Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała blondyna

ja mam 17 on 31 lat

Polecane posty

Gość mała blondyna

Dzisiaj oświadczył mi się mężczyzna, który jest ode mnie starszy 14 lat. Co prawda wygląda na młodziej, z charakteru to samo- czuje się młodo, ale dla mnie to trochę dziwna sytuacja. Nawet nie był moim chłopakiem, po prostu przyjaźniliśmy się choć ja wiem, że mu się bardzo podobałam. Trochę... dziwnie.

Gość mała blondyna
jest dojrzały handluje rzemykami więc ma łeb na karku

Gość gość
skoro nie byliście w związku, to dziwne. Bądź ostrożna.

1. Oświadczył? Pamiętaj, że ślub możesz wziąć dopiero (są wyjątki, ale Ciebie nie będą raczej dotyczyć) w wieku lat 18. 2. Kochasz go? Łączy was coś intymnego? Nie chodzi mi o seks, ale czy były między wami chwile, jakbyście byli parą? Trzymanie się za ręce, specyficzne rozmowy etc.? 3. No jako facet powinienem w zasadzie bronić tego gościa, ale... czy masz ABSOLUTNĄ pewność, że Cię nie skrzywdzi? Taka różnica wieku jest zawsze podejrzana, być może facet jest niedojrzały, jak napisała poprzedniczka, ale w sumie to go jeszcze nie skreśla. Byleby Cię nie skrzywdził. 4. Wiesz coś więcej o jego przeszłości? Dlaczego akurat Ty? Jesteś tak atrakcyjna fizycznie czy chodzi o coś znacznie więcej? 5. Najważniejsze: jest żonaty? Ma dzieci?

Gość mała blondyna
Łączy nas miedza i płot to chyba jasne więc nie rozumie o co sie rozchodzi

poprzednie wiadomości to nie byłam ja. nie jest żonaty. z tego co wiem to podoba mu się zarówno moja uroda jak i charakter. wydawało mi się to trochę dziwne, że mi się oświadczył, na pożegnanie dodał też że mnie kocha, i żebym tego nie zapomniała, żebym zakodowała to w głowie.

Gość gość
Handlarz rzemykami, haha

Gość gość
Nie stukaj paluszkiem po klawiaturze tylko jak ci pasuje to niech w ciebie laduje i bzdury ci w ta glupia lep papuje a za pare lat bez szkoly z stara wychlastana dziura bezdomny na swoje prycze cie przyjmuje za wylizanie mu jego wiszacego flaka

Gość gość
Nie stukaj paluszkiem po klawiaturze tylko jak ci pasuje to niech w ciebie laduje i bzdury ci w ta glupia lep papuje a za pare lat bez szkoly z stara wychlastana dziura bezdomny na swoje prycze cie przyjmuje za wylizanie mu jego wiszacego flaka Pffff co ma szkoła do tego. Dziewczyno, to jest jakiś psychol, nikt normalny nie oświadcza się komuś bez związku, z resztą za smarkata jesteś.

Gość gość
Potraktuj to jak żart. Z tym gościem musi być coś nie tak.

Gość LUna 22
moja mała blondyneczko czy ty o tym wierz że ten handlarz to jest zwierz? Ma rzemyków cały stos chętnie by tu zabrał głos jednak nie wie co do kafe i popełnił straszną gafe

Gość gość
Powiedz mu wprost, że nic z tego.

Gość LUna 22
moja mała blondyneczko czy ty o tym wiesz że ten handlarz to jest zwierz? Ma rzemyków cały stos chętnie by tu zabrał głos jednak nie wie co do kafe i popełnił straszną gafe

Gość gość
Kryć się! Grafomani są wszędzie!

Gość gość
I co odpowiesz temu absztyfikantowi?

Gość gość
to mówił ja Pierzyna Edmund

Gość gość
Powinnaś się cieszyć, że starszy mężczyzna zwrócił na Ciebie uwagę. Ja bym się ani chwili nie zastanawiała i brała go jak dar od Boga!

Gość gość
Dar z nieba. Nie zdradzi za 10 lat bo będziesz jeszcze młoda i piękna.

Gość gość
szuka dziewice na w******nie. ciasnej, mlodej c*pki. Jakis pedofil bo jestes nieletnia. Z dala od niego.

Gość gość
Miałam kiedyś identyczna sytuację...powiedziałam " żartujesz prawda?" A on ze łzami prawie w oczach, że nie, że on mnie kocha, chciał żebym z nim wyjechała, a ja szczerze powiedziałam, że traktuje go jak dobrego kolegę i niech tak zostanie, uparł się, żebym przyjęła pierścionek w takim razie jako prezent, że choć tyle go ucieszy bo to na zamówienie specjalnie do mnie dopasować...przyjęłam, po latach dałam kumpeli, powiedziałam wszystkim, że znalazłam, z nim kontakt miałam jeszcze krótko, potem cisza i dobrze.

Gość gość
nieźle