Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasz pan to gosc

Dziecko boi sie taty

Polecane posty

Gość nasz pan to gosc

drogie dziewczyny, co ja albo maz zrobilismy nie tak ze dziecko (2lata-dziewczynka), boi sie taty,jak ten przychodzi z pracy wola sio sio idz sobie i tak w kolko,zakrywa twarz,ucieka od niego,potem tak samo caly dzien.Trzyma sie mojej nogi i mowi ze "boje taty" "nie lubie taty" a do taty "idz-sio". Dziecko jest przywiazane do mnie bo cale dnie spedzamy razem,maz po pracy raczej nie bawi sie z nia,najwyzej ze 2-3 minuty sie poprzekomarza,wlaczy bajki (Corka daje mu buziaka zeby wlaczyl bajki i tylko wtedy z nim "gada") jestem zaniepokojona ta sytuacja i zasmucona (nie pracuje,jestem z dzieckiem i zajmuje sie domem a maz pracuje do 17-tej)

Gość gość
dziwne, ja mam podobną sytuację jeśli chodzi o opiekę nad dzieckiem, czyli ja z córką w domu, mąż w pracy. Córka ma 20mcy, mąż wraca ok 18. Zawsze jak wraca ona jest przeszczęśliwa i rzuca mu się w progu w ramiona :P Generalnie wydaje mi się, że równo nas traktuje, nie ma tak, że woli mamę albo tatę. Mąż zawsze dużo mi pomagał, nosił, uspokajał, karmił na zmianę ze mną. Zawsze kąpie ją wieczorem i daje kolację, a także wita na "dzień dobry" w łóżeczku. Są ze sobą bardzo związani. Nawet jeśli Twój mąż aż tak Ci nie pomaga i nie bawi się z córką, to i tak jest to dziwne. Dziecko generalnie jest bardzo za wracającym tatusiem z pracy. Przynajmniej tak gdzieś słyszałam.