polskę.

Gość SammieDavisJunior
Co do komunikacji z ludźmi na co dzień jakoś daję radę. Problem dotyczy moich kontaktów z mężczyznami, którzy mi się podobają. Stąd też jestem od lat sama. Koleżanki opowiadają mi o swoich problemach w związku, a dla mnie to jakaś abstrakcja. Czuję się niczym dziecko.

Gość SammieDavisJunior
Jak mogę to zmienić? Chciałabym mieć faceta, chodzić na randki, ale póki co grozi mi samotność...

Gość SammieDavisJunior
Coś widzę, że nie jesteście chętni na rozmowę... Szkoda, bardzo chciałam z kimś pogadać.