Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawo_do_marzen

tu można kłamać zmyślać i marzyć

Polecane posty

Gość gość
Chyba zwariowałaś nie miałabym czasu na pracę bo cały czas bym byla zajęta hobby, robieniem zakupów i dziećmi haha

Gość Ta od Brada Pitta
No to już tak zgodnie z hobby. Autorka chyba pisała ze pracowałaby. Jeny, po co?

Gość bambaryła32
słuchaj, sama chętnie założyłabym schronisko dla psów i kotów,może wspólnie coś zdziałamy? a jesli chodzi o Bracelonę,to odpowiadam... jak dla mnie idelane rozwiązanie jak na taką swoją przystań,bo po pierwsze kocham to miasto Gaudiego i przy okazji mam morze pod ręką :)

Gość prawo_do_marzen
bambaryła, to ty w Barcy ja w Paryżu zapraszam jak się urzadzimy:)

Gość gość
a ja w Pradze :)

Gość prawo_do_marzen
ja bym chciała, bo to mnie napędza, mam ciągły kontakt z ludźmi i przyjaciół... no ale wiadomo, że jak ma się gore kasy to sie inaczej traktuje pracę: przyjemność a nie obowiązek . pozdrawiam jutro mam ważny dzień, może uda sie w końcu podpisać ważny kontrakt z Japończykami:) trzymajcie kciuki

Gość Ta od Brada Pitta
Trzymamy. Ja zmykam na kolację. Dziś langos w Budapeszcie. Lubię.

Gość bambaryła32
no to powodzenia jutro :) ja jutro wybiorę się do aqua parku na parę godzin,posiedzę w jacuzzi,popływam sobie, ciężko wytrzymać w te upały!

Gość Ta od Brada Pitta
Bambaryła ale gdzie ten aqua park? Chyba nie w Polsce? Polecam baseny na wyspie św.malgorzaty, Budapeszt.

Gość Ta od Brada Pitta
Albo zapraszam na mój basen.

Gość hahaha wy sobie marzcie
a mi naprawdę super się w zyciu ułozyło, ale bez szczegolow, bo i tak nikt TU nie uwierzy, pozdrawiam i zycze lepszego zycia:)

Gość gość
Oh jak fajnie jest bez komarów,mrówek i innych owadów...

Gość prawo_do_marzen
do "haha wy sobie marzcie" . jak widzisz my też nie narzekamy:)

Gość gość
"Codziennie na necie kupuję sobie buty i torebki oraz biżuterię, sprzątać nie muszę bo od tego mamy ludzi. Nasze dziecko zna juz 2 języki obce ale uczymy ją jeszcze duńskiego. mamy apartament w Krakowie, czeskiej Pradze i na południu Francji. Premier Niemiec to najblizszy kolega mojego męża." Kanclerz Niemiec nie może być kolegą, bo jest kobietą. :o Myślę, ze takie podstawy każdy powinien wiedzieć.

Gość gość
oj tam oj tam

Gość gość
hmmmm.... chciałabym być zdrowa i żeby mi od tego włosy nie wypadaly. to moje marzenie

Gość gość
"Codziennie na necie kupuję sobie buty i torebki oraz biżuterię, sprzątać nie muszę bo od tego mamy ludzi. Nasze dziecko zna juz 2 języki obce ale uczymy ją jeszcze duńskiego. mamy apartament w Krakowie, czeskiej Pradze i na południu Francji. Premier Niemiec to najblizszy kolega mojego męża." Kanclerz Niemiec nie może być kolegą, bo jest kobietą. pechowiec.gif Myślę, ze takie podstawy każdy powinien wiedzieć. xxx tępaku, a co myslisz ze nikt nie wie kto to jest ANgela Merkel? widocznie miała na mysli kogoś innego, jakiegos FACETA

Gość gość
" gość hmmmm.... chciałabym być zdrowa i żeby mi od tego włosy nie wypadaly. to moje marzenie " na naszym poście wszystko jest możliwe, trzeba tylko mocno uwierzyć, trzymam kciuki za ciebie

Gość gość
Najlepsze ze wy tu marzycie a ludzie w polsce tak zyja np natalia siwiec

Gość gosc1234409
jak sie tak wyglada jak Natalia i jak ja:D to się zyje:D, no na okladkach znanych pism mnie nie znajdzieice, ale dzięki urodzie i inteligencji mam z***bista prace i kasę:)