Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytalem topick Do czego nigdy byście sie nie przyznały

Polecane posty

Gość gość

Ponad 400 stron wynaturzen w wykonaniu kbbiet i moje zycie leglo w gruzach. Stracilem calkowicie wiare w kobiety i nabralem takiego obrzydzenia, ze zaluje i moglem sobie darowac ow topick.

Gość gość
:D :D :D a ty nigdy nie zrobiłeś czegoś dziwnego obrzydliwego?

Gość gość
Współczuje ale po co czytales?

Gość gość
spokojnie, jestem kobieta i sama sie brzydze tego co tam wyczytalam i o kobietach i o facetach, poza nimi sa jeszcze normalni porzadni ludzie.nie martw sie i zyj po swojemu a wlasciwa kobieta kiedys stanie i na Twej drodze;)

Gość gość
Dziwnego moze i tak, ale takie obrzydlistwa jak tam jeszcze nie spotkalem. Przeciez te kobiety ktore wpisaly sie w tym nieszczesnym topicku zgubily calkowicie czlowieczenstwo. K***a jakie to smutne.

Gość gość
Wciagnal mnie ow temat i chyba jeszcze raz przeczytam aby upewnic sie, ze to nie sen. Przeciez tam sie wpisalo setki tysiecy kobiet. To moga byc osoby ktore spotkam, badz poznam zupelnie nieswiadomy. Przeraza mnie to.

Gość gość
zaraz dorzuce tam coś od siebie, coś zmyślonego a Wy bedziecie płakać nad naturą kobiet :( :D :D :( 😭 :D ;:classic_cool:

Gość pozdrowienia z paryza
wiem straszne....ale glowa do gory sa jeszcze takie, ktore sie tam nie wpisywaly mimo iz wiedza o istnieniu owego tematu pozdrawiam:classic_cool:

Gość kielonek24
przed chwilą się wpisałam heh

Gość gość
Dajcie linka, bo aż ciekawa jestem, co tam takiego że aż tak strasznie :O

Gość gość
Czesc moze byc zmyslone jednak w znikomych % Cala reszta obawiam sie, ze to prawda. Dlatego, ze nie ma sztucznosci i to jest niestety prawdziwe.

Gość gość
nawet jeśli połowa to bajki nudzących się gimsrak - to druga połowa jest wystarczająco dołująca. a skąd wiem że druga połowa to prawda??? BO MI PASUJE do schematu zachowań znajomych kobiet i wiele wyjaśnia (pozbawia złudzeń) co do ich postępowania kobiety to absolutne zwierzęta - mam nadzieję, że choć muzułmanie te swoje córki trzymają krótko :O

Gość na_bakier
ale moment, w tym temacie napisały prawdę o sobie i swoich zachowaniach , o cieczkach i innych upławach, o grzybicach i bakteriach vaginy i o tym, że nie golą i nie depilują nóg i vaginy , o podpaskach pisały i podcieraniu zadka igliwiem , no dobra - trochę zmyślam teraz ale przecież pisały o sobie i prawdę, więc, czy za prawdę należy się gniewać ? czytając te teksty to faceci trochę więcej wiedzą o kobietach, czyli nauka nie poszła w las i tak 3mać dziewczyny , jestem ZA , czym więcej o Was wiemy to mniej pytań zadajemy i więcej przytulamy !

Gość gość
No ja mam nadzieje, ze nie wszystkie. Ale swiadomosc, ze to moze byc ktos z kim zwiazalbym sie dobija mnie. Te kobiety powinny zabrac do grobu swoje tajemnice.(w sensie nawet nie pisac o takich rzeczach) Przeczytam jeszcze raz ten topick aby upewnic sie i w przyszlosci uwazac. Ale wczesniej zapale sobie skreta dlatego,ze na sucho nie dam rady ponownie przebrnac.

Gość gość
Szalony jesteś, masz zamiar czytać 400 stron tego obłędu :D Niestety to cię nie uchroni, jak źle trafisz, to źle trafisz bo się w takiej zakochasz, nie wykalkulujesz tego. Ja osobiście nie znam aż tak p******ych kobiet ;) A co do muzułmanek, to owszem trzymane są krótko, ale w swoich krajach, jak wyjeżdżają w swobodniejsze klimaty...... :O Zresztą to samo jest z facetami, moralni są tylko u siebie.

