Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sprawdzic czy facet ma zone

Polecane posty

Gość gość

witam poznałam faceta mowi ze jest rozwiedziony, wyjechal teraz do targoszowka i sciemnia ze tam nie ma zasiegu co wy na to ?

Gość ruska_swolocz
zrob sobie z nim dziecko i zobacz co dalej :classic_cool:

zapytaj o szczegóły rozprawy, np. czy miał swojego prawnika, ile mieli rozpraw, do którego sądu składa się pozew jak facet zacznie się plątać w zeznaniach, to widać, że knuje a najlepiej - poproś o pokazanie wyroku, bo np. jesteś ciekawa, jak wygląda taki dokument

Gość gość
malinke mu zrob hahh i zobacz reakcje

Gość gość
mieszkam w Katowicach i nie wiem czy wierzyc w to ze w tym targoszowku nie ma zasiegu

Gość gość
w Katowicach jak jest komunikta abonent czasowo niedostępny to znaczy ze po prostu tel wylaczony, ale dobry motyw z tym pytaniem o rozprawy :)

Gość gość
a moze ma kochanke tam kurcze zasieg to najczestsze klamstwo faceta chyba a jak bys jego tel poogladala moze jakis sms bedzie ciekawy lub idz z nim do sieci ze twoj facet zasiegu nie ma tam zeby sprawdizli lub jedz za nim moze jak umiesz

Gość gość
dobre pytanie,jak sprawdzic czy lekarze mają zony? zaden z nich nie ma obraczki.....ten przystojny kasjer z biedronki tez nie :( nie wiem cieszyc sie czy nie?

Gość gość
z tym orange tez dobre :) jechać za nim nie pojade, az tak mi nie zależy tylko mam ochote mu powiedzieć ze idiotka nie jestem, podejrzewam ze on tam z zona wlasnie wyjechal dlatego tel wylaczony, bo smsy czasem pisze, fakt ze jak zadzwoniłam to odebral ale w słuchawce cisza totalna zadnych dzwiekow wiec może rzeczywiscie

Gość gość
najlepiej jakby na forum był ktoś z targoszowka :) i powiedział jak z tym zasięgiem jest, na stronie orange zasieg pokazuje ze tam niby 2GB sa