Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek płciowy z pracownikiem sklepu ze sprzętem muzycznym

Polecane posty

Gość gość

Jak przygotować mentalnie samca do kopulacji? Na co zwracać uwagę podczas stosunku na zapleczu? Jak dużych zniżek oczekiwać w zamian i na jaki asortyment?

Gość gość
temat mnie rzucił na kolana :D

Gość gość
Ostatnio miałem okazję jak to się potocznie mówi, "bzyknąć" napaloną dziewczynę, zaczęliśmy od pocałunków, potem doszedł dotyk, masowanie się po brzuchu, zacząłem ją rozbierać i w pewnym momencie spojrzałem jej głęboko w oczy i coś we mnie pękło, doszło do mnie że jej nie kocham i nie dam najzwyczajniej rady, sądziłem że się obrazi, wyśmieje nazwie mnie d*pkiem, powiedziałem jej że tak nie potrafię, ona w tak niesamowity sposób zachowała się w tej sytuacji, wiem jedno bez miłości seks nie ma sensu.

Gość gość
dobra jestes zagrałaś na jego flecie?

Gość gość
podbijam

Gość gość
jeszcze nie widziałam tak śmiesznie skonstruowanego tematu na tym kafe , hahahaha

Gość gość
1. Upewnij się, że nie jest to sklep internetowy. 2. Uważaj na kopułki przeciwpyłkowe głośników w kolumnach głośnikowych - łatwo je wcisnąć. 3. Jeśli jednak zostaną wciśnięte, to pracownik sklepu ma możliwość sprzedania ci ich ze zniżką 5-10%. Jeśli oczekujesz zniżki większej - musisz "negocjować" z kierownikiem sklepu.