Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepsza samotność niż związek z mało atrakcyjnym facetem

Polecane posty

Gość gość

ktory nas nie podnieca

Gość gość
Zdecydowanie samotność.

Gość woze drewno do lasu
kazdy ma wybor wolny

Gość gość
Jak się zbliżysz do 30 to każdy będzie atrakcyjny który Ciebie zechce

Mało atrakcyjny to pikuś, ale bycie z alkoholikiem, nie pracującym leniwcem,nie mającym żadnych zainteresowań oprócz organoleptycznych - to dopiero jest odwaga i poświęcenie ze strony pań !

Gość gość
oreore Mało atrakcyjny to pikuś, ale bycie z alkoholikiem, nie pracującym leniwcem,nie mającym żadnych zainteresowań oprócz organoleptycznych - to dopiero jest odwaga i poświęcenie ze strony pań ! xxxx Kobiety wolą być same niż z przeciętnej urody mężczyzną nazywając go mało atrakcyjnym brzydalem.

Gość gość
No a po co im facet, ktory ich nie podnieca, nie mają mokro w majtkach na sam widok ? Ja jako facet je rozumiem, bo sam bym nie chcial byc z dziewczyną ktora nie kreci mnie na 100% :O Uroda wcale nie przemija tylko sie zmienia. Atrakcyjna osoba w mlodosci bedzie atrakcyjna po 50tce i wiecej. Moja babcia byla super laska za młodych lat a teraz ma 70tke i nadal ma figure, duzo sie rusza, rowerem bez problemu jezdzi co jest rzadkie wsrod Polek w tym wieku, faceci się za nią ogladają, poznala nowego partnera na wakacjach rok temu :) Podobnie faceci, atrakcyjny w mlodosci bedzie atrakcyjny na stare lata, chyba widzicie czasem wysokich szczuplych staruszkow, czystych, zadbanych, elegancko ubranych.

Gość Lajla x
Byłam kiedyś z takim jednym i nawet nie o urodę tu chodziło. Facet po 40., a nie umiał całować. Każdy jego dotyk sprawiał - przepraszam za określenie - obrzydzenie. I te ręce, które dotykały, wiecznie spocone. Jak sobie przypomnę to wzdrygam się na samą myśl o tym. Byłam z nim rok i ani razu nie przespałam się z nim.

Gość gość
twoja babcie to ścierwo!