Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna żona

Idealna żona

Polecane posty

Gość idealna żona

Jestem dumna z siebie bo w malzenstwie przeszlam wiele trudnych chwil i sytuacji ,zwlaszcza tych związanych z brakiem pieniędzy a mimo to nie zostawiłam męża i zawsze Go wspierałam,probowałam znalezc sposoby zebysmy razem wyszli jakos na prostą i zeby naszym dzieciom nie zabrakło chleba.Nigdy będąc w związku nie poszlam na latwizne i nie puszczałam sie za kasę ani nie zebrałam a sytuacje rozne mielismy naprawdę cięzki-brak kasy,najpierw chorboa męza,potem kilka razy ja zachorowałam na depresje,do tego male dzieci i zadnej pomocy z zewnątrz.W czasach gdy wiekszosc kobiet leci tylko na pieniadze i szuka przygod pozamalzenskich,lekkiego ,przyjemnego zycia taka zona jak ja to prawdziwy skarb,tak uważam.Niektore kobiety w mojej sytuacji ucieklyby do bogatego albo zmuszały męza do podjęcia dodatkowej roboty i suszyły Mu głowę o wszystko a ja sie staram Go jeszcze wspierać i uspokajać złe emocje ,ktore rodzą sie takze we mnie mnie z powodu problemow,mimo ze nie jestem okazem zdrowia,ani szczegolnie silnej psychiki nie mam.Ile jeszcze jest takich kobiet jak ja?

Gość MB z AKITA
pokadzilas sobie i dobrze, masz do tego prawo a on cie tez wspieral czy niekoniecznie?

Gość idealna żona
przyznam ze nie zawsze,ale pomagał mi przy dzieciach i w obowiązkach domowych,a to się ceni