Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy dziewczyny wazne

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak wczoraj około południa zapytał się mnie czy mogą do niego przyjść koledzy i jakieś ich koleżanki żeby wspólnie grać. Oczywiście nie zgodziłam się na żadne koleżanki, ponieważ jestem totalnie zazdrosna. Wieczorem zapytał się mnie czy może jechać z tymi samymi kolegami na motorach po te koleżanki na dworzec je odebrać. Oczywiście zezłościłam się, zaczęła mi ta cała sprawa śmierdzieć jakimś podstępem. Nie zgodziłam się, bo gdy wyobraziłam sobie jakąś lafiryndę obściskującego mojego chłopaka na motorze to się wściekłam i zrobiło mi się smutno. On mnie nie posłuchał i dziś wysłałam jednego smsa z pytaniem... a on pojechał z nimi po te koleżanki. Mało tego, siedzą gdzieś tą całą grupą i się dobrze bawią. Co byście teraz zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
dołączyć się :D

Gość gość
Jak ja nie lubię takich zazdrośnic. Bo i o co tu być zazdrosnym? Może kup sobie rybki zamiast chłopaka? Będziesz miała nad nimi całkowitą kontrolę.

Gość na_bakier
a co, czy nie masz własnych zajęć teraz, jak pranie , prasowanie, tylko się wściekasz na męża ?

Gość gość
ja mam problemy rodzinne... a on się bawi w najlepsze...

Gość gość
wiedzial, że bierze zazdrośnice nie czepiajcie sie jej. Sama ie wiem co bym zrobiła. Masz jakichs kolegów? wyjdź z nimi, musisz mu pokazać co czujesz. Tym bardziej że wiedział ze cie to zrani :/

Gość gość
masz problemy? no to chyba jakiegoś gówniarza masz skoro tak sie zachował w takiej sytuacji.

Chlopak malo odpowiedzialny ale ty tez nie jestes lepsza, skoro jestes zazdrosna to go pilnuj i jezdzij z nim niebedzie mial miejsca innych dziewczyn zabierac a sama moze bedziesz sie dobrze bawic. Zabranianie nic nieda wrecz rozbije zwiazek,a za duza zazdrosc tylko szybciej sprowokuje do zdrady chocby tylko po to zeby pokazac swoja niezaleznosc ..... Pomysl

Gość gość
pojechałabym z nim gdybym miała jak, ale jestem przez ostatni czas uwiązana w domu i nic na to nie mogę poradzić

Gość na_bakier
do póki On jest tylko 'chłopakiem' to może robić wszystko na co ma ochotę i nie zatrzymasz na siłę

Gość gość
ale Wy tu glupoty piszecie,np.ze jak bedzie zazdrosna,to ja zdradzi,lub to,ze poki jest chlopakiem,to moze robic,co chce! Uwazam,ze skoro jest z Toba,to Ty jestes jego kobieta i tez bym sie wsciekla,jakby moj facet imprezowal i jezdzil motorem z innymi dziewczynami. To teraz pytanie do tych madralinskich,taka sytuacja: spotykacie swojego faceta na motorze z obca laska,on mowi,ze wlasnie jada na impreze.Jak reagujecie?Nie wierze,ze zyczycie milej zabawy ,hahaha :D