Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce tylko pogadac i sie wyzalic a notorycznie usuwa sie moj temat

Polecane posty

Gość lallaaaaa
na tej stronie powyzej mozesz znalezsc mittingi w Anglii i w PL Oni Ci pomoga! mittingi dla an.lub aa

Gość gość
Podam tylko przyklad zeby zkbrazowaf. Kiedys wrocilam nacpana, wielka awantura, oczywiscir wszystko lrzekrecone w to ze bylam pijana( pilam tez wiec bylo czuc). No i wykrzyczam ze jestem nieszczesliwa, chce sie zabuc, bylam wtedy w ciazy ( szybko przestalam byc, dopiero poczatki). I tylko zostalam op********a ze co ja pielrze, jestem rozpuszzczona i obciazam matke, kiedy ma problemy. Caly dzien histeryzowalam ze mama sie przeze mnie zabije bo przyszlam pijana do domu. Tyle odnosnie dzielenia problemow

Gość gość
W anglii? Moze rzeczywiscie zajrze... W sumie poszlabym...

Gość lallaaaaa
Dlatego idz na mitting.!!!Rodzina nie zrozumie.:( Zaufaj mi.Pomodle sie zaCiebie ❤️

Gość gość
Dziekuje wam naprawde, dobrze wyrzucic z siebie troche I nie bac sie Ze zostane uznana za slaba, bo jestrm tu anonimowa

Gość gość
Teraz pójdź nienaćpana i nienawalona i poproś o szczerą rozmowę.

Gość lallaaaaa
Mityngi na Skype W odpowiedzi na zapotrzebowanie powstały mityngi odbywające się drogą elektroniczną. Do uczestnictwa w takim mityngu potrzebny jest program Skype, do pobrania na stronie producenta. Mityngi te powstały z myślą o członkach naszej wspólnoty, którzy nie mają swobodnego dostępu do mityngów na co dzień. Nazwa mityngu: Moje lody czekają Nick osoby prowadzącej: rodzynek227 Data: Piątek, godz. 21:00-23:00 czasu polskiego Uwagi: Wszystkie mityngi zamknięte ++++++++++++++++++++++++ Nazwa mityngu: Skype Niedzielna Nick osoby prowadzącej: jasiol75 Data: Niedziela 21:00 - 23:00 Uwagi: Dzielimy sie piszac. Nie rozmawiamy jak to zwykle ludzie na skajpie :)

Gość gość
Raz sprobowalam. Mialam okropny zjazd, przesiedzialam noc na klatce schodowej palac mdpv. Wrocilam po poludni, niby od kolezanki z nocki a tak naprawde lazilam po miescie. Zaplakana poprosilam o szczera rozmowe. Powiedzialam ze kiedys pare razy zapalilam marihuane i mam wyrzuty suemienia, doslownie tak powiedzialam. DodAlam ze mecza mnie przez to wyrzuty sumienia. uslyszalam ze jestem wartosciowym dzieckiem.. po przecpanej no y...Nie moglam jej tego zrobic. A czulam sie jak gowno. Wiem ze to brzmi jakbym na wszysstko miala odpowiedz ale probowalam wiele razy

Gość gość
Dziekuje lala, poszukam tego mittingu tutaj, ale rano jak bd trzezwa bo teraz co posts owie to i tak bez sensu. Moze najwyzszy czas zeby zaczac cos zmie ic bo rzeczywiscie picie na umor i gratulowanie sobie ze dzieki temu nie cpam raczej nie ma sensu

Gość gość
Więc nie byłaś szczera. Zmuś się, inaczej nici z pomocy. Czy to jesteś u psychologa, czy na mitingu, czy rozmawiasz z mamą: musisz być szczera. Spróbuj jeszcze raz. Ale nie ćpaj, nie pij przed tym. Bo to robi z Ciebie tchórza.

Gość gość
Jej mam kaca i jakos zle mi z tym ze tu napisalam a takich rzeczach. K***a chyba odwolam angielski i nie wstaje dzis :o

Gość gość
chyba pierwszy raz widze pomocnych ludzi na kafe.

Gość gość
Ciezko byc szczerym jesli to nie przynirsie niczego dobrego, a i nie ma pewnosci, ze mi pomoze. Podobno kazdy izalezniony jest tchorzem :)

Gość gość
może to być skutkiem zablokowanego ośrodka wytwarzania endorfin

Gość gość
mirodow ty chcesz tak za darmo? ludzie gruby hajc za takie coś biorą :classic_cool:

skoro biorą hajs za to że jesteś chory/a to chyba nie opłaca im się żebyś wyzdrowiał/a

Gość gość
Bardzo trafnie podsumowane :) ale ci w darmowych poradniach chyba nie zarabiaja zbyt wiele(?) Jednak pojade na ten agielski, moze zajde do paru sklepow. Kupuje multum ubran i kosmetukow, ktore przez miesiac nawet moga lezec niewypalowane w kacie :o jak cpalam to tak nie robilam, bo nigdy nie mialam pieniedzy na nic innego, a alkohol jednak duzo tanszy i nie musze pic duzo, zeby sie toralnie zrobic

po powrocie napisz proszę, dzięki moderacji nie znam Twojej całej historii, chciałbym ją poznać i Ci pomóc

Gość gość
W sumie z tum miesiacem to przegielam, nie mialy szansy jeszcze tyle przelezec. Ale pewnie dobija. Zreszta to niewazne przeciez :o

Gość gość
Napisze :) jakos lzej j jak pije pisac sobie chociaz na forum niz sie gapic na sciane.

Gość Hejkdd
mirodow fajny człowiek musi być z ciebie.

chcesz to możesz ocenić, nie wiem czy dane kontaktowe zostawiłem tu, czy w innym temacie, jak coś mogę wkleić je jeszcze raz

Gość gość
Hm, chyba w tamtym ktory usuneli?

nie mam pojęcie, w którym skype Mirodow gg 8117738 mail mini_raptor@wp.pl

Gość Blahd
jesteś autorko?

Gość gość
Pije sobie wlasnie 3 piwo i coraz mniej przejmuje sie jutrzejszym kacem. Caly dzien lapaly mnie jakies napady zlosci, ktora mnie po prostu rozsadzala, to nie do wytrzymania. Deberwuje sie jak ide po ulicy, na pania w starbucksie i w bootsie ze za wolno kasuje. Do tego zjadlam pozny obiad co mnie zdolowalo ale nie chce wymiotowac bo mam koncowki zebow juz przezroczyste. W glowie dudni mi poczucie winy ze nie dzwonie do rodziny, ale nie moge po prostu sie przemoc. Zreszta jak powiedzialam, coraz mniej mnie to obchodzi :o No to moze podchodzic pod egoizm. Pic zeby sie nie przejmowac i odpoczac od siebie i swoich zwichrowan

Gość gość
Wlasnie dobija mnie fakt, ze denerwuje sie w sytuacjach, ktore powinny mnie zrelaksowac. Nic nie moze pomoc oprpcz czegos co mnie odlacza chociaz na chwile. Wydal p********e 800 funtow na pare ciuchow i nawet sie nie ciesze ze je mam. To po co kupije? Chyba zeby zajac sobie jakos dzien. Lubie angielski. Tam sie czuje w porzadku jako taki. W ogole to lubie sie uczyc

Gość gość
W ogole to wstyd chyba, bo to taki dosc dobry zbior apartamentowcow, ludzie ogarnieci, starsi, ochrona chodzi, a ja ciagle siedze na balkonie zajevanym juz totalnie puszkami i pije i kopce fajki. A balkony santak ze wszystki widac. No coz :D patos bedzie patosem wszedzie