Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dosyć tych upałów

Polecane posty

Gość gość

do tego wszystkiego jestem wiecznie śpiąca,zmęczona,dzisiaj nie śpię od 4.30 bo mojej 8 miesięcznej córce coś się poprzestawiało, te upały mnie dobijają,chodzę w piżamie rozmemłana z dzieckiem nie wychodzę nigdzie,łeb mnie boli,kręci mi się w głowie szlag mnie zaraz trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie narzekaj! Za chwile bedzie zimno i deszcz to znowu bedziesz narzekac ze zimno i deszcz. Polacy nic tylko narzekaja i wiecznie im pogoda nie pasuje:/

Gość gość
Matko wiecznie wszystkim babom goraco. Ja jestem w 34 tyg ciazy, latam po sklepach, na kawke z kolezanka na miasto, potem w domu pranie, gotowanie,sprzatanie i czuje sie super.

Gość Tajemniczy mysi sprzet
Mi pomogl wiatrak.

Gość gość
fajna sprawa,ale nie dla mnie bo alkohol mnie usypia, mnie to by się przydał jakiś specyfik energetyzujący, zimny basen w pokoju i opiekunka do dziecka

Gość gość
wlasnie ja nie pie od 4 rano i tez chodze jak dzwon.

Gość gość
Też mam dość upału, nawet placu zabaw na którym jest cien nie ma w mojej okolicy, a bieganie w takim upale w pełnym słońcu to szaleństwo, w ogóle coś mnie bierze jak widze te naoliwkowane dzieciaki wygladajace jak spieczone frytki :/ a podobno mamusie tak dbaja o zdrowie dziecka :)

Gość gość
jak byłam w ciąży to nawet nie chce mówić........to był poprostu koszmar,nawet nie chcę tego wspominać jak się czułam w zeszłym roku ja ogólnie lubię upalne lato,ale nie w moim mieszkaniu!! u mnie panuje ukrop,całe szczęśćie że jadę w weekend na wieś do teściowej,cień,ogódek,dom z kamienia,więc chłodniej gorzej jeśli pogoda się popsuje

Gość gość
nie wiem ale mam wrazenie, ze 90% spoleczenstwa polskiego tragizuje

Gość gość
jak byłam w ciąży to nawet nie chce mówić........to był poprostu koszmar,nawet nie chcę tego wspominać jak się czułam w zeszłym roku ja ogólnie lubię upalne lato,ale nie w moim mieszkaniu!! u mnie panuje ukrop,całe szczęśćie że jadę w weekend na wieś do teściowej,cień,ogódek,dom z kamienia,więc chłodniej gorzej jeśli pogoda się popsuje już nie mówiąc o tym,że u mnie na osiedlu nie ma cienia!!!!!!!

Gość gość
A co ma ciąża do tego ?! :o ja w ciązy czułam się o niebo lepiej niż w niej nie będąc

Gość Owocowymix_
co wy tak narzekacie na pogode? w koncu jest lato to jakie ma byc? Jakby bylo 20 stopni i lało to byscie narzekali ze zimno, a w koncu lato mamy. Zimna za zimno, latem za gorąco, wiosna za dluga lata by sie juz chcialo, jesienia za duzo deszczu. No masakra jakas. Lato jest od tego zeby bylo ogrąco. Zaraz bedzie jesien i zima i znowu bedzie narzekanie.

Gość gość
bo to niewyspanie plus upał w mieszkaniu mnie dobija i wyć mi się chce,w innej sytuacji nie tragizowałabym

Gość gość
a ciąża ma do tego,bo ja przechodziłam ciążę MASAKRYCZNIE i nigdy więcej!!!!!!nikomu nie życzę tego jak ja się czułam w ciąży

Gość gość
ja cala ciaze mialam wspaniala, 8 kg do przodu, zero mdlosci, wymiotow, zachcianek, 8,5 miesiaca plywalam i cwiczylam, zero opuchniec, upaly znosilam rewelacyjnie kazdej kobiecie zycze takiej ciazy

Gość gość
to nie wina upałow a złej organizacji czasu. pewnie tez masz taki charakter osoby wiecznie narzekającej.

Gość gość
idź z dzieckiem na basen.

Gość gościótttt
U mnie w mieszkaniu jest 30 stopni :( Na dwór wychodzę z dzieckiem od 7.30 do ok 10 . Później dopiero ok 19.