Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile znacie starych panien po 30stce

Polecane posty

Gość gość
ja nie mieszkam w pl:Pa tam gdzie mieszkam to smieszne sa takie poglady.tu raczej bycie singlem jest cool,bo swiadczy o zaradnosci finansowej;P

Gość gość
Ktoś, kto używa określenia "stara panna" zwłaszcza w stosunku do kobiet w wieku 30+ jest chyba z lekka ograniczony i sfrustrowany własnym życiem.

Gość Zuzanna Amelia ææ
A co to jest ? Mloda panna ?

Gość gość
To zalezy jak sie czuje i jak wygląda.

Gość ewtegk
gość mysle ze w Polsce jeszcze dluuuugo sie to nie zmieni czas na mnie,ide sie kapac :P

"Tylko sie nie pobijcie." X Zuza ja tylko dokarmiam trolla. Gdyby nie te trolle to na kafe nieraz nudno by było. Trzeba takiego nakarmić ;)

Gość Heniuś
W tej chwili niewiele (z ich winy) - ale poznaje takie non stop, większość same baby - do niczego się nie nadają, nawet jak da się pogadać czy kawę obalić to ona zaraz wyobraża sobie nie wiadomo co. To już nastolatki z gimbazy są dużo bardziej ogarnięte - te po 30 są niestety najczęściej mega beznadziejne, strasznie dużo dzieciatych, grubasów i takich co nic nie mają, poza dużym o sobie wyobrażeniem i wymaganiami :) Do tego te marudzenie - kto to wytrzyma? Dlatego w moich kontaktach dominują kobietki 25-30 i takie w moim wieku albo starsze, co im desperacja na "posiadanie" faceta trochę osłabła - znam nawet taką po 50, jeździła na jakieś misje ONZ czy wiercić na pustyni jakieś studnie (dlatego jak twierdzi jest sama i jeszcze z n innych powodów), spoko babka choć stara panna :) Nie ukrywam, że to jest problem bo najchętniej bym poznał taką w okolicy 30 właśnie - i takich jest owszem najwięcej, tylko jak na złość prawie same beznadziejne, na 10 może jedna coś tam sobą reprezentuje. Ostatnio na Zegrzu z małolatami piłem (ich wiek jakoś 15-19) i powiem szczerze - wolę już gówniarzy. Dawno się tak na luzie nie bawiłem, bez jakiś podtekstów, ściemniania, kretyńskich zalotów, narzekania, chamstwa itp. Dlaczego prawie każda baba tak zadziera nosa? Co to im daje?

Gość gość
Zal mi tych kobiet. Popatrzcie na nie zaorane pola, albo na ogrod gdzie aden ogrodnik ne podlewa roslinek. To smutne jest bardzo

Gość xen
Heniuś,naprawdę ciężko czyta się twoje wypociny,daj człowieku spokój.Lepiej do siłowni idź.

Gość gość
A moze przyjeloby sie okreslenie "podstarzale panny" Brzmi jakos sympatyczniej i nie odstraszajaco :-D A moze zachecajaco

Gość Zuzanna Amelia ææ
Podstarzale czy nie , nie ma to wielkiego znaczenia. Stare panny sa nieodlaczna czescia tego spoleczenstwa i tak pozostanie. A Wy , ktorzy tu tak psioczycie musicie pogodzic sie z tym faktem czy sie to komu podoba czy nie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
I znasz na pewno duzo takich na kafe.

Gość gość
kobiety są same bo mają wygórowane wymagania a mężczyźni nie będą z siebie robili pajaca byleby mieć seks.

Gość gość
Panstwo powinno cos zrobic z S..mi pannami. Zmusic do malzenstwa. Ustawowo :-D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Najlepiej powystrzelac.