Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie bylyscie bedziecie na wakacjach LUZNY temat

Polecane posty

Gość gość

i z dziecmi czy bez? w tym roku niestety nigdzie (corka ma miesiac), za rok pojedziemy jak zwykle nad polskie morze

Gość gość
Mazury - było bardzo fajnie,ale też ze względu na ciąże a tak na pewno byłaby Chorwacja albo Teneryfa

Gość blondyna 3333
Wróciłam właśnie z Chorwacji

Jak tylko lekarz pozwoli ( jestem w 6 tyg ciąży) i nic złego się nie wydarzy to 31 sierpnia jedziemy na tydzień nad Bałtyk.

Gość gość
My też w Chorwacji, w Chorwacji jest taniej jak nad polskim morzem, a polskie morze to zawsze niepewna pogoda plus stare śmierdzace ryby sprzedawane Bog wie za jaka cene.

Gość blondyna 3333
Racja, tylko podróż jest wykańczająca

Gość exdebill_po_wakacjach
u mojej rodziny, potem nad Bałtykiem (było bardzo fajnie i upalnie, własnie mi skóra schodzi;)), potem u teściów, trzy dni udało mi się spędzić bez dzieci, przydałby się cały tydzień, ale tym razem nie było czasu, może za rok;) na Bałtyk nie narzekam - woda taka jak lubię, piasek jeszcze lepszy, na plaży tłumy, ale koło 16 już się robiło luźniej, rybę wiem gdzie i jaką kupować, więc nie było problemu, pizze i inne jedzenie zdecydowanie lepsze niż parę lat temu, albo nam się tak trafiło i o dziwo - pomimo braku diety waga nie drgnęła;)

Gość gość
Byliśmy na weekend w zakopanym. We wrześniu lecimy z dzieckiem do Grecji. Jestem w 13tyg ciąży

Gość gość
w tym roku nigdzie. Jestem w 38 t.c. musze 2 razy w tygodniu chodzic na ktg z powodu cukrzycy ciążowej. Ale chętnie pojechałabym albo nad nasze polskie morze albo gdzieś do domku w lesie nad jeziorem. W zeszłym roku bylismy w takim miejscu i wypoczęłam o wiele bardziej niż na drogich wczasach za granica. Było naprawdę cudownie bo ja takie miejsca uwielbiam. Lasy, jezioro, cisza, spokój.

Gość gosc1234409
na Majorce, wcale nie jest tak drogo jakby sie niektorym wydawalo, za Cypr w tamtym roku wyszlo podobnie i 2 lata temu za Chorwacje

Gość gość
moge wam polecic jezioro biale woda gdzie dookola jest molo dla dzieci jest do lydek a takie miejsce ma z 20m na 20m .... do tego jest czysciutka caly czas widzi sie swoje stopy, do wynajecia tylko wlasny domek , nie drogo BAJKA:D

Gość gość
Nigdzie.

Gość wiśnióweczka
My byliśmy w górach - Pieniny i Tatry, kilka dni na Słowacji /góry i baseny termalne/, kilka dni w Krakowie i jeszcze na przejazdach pozwiedzaliśmy Inwałd, Wadowice, Wieliczkę, Książ, Ojców... Bardzo udany wyjazd, prawie 3 tygodnie z 2 dzieci. W przyszłym tygodniu planujemy kilka dni nad Bałtykiem, ale jeszcze bez szczegółów.

Gość gość takaona
W Turcji było cudownie:)

Gość gość
Ile kosztuje taki wypad nad bałtyk na powiedzmy tydzien dla dwóch osób z krakowa?

Gość no mi też szkoda
to ile kosztuje wyjazd to są indywidualne sprawy, my za 2 tyg nad morzem wydalismy 5tysi(bez dziecka), a znajmi w 3 osoby tez 2 tyg wydali cos troche ponad 3tys(paliwo 400zł)

Gość no mi też szkoda
to ile kosztuje wyjazd to są indywidualne sprawy, my za 2 tyg nad morzem wydalismy 5tysi(bez dziecka), a znajomi w 3 osoby tez 2 tyg wydali cos troche ponad 3tys(paliwo 400zł)

Gość gość
do Wadowic, Inwałdu czy gór jeździmy na weekend z dzieciakami bo mieszkamy blisko a moi rodzice wybudowali sobie w górach dom.

Gość moja bratowa09
my byliśmy w Egipcie teraz wybieramy sie nad nasze morze

Gość wiśnióweczka
no to fajnie macie - chciałabym mieć blisko i jeździć w góry na weekendy ;-) ja mam 600km najkrótszą drogą... kiedyś myślałam od domku w Karkonoszach, to moje ukochane góry, ale póki co nie ma większego sensu ta inwestycja, lepiej raz czy wda razy w roku wynająć niż się bujać z własnym na końcu świata ;-) Co do cen nad Bałtykiem to dla naszej rodziny tydzień nad morzem to wydatek rzędu 3-3,5 tyś.

Gość gość
Na typowych wakacjach jeszcze nie byłam. W lutym i maju z dzieckiem nad morzem, teraz jedziemy w góry na tydzień też z małym, pod koniec sierpnia na weekend bez dziecka a w listopadzie na dominikanę też bez dziecka. Szkoda że urlop nie jest z gumy bo z chęcią wybralibyśmy się jeszcze gdzieś w polskę.

Gość gość
do gość z 07.08.13 gdzie jest to jezioro białe?

jezioro Białe miejscowość Okuninka pod Włodawą? Pojezierze Łęczyńsko Włodawskie

Gość gość
Dominikana-cudowne 2 tygodnie w czerwcu. A przede mną jeszcze prawie 3 tygodnie w Kenii,ale dopiero we wrześniu. Już nie mogę się doczekać. Później dopiero zimą narty w Austrii.

Gość gość
2 tygodnie domek nad jeziorem.

Gość gość
nigdzie

Gość exdebill_po_wakacjach
byłam kiedyś nad cudownym jeziorem Białym, ale to gdzieś na Mazurach było... a co do kosztów pobytu nad Bałtykiem to się nie wypowiem, bo kwaterę mieliśmy za darmo, część wyżywienia też - jakoś tak wyszło, chłop lał paliwo i kupował co trzeba, się nie interesowałam ile poszło, nawet wolę nie wiedzieć;)

Gość gość
07.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Dominikana-cudowne 2 tygodnie w czerwcu. A przede mną jeszcze prawie 3 tygodnie w Kenii,ale dopiero we wrześniu. Już nie mogę się doczekać. Później dopiero zimą narty w Austrii. xxxxxxxxxxxxxx Dominikana w czerwcu?:D no tak, bo taniej tylko klimat nie ten:D do Kenii też sie lata kiedy u nas jest zima, my juz z Firsta zarezerwoawlismy Kenię na Boze Narodzenie;) no tylko Austria sie zgadza:D