Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszkaB

Obudziłam się o 4 rano

Polecane posty

Gość muszkaB

Obudziłam się. Spojrzałam na zegarek.Była punkt czwarta. Nagle patrze a na łóżku siedzi obcy facet i mi mówi,ze zawsze będzie mnie pilnował. Zaczęłam krzyczeć i wyganiać go z pokoju i domu. Wszyscy spali. Facet wsiadł do samochodu i powiedział mi,ze teraz położę się z powrotem spać . Stał przez chwile pod moim domem i śmiał się ,ze usnę i będę myśleć, ze to tylko sen. Stwierdziłam,ze nie usnę by nie było tak jak on mówi. Spojrzałam na zegarek .Była 4 : 47. Położyłam głowę na poduszkę i myślałam by nie usnąć. Przymknęłam na chwilkę oczy w momencie ziewania. Otrząsnęłam się by nie zasnąć i...patrze na zegar a tam już 9 : 02. W domu panował spokój. Wszyscy zajęci byli swoimi sprawami. Na na drodze i wjeździe do naszego domu widać było ślady wyjeżdżającego samochodu ale przypuszczam,ze ktoś nawracał i stąd te ślady. Miał ktoś z was tak realny sen?

Gość gość
to ciekawe, a co mowia lekarze?:classic_cool:

Gość Ewelonak
Taaa:) psychiatrzy?

Gość gość
wymysl cos jescze... dobra nie komentujmy tego bo autorka czy tam autor pomysli ze to fajne co napisala

Gość muszkaB
ale ja wiem,ze to sen ale bardzo realny. zastanawiam sie co wpływa na człowieka,ze ma takie odczucia?

Gość gość
Po prostu taki sen. Też miewam bardzo realistyczne sny, ale rzadko.