Gość gość
no ale k....wa - jeśli ja mógłbym się przyznać anonimowo do czegoś, do czego bym się nigdy nie przyznał osobie bliskiej ...to przychodzi mi tylko na mysl wycięcie żyletką paru zdjęci Zosi Marceau ❤️ z gazet z uczelnianej czytelni :D no ale te zakłamane, zawistne, skurwiałe, pozbawione zasad manipulatorki???:O

Gość gość
lubimy to sie bawimy, nie kobiety? :classic_cool: jesteśmy zayebiste!

Gość gość
bawcie się kurwiska - ale potem nie psujcie życia polskim facetom. won do czarnych i ciapatych - oni potrzebują "białych" zlewów na spermę :O

Gość gość
na tym topiku opisałam rzeczy co mojemu facetowi nawet w głowie by się nie pomieściło :) ehh gdyby tylko wiedział...:D

Gość gość
Dajcie linka do tej strony, bardzo jestem ciekawa.

Gość gość
Bawicie się? Tępe pipy. Widzicie Panowie, dla nich to forma zabawy, utajnianie świństw i oszukwianie bliskich to tylko efekt uboczny ZABAWY. Co za zwierzęta...

Gość CzytamJeszczeRaz
Tam zdecydowana wiekszosc wpisow jest prawdziwa. Widac emocje, szczerosc. Zastanawia mnie co takiego sie stalo z tymi kobietami, ze nie chca byc ludzkie, czy moze juz nawet nie potrafia. Co to za zycie. Przeciez od zwierzat moglyby sie wiele nauczyc. Czym wiec sie staly... zal mi ich, bez kitu. Ja tam nawet nie mam z czego sie wpisac. Poniewaz do piet im nie dorastam w ich wyczynach.

Gość Też mnie obrzydza totalnie
ten temat. I nie jakieś rzeczy związane z fizjologią, czy coś (choć też były tam cuda), ale zepsucie moralne całkowite, brak skrupułów, rozwiązłość seksualne w takim najgorszym sensie (byle jak, byle gdzie, byle z kim), różne wynaturzenia seksualne, brak wierności totalny. Jestem kobietą i nie pruderyjną, a ten temat mnie szokuje. Mam nadzieję, że duża część to prowokacje gimbazy forumowej.

Gość CzytamJeszczeRaz
gość Powiedz, ze to sciema co napisalas. Mogla bys ?

Gość gość
Jak to mówią, czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Jeżeli będziesz miał kiedyś kobietę to raczej nie przyzna ci się do swoich "małych grzeszków" także będziesz mógł żyć w przekonaniu, że twoja kobietka była zawsze czyściutka, pachnąca, cnotliwa, bez skazy ;D

Mój mąż przeczytał ten temat i też był w szoku, słowo tylko jedyne co miał do powiedzenia: co za ścierwa. Niestety, ale wydźwięk tego topu jest straszny. Babska tam występujące jawią się jako obleśne, zepsute do szpiku kości, zaburzone, odrażające dewiantki, których normalny człowiek kijem nie chciałby dotknąć :(

Problem w tym, że tam nie dominują "małe grzeszki"....

Gość CzytamJeszczeRaz
*Tez mnie obrzydza totalnie* Blagam Cie nie zgub czlowieczenstwa jak tamte osoby.

Gość CzytamJeszczeRaz
One nawet nie dostrzegaja w tym nic zlego. Dla nich to norma. Czyli nie odrozniaja dobra od zla, to jest oblakanie. Graja udaja itp. Gdzie sumienie, empatia, wrazliwosc ? NIE MA WOGOLE. Jak u psychopatow, postka i nic wiecej. K***a co to za zycie ? Moze innego nie znaja. Szkoda mi tych osob dlatego, ze one juz nie beda ludzmi.

Gość gość
dlatego te szmaty trzeba trzymać krótko! OBUDŹCIE SIĘ mężczyźni! koniec z bredniami o równości płci :O, prawach kobietów :O feministyczno-gederowym bełkotem! córki trzymać krótko! lać je gdy zaczną chlać, palić i wracać po 22ej. nie żenić się z rozwódkami i pannami z dziećmi. najlepiej szukać sobie dziewicę i to taką co zrozumie że po zdradzie dostanie wp*****l a potem rozwód. NO ALE TO WYMAGA TEŻ STANOWCZOŚCI OD NAS - FACETÓW - I PORZUCENIA STATUSU KURWIARZA TEŻ!