Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robia wasi faceci po pracy

Polecane posty

Gość gość
Do goscia o 16:53 nie uwazam ze kazdy ma 1100 ale wiekszosc,nawet czytajac to forum mozna sie o tym przekonac

Gość gość
wszystkie mają cudownych mężów, ciekawe tylko że cały dzień wysiadują na kafe .... i udowadniają swoje racje

Gość gość
14 lat po ślubie, właśnie zjadłam schab pieczony z ziemniaczkami przygotowane przez męża na obiad.

Gość gość
Gosciu o 17:59 to napisz czym zajmuje sie twoj maz ze z jednej pensjo tak dobrze sie wam zyje

Gość gość
sky - różnica między nami jest taka, że twój ci tylko pomaga a my dzielimy obowiązki po połowie. facet nie jest od pomagania bo on też brudzi i syfi, a twój jest tylko pomocnikiem swojej sprzątaczki, smutne :(

Gość gość
tak a te miliony ludzi, ktorzy s********ja z tego kraju powszechnej szczesliwosci i nastepne miliony, ktore blagaja w necie, zeby im dac namiar na jakas prace za granica, to mit...

Gość gość
My też z jednej pensji żyjemy. Mąż jest górnikiem. Ja bym poszła do pracy ale nie ma tej pracy

Gość _sky_is_the_limit_
zaczyna się robić zabawnie :) czego nie doczytacie to zmyślacie :D a czego nie rozumiecie to negujecie :P

Gość _sky_is_the_limit_
" sky - różnica między nami jest taka, że twój ci tylko pomaga a my dzielimy obowiązki po połowie. facet nie jest od pomagania bo on też brudzi i syfi, a twój jest tylko pomocnikiem swojej sprzątaczki, smutne" Gościu! Różnic między nami jest na pewno więcej :D

Gość gość
sky to jakaś idiotka bez własnego życia więc dorabia sobie je na necie, anonimowo. Cały dzień tu siedzi i odszczekuje się każdej która śmie cokolwiek jej napisać

Gość gość
a mój to idzie do kumpli pije piwo pali a ja sie dzieckiem zajmuje bo on ma w d

Gość gość
Co za kretyn twierdzi że w Polsce są same nieroby a nie faceci, do tego Polki zagranicą to k***y a faceci okrzesani cud i miód,????? :o Musisz mieć cholernie złe zycie że tak zazdrościsz, no cóz może nie zasługujesz na normalnego faceta :D I nie każdy klepie biede jak niektóre z was, nie każdej mąz to D..E.B.I.L Straszny jad z was wypływa aż się nie dziwie, że wasi faceci to takie miernoty, swój swojego znalazł

Gość _sky_is_the_limit_
no i mamy zakończenie mistrza ciętej riposty odzwierciedlającej jego możliwości intelektualne :)

Gość _sky_is_the_limit_
to do 18.15

Gość gość
wszystkich zainteresowanych ulepszeniem swojego zycia erotycznego zapraszam na www intymnosc.pl/aff/7733

Gość gość
a mój to idzie do kumpli pije piwo pali a ja sie dzieckiem zajmuje bo on ma w d>>>>>>>>>>> i tak codzie n

Gość FridaKorina85
Mąż po pracy odbiera dziecko z przedszkola i jadą po mnie do pracy. Wracając jemy obiad w zajeździe, pyszne zdrowe domowe obiadki. W domu jesteśmy około 16.30-17.00. Wiadomo taka godzina w sumie nie wiadomo co się robi :D Nastepnie siedzenie w ogrodzie, mąż raczej w garażu coś robi itp. Pózniej jak potrzeba sklep- zakupy, wracamy kolacja, czasem kino o 21 ale to 2 razy w m-cu nie więcej. Gdy mamy weekend to jeździmy w fajne miejsca odwiedzmy znajomych. Rzecz jasna to nie jest sztywny plan, czasem mąż z dzieckiem jedzie na obiad a ja na zakupy czy z przyjaciółkami na kawe. W domu sprzątamy na zmiane co 2 dzień.

Gość gość
w zajezdzie to na pewno masz pysznie i zdrowo :) najtansze produkty plus kostki rosolowe, sztuczne przyprawy itp.