Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 znawczyni zycia

kazdy facet zdradza

Polecane posty

Go艣膰 znawczyni zycia

obalam mit,ze jesli facet dostanie w sexie wszystko to nie zdradzi.oni sie dziela na 2 kategorie. 1-dostaje wszystko wiec zdradza rzadziej 2-dostaje malo wiec zdradza czesciej. 麓same wyciagnijcie wnioski czy warto dawac wszystko.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 znowu_10_osob_ukradlo_spacje
z innymi facetami zdradza bo zapomnia艂膮s to doda膰 wszak wiadomo z臋 kobiety s膮 ok i nie mo偶e z nimi zdradza膰 bo to by si臋 k艂贸ci艂o z twoj膮 logik膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo to psy niewierne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fakt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jzb
to nie jest takie proste i te dwa punkty to taka troche prawda i troche nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to wytlumacz ta troche prawde i nieprawde bo nie rozumiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jzb
1. to nie ma zwiazku z tym co facet dostaje od partnerki, to jest cecha indywidualna kazdego faceta 2. schemat pierwszy zadziala lub nie, w zaleznosci od tego na jakiego faceta trafi to samo schemat drugi absolutny brak jakiejkolwiek korelacji zapewnia, ze tak jest losowosc kompletna czyli polprawdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety sa swiete i nie zdradzaja !!! To z kad tyle dzieci nieslubnych ?? Watr was swiete zapladnia ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo mnie przezaza do czego sie kobiety zmuszaja zeby faceta zadowolic.kurva mac to nawet prostytutki maja mniejszy wachlarz uslug:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prostytutka dostaje 50 zl a zona ? cala wyplate !! to cos za to musi robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
prostytutka dostaje 50zl--------powiedz to swojej zonie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko nie uogolniaj. tylu samo facetow zdradza co i kobiet. no bo niby z kim zdradzaja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzis  jako gosc
ostatni gosc,prawde mowisz bo to kwestia temperamentu,szacunku i dlugo by o tym pisac.nie ma uogolniac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up up up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzis  jako gosc
Androgen albo bedziesz spelnial moje zachcianki w lozku albo jeszcze dzis pakuje twoje walizki:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wida膰 jakich autorka wybiera sobie facet贸w gratuluje wybor贸w! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bzykanie kolezanki to jest zdrada zony ?? Ale jak zone nie oszukuje bo np.zone 10 razy ,a kolezanke tylko 2 razy---ja tu nie widze zdrady mieszkam tez z zona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 st贸j_bo_strzelam
nie ka偶dy facet zdradza, bo nie ka偶dy ma tyle odwagi. boi si臋, 偶e m贸g艂by zbyt wiele straci膰, ale jakby dosta艂 gwarancj臋, 偶e na 100% to si臋 nie wyda to frekwencja zdardzajacych facet贸w wynosi艂aby wspomniane wcze艣niej 100%. smutne, ale prawdziwe. a brednie typu nie zdradza bo kocha, szanuje, wszystko dostaje itd to sciemy! ka偶dy chcia艂by r偶n膮膰 wi臋cej ni偶 jedn膮 przez ca艂e swoje 偶ycie, KA呕DY! Na szcz臋艣cie kobiet nie ka偶dy ma na tyle odwagi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1230098766555
mezczyzni oddzielaja sex od milosci i tylko naiwne kobiety mysla,ze kocha to nie zdradzi:Pon moze kochac ale nic mu nie stoi na przeszkodzie,zeby w******c cale miasto:Pdlatego ja jako kobieta wychodze z zalozenia-podoba mi sie facet?jest okazja?to korzystam,bo moj to pewnie juz i tak sobie na boku p******l,czemu tylko ja mam byc wierna:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro kazdy facet zdradza to i kazda kobieta zdradza. przeciez zdradzaja z wami kobietami. i bilans wychodzi na zero.

Udost臋pnij ten post

I'm gorzej sie traktuje faceta.....czyli tak, jak ONI to robia z kobietami, tym sa potulniejsi. Nigdy nie zaufam facetowi na 100% I wam kolezanki radze to samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jzb
o wiele bardziej istotna przy okazji tej dyskusji jest swiadomosc obojga partnerow ze najbardziej nawet z pozornu hermetyczne zwi膮zki s膮 narazone na ataki syfa z otoczenia zalecam badania okresowe dla wszystkich i r****nie wyl膮cznie z prezerwatyw膮 przede wszystkich "sta艂ych" partnerek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozumujac jak ty mozna rownie dobrze stwierdzic ze kazda kobieta to szmata co sie poszcza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jzb
gosc skoro kazdy facet zdradza to i kazda kobieta zdradza. przeciez zdradzaja z wami kobietami. i bilans wychodzi na zero. x faceci wol膮 rzn膮膰 te ladniejsze, atrakcyjniejsze one czesciej zdradzaj膮

Udost臋pnij ten post

dzis jako gosc Androgen albo bedziesz spelnial moje zachcianki w lozku albo jeszcze dzis pakuje twoje walizki X Bezczelna. Ma艂o ci orgazm贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem 偶on膮 i zdradzam na um贸r od po艂 roku po 艣lubie, wiec wali mnie to czy faceci zdradzaj膮 czy nie, ich problem;)

Udost臋pnij ten post

No pewnie!!! Tylko i a偶 tylko!!! Je偶eli zdradza to ciekawe czy z kobietami to robi czy z facetami. To te偶 powa偶ne zagadnienie. Jak z kobietami to jaki % kobiet z kt贸rymi facet zdradza swoj膮 pani膮 jest w zwi膮zku z innym facetem. A mo偶e w przypadku pan to nie zdrada? No m艂yn na ca艂ego!!! Co by nie m贸wi膰, pisa膰 mo偶na tylko zmieni膰 przykazanie boskie na: NIE PO呕膭DAJ 呕ONY BLI殴NIEGO SWEGO....NADAREMNIE!!!:-)

Udost臋pnij ten post

A tak poza tym, to nie ma lepszego ode mnie. Wi臋c walizek nie spakujesz, bo wiesz, 偶e nikt inny nie potrafi tak dobrze zer偶n膮膰 jak ja ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiekszych g艂upot nie czyta艂em, kobiety tez zdradzaja i zdradza艂y tak samo czesto jak faceci, to taki typ ludzi i tyle w temacie. znalaz艂y sie krowy swiete :D

Udost臋pnij ten post