Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdsdfsfsd

Dziewczyny które kochają dramaty i komplikacje

Polecane posty

Gość fdfdsdfsfsd

Zastanawiam się, czy są tu takie dziewczyny (takie jak ja). Ostatnio zauważyłam, że nie może być dobrze, i w życiu potrzebuję jakiejś adrenaliny, sztucznie stworzonych problemów, albo wręcz sama pcham się w jakieś skomplikowane sytuacje... nie wiem, z czego to wynika, i dlaczego to robię. Czy ktoś ma podobnie? PS. w tytule przed "które" nie mogłam dać przecinka - "użytwo niedozwolonych znaków" :O

Gość Panna wlosciach
dramat- gdy placisz za to zeby cwaniaczek mogl sie wylegiwac do gory jajami za twoje pieniadze komplikacja - gdy nie pozwala ci sie tego zmienic

Gość gość
Chyba też to lubię. NIe lubię nudy, monotonii. I nawet jak jest wszystko super to muszę to zepsuć, żeby się coś działo. A potem płacz, że życie i ludzie mnie tak niesprawiedliwie traktują:D Pewnie jesteśmy niedojrzałe emocjonalnie albo po prostu taka nasza natura. Jakim jestes zodiakiem? Czyżby Bliźnięta lub Waga?

Gość Panna wlosciach
jestem spod znaku mewy

Gość gość
Pewnie baran,nazwa mało prestiżowa,dla mnie to nie ma znaczenia.

Gość fdfdsdfsfsd
Skorpion ;) Ale nie wierzę w znaki

Gość gość
Uwierz:),pewne cechy powtarzają się,zawsze pytam o znak zodiaku:).Skorpiony są dla mnie nie odkrytą tajemnicą,a uwielbiam ludzi spod znaku ryb.

Gość gość
Nie prawda.

Gość gość
Synu fubu,to nie są bujdy,na co dzień doświadczam tego.Jednak trzeba mieć w sobie odrobinę wrażliwości,by to dostrzec.Rozumiem wiara swoją drogą,a magia powiedzmy zabobony swoją.Uważam,że jedno i drugie ma wspólny punkt,ale za mali są niektórzy by to dostrzec.

Gość skomplikowanaaa
zgadzam się z tym stwierdzeniem że lubimy dramaty i komplikacje...jestem przykładem tego :(

Znaki zodiaku to bujdy i nie zmienisz tego ja jestem waga co powiesz o mnie ja powiem ci czy to prawda czy nie. Nawet jeśli część z tego będzie się zgadzać to i tak to bujdy.

Gość gość
"Znaki zodiaku to bujdy i nie zmienisz tego ja jestem waga co powiesz o mnie ja powiem ci czy to prawda czy nie. Nawet jeśli część z tego będzie się zgadzać to i tak to bujdy." Widzisz,po co z Tobą polemizować,skoro nie jesteś w stanie zmienić poglądów na pewne sprawy. Moja kuzynka jest wagą,cholernie trudny i nieprzystępny znak,sama jak palec.

Gość gość
Nie trudny i nieprzystępny a introwertyczny, o dużej samoświadomości i niestety dość próżny:P

Gość womann
też tak mam... gdy wszystko się układa, to ja muszę coś zrobić, bo mnie to nudzi. Nie cierpię takiej monotonii...Np w związku, jak jest fajnie ogólnie to ja wymyślam, różne głupoty, wywołuję dużą zazdrość, gadam różne głupoty.. yhh a potem też mam tak, że narzekam, jakie to mnie niesprawiedliwości spotykają, przecież u innych wszystko jest okej, tylko u mnie się nie układa... Ehhh taki mój charakter. :) BTW. Nie wierzę w takie coś, ale czy wy sądzici, że to ma jakiś związek ze znakiem? Bo ja bliźnięta jakby coś :P

Gość gość
Hmm,nie odnisłam takiego wrażenia.Moja kuzynka nie miała problemu z zawieraniem znajomości,i raczej miała zapędy dyktatorskie.Są jednak trymestry w znakach zodiaków,które mogą zmieniać charakterystykę.

Nic się nie zgadza. Znaki zodiaku to tylko opisy nie mające pokrycia z rzeczywistością, a nawet jeśli ktoś po prostu uwierzy że mają to jest to kwestia na chybił trafił.

Gość gość
Waga zawsze swoje zdanie ma,im bardziej odmienne od ogółu tym lepiej;).Dobrze niech tak będzie,każdy ma własne zdanie.