Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperat0000001

Ostra depresja

Polecane posty

Gość desperat0000001

Chciałem dać tytuł: "Ostra depresja z myślami samobójczymi. Pomoże ktoś ?", ale nawet kafeteria nie daje mi opisać mojego problemu w tytule. Hej. Chyba potrzebuję pomocy.Dziś moje myślenie przebija nawet Schopenhauera. Kiedyś brałem leki SSRI (skończyłem rok temu). Teraz coraz bardziej myślę o śmierci. Kredyt na głowie, brak pracy, ciągle pomagają mi rodzice. Czy nie łatwiej się siebie pozbyć? Jak brałem leki to wszystko było obojętne. Jak pomyślę, że znowu zacznę brać to stwierdzam, że to nie ma sensu. Albo żyć z dołem, albo z obojętnością. Mam zadłużenie na studiach. Żeby skończyć je, potrzebuję tak około 3000zł we wrześniu. Nie dam rady. Jak nie skończę, to na cholerę się męczyłem tyle lat. Czy nie ma innego wyjścia ?

Gość desperat0000001
widze, ze nikt nawet nie zainteresowal sie tematem.... pa

Gość Platynowy krazek
nie nie latwiej czy moge umrzec od sraczki po kolacji zjedzonej na stojaco?

Gość gość
o kur z podowu 3 tys ludzie chca sie zabic, ja pier jaka marnosc

Gość gość
Ta­kie to życie - Raz w dep­resji, Raz na szczycie...

Gość gość
nie rób tego, prosze. wez kreyt, spłać tamtte 3000 dokoncz studia i wtedy splacisz

Gość agatamartu23
Ale wy jesteście nieogar, przecież on ma depresje, nie mysli logicznie... super mu dobradzacie!

Gość gość
Popadałam w marazm. Nie chciało mi się nic. Problemy z chłopakiem, rodziną, słabo płatna praca – wszystko mnie dobijało. Czułam się na skraju wyczerpania. Zamówiłam rytuał oczyszczenia energetycznego ze strony moc-energii.pl i o dziwo wszystko zaczęło zmieniać się na lepsze. Moja sytuacja poprawiła się pod każdym względem i mam powazne plany życiowe. Mogę powiedzieć że wyszłam z dołka i stanęłam na nogi.