Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holas

POMOCY Mojej dziewczynie spóźnia się okres już tydzień

Polecane posty

Gość Holas

Mojej dziewczynie spóźnia się okres już tydzień. Nie wiem co się dzieje. nie uprawialiśmy sexu tylko ok miesiąc temu była taka sytuacja że podczas pieszczot dostałem orgazmu i wytrysk był na moje i jej ręce. Następnie wytarłem rece chysteczkami. Chwile później ja włożyłem moje palce w jej pochwę. Baliśmy się ze może zajść w ciąże ale normalnie za jakieś 4 dni dostała okres i teraz miesiąc nic nie robiliśmy a jej spóźnia się okres. Możecie mi to wytłumaczyć. Boje sie okropnie a moja dziewczyna jeszcze bardziej. POMOCY!!

Gość gość
Okres spóźnia się przez upały. Jak się spóźni dwa tygodnie to niech idzie do ginekologa.

Gość gość
Okres może spóźnić się z wielu powodów -stres, choroba, przemęczenie. Tydzień to nie powód do paniki. Nie nakręcajcie się, bo to błędne koło.

Gość gość
na wszelki wypadek kup już TEST CIĄŻOWY. Niektóre wykrywaja wczesną ciążę.jak zrobi będziecie pewniejsi. Poza tym tydzień to nie katastrofa w zależności jak długie ma cykle. Przyczyny spóźnienia mogą być różne.

Gość gość
Popytajcie młodolaty rodziców jak się to robi.

Gość gość
Miałam podobną sytuacje .. zrobiłam test, wyszedł negatywny. a tez bardzo sie bałam ..kup test bo moze nie ma sie czym martwić.. brak okresu moze byc spowodowany czymś innym .. problemy z hormonami . lub stres.. głowa do góry.