Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhuikmjnia

Za miesiąc 32 lata i nie mam nic

Polecane posty

Gość gosciowa z 14 36 jescze raz
dziekuje :)

Gość gość
kochana wszystko się tobie uda naprawde nie masz złej sytuacji!!! - masz 1000 na start! -jesteś mądra, skończyłaś studia i neizły kierunek bo zarządzanie! -znasz angielski! -nie jesteś dziewicą ;) -jesteś atrakcyjna (sama to napisałaś) - masz mamę w której masz oparcie! DO DZIEŁA!!! MY TUTAJ TRZYMAMY ZA CIEBIE KCIUKI!

Gość nhuikmjnia
gdybym mogła to bym Wam postawiła drinka ;) jeszcze raz dziękuje.

nie dziekuj nie ma za co :-) ale napisz jak ci sie wiedzie :-)

Gość gość
a widzisz czyli ludzie nie są tacy źli? naprawde można jeszcze spotkać wartościowe osoