Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczorajszy rodzinny obiad

Polecane posty

Gość gość

zjechało się prawie pół rodziny, ciotki, wujkowie, kuzynki z mężami...niektóre z dziećmi, moje młodsze rodzeństwo, rodzice...czułam się z nimi jak kompletny odludek, dziwadło. nikt nie zwracał na mnie najmniejszej odwagi, każdego po kolei i się pytano co u niego, mnie ominięto...celowo. moje rodzeństwo zostało szczegółowo wypytane jak na studiach, jak w szkole, co poza szkołą...a ja? zostałam tylko dwa razy wytknięta, że nikogo nie ma i w tym wieku to bardzo dziwne i że pewnie już nikogo nie znajdę. wszyscy chwalą się zdjęciami ze ślubów, ciotki zachwycone urodą swoich córek...ehh ciężko było

Gość gość
kiedyś jak byłam mała (tak do 5-6 roku życia) byłam dość niesfornym dzieckiem i chyba dlatego mnie wszyscy nie lubią, nie dają mi szansy. nikt nigdy mnie nie pochwalił, nie skomentował pozytywnie mojego wyglądu...

Ciężko?? :D:D:D Tak bardzo Ci zależy na byciu w centrum uwagi ciotek, wujków i wszelkiej maści rodzinki?? No tak ,co rodzinka powie ,to jest dopiero ważne:D Skoro tak Ci zależy na byciu w centrum uwagi ,to proponuję jakiś skandalik na miarę naszych krajowych celebrytów :D:D:D:D:D:D

Gość gość
nie chodzi mi o to, żeby być w centrum. nie! ale oni po prostu tak podle mnie traktują...jest mi zawsze bardzo przykro...

Gość gość
na pewno nie jest Ci milo ale...to oni maja problem. Sa niekulturalni I tyle. Uwazam ze nie powinnas zabiegac o ich polkas I zainteresowanie. Rob swoje I tyle. Na spotkaniach rodzinnych nie udzielaj sie, nie podlizuj, nie usmiechaj sztucznie. Moze kiedys zmienia nastawienie

Gość financial times
z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciu :)

Gość gość
ehh jeszcze dziś mam zaproszenie na rodzinnego grila...ale raczej nie pójdę, nikt nawet nie zauważy, że mnie nie ma...

Gość gość
jessu jak bym sie przejmowala opinia moich cioc i wujkow i innych kuzynow to juz dawno bym zeswirowala i dowiezli by mnie na sygnale do Tworek :D olej to zyj swoim zyciem- ich opinie i pochwaly nie dadza ci jesc ani nie pomoga w trudnych chwilach- to nie wyrocznia to ludzie ktorzy maja nudne zycie