Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czoko1996

Moja dziewczyna jedzie na wakację z dwoma znajomymi kolegami

Polecane posty

Gość Czoko1996

No siemanko;p. Mam 17 lat w jesteśmy razem z dziewczyną 8 miesięcy, obiecałem że wyjedziemy razem na wakacje.. lecz nie mogę mam obóz przygotowawczy bo gram w piłkę itd.. Ona, moja dziewczyna mówi że zostawiłem ją na lodzie.Jedzie do kołobrzegu ja jestem z wielkopolski jak i ona. w kołobrzegu jest jeszcze jej były ,ufam jej ale jak mam się nie denerwować jak wyjeżdża z tylko 2 znajomymi(chłopacy) z jednym się lizała rok temu. A jak ja powiem że mam zamiar wyjechać z ekipą to od razu mówi że ją zdradze itd. Fakt przelizałem inne laski 3 na baletach ale ona o tym wie wybaczyła i nadal mnie kocha, to widać jak się o mnie stara i to ona nalega na spotkania .Może mam szukać już nowej dziewczyny i po prostu urwać z nią kontakt jak ona będzie na tych wakacjach? Co mam zrobić pokazać że denerwuje mnie to że ona wyjedzie? Mieć olew i wgl nie pisać i poznać jakieś nowe d*pki, aby mi czas zleciał pomocy ludzie błagam was..

Gość Elizaana
Zazdroszczę jej, pewnie będzie na 2 baty brana.

Gość Czoko1996
Znam ją , nie zdradzi mnie, ale w odwecie jadę z kolegami na 2 dni nad jeziorko ... A ja nie mam problemu by nawiązywać przelotne znajomości

Gość gość
"Znam ją , nie zdradzi mnie" - no tak widać, że masz 17 lat. x fajne wspomnienia z wakacji będzie mieć twoja dziewczyna, w końcu poczuje jak to jest być w pełni wypełnioną ;D

Gość Czoko1996
Napiszę też że Ona, poznała ich rok temu właśnie jak była z koleżanką.. Nie miałbym nic przeciwko jakby jechała ze znajomymi jakąś ekipą 5 osób ale mieszaną.. Chociaż mógłbym częściej ćwiczyć

Gość Czoko1996
nie dołujcie tylko lepiej mi doradźcie co mam zrobić

Gość gość
mysle ze twoja dziewczyna przekona sie co to znaczy podwojna penetracja a takze wielokrotne spusty na twarz. przykro mi.

Gość gość
"z jednym się lizała rok temu" "Fakt przelizałem inne laski" jesteście psami??

Gość Czoko1996
Wtedy nie była jeszcze ze mną.. Opowiadała mi że była z koleżanką rok temu na wakacjach i właśnie "wyrywały" chłopaków.. Ludzie piszcie co robić a nie że jest wypełniona itd. po c**j mi to.. Cieszę się że hobby zawsze zostaje Ci wierne, gdyby nie to nie wiem co bym zrobił.. to co dać jej ultimatum czy jak?

Gość gość
po tym co piszesz to wg mnie oboje nie jesteście dojrzali do bycia w związku, więc lepiej jedźcie osobno i zakończcie farsę;]

Gość gość
Dwa baty jak nic, z oralem i analem, wróci w******a jak koń po westernie :-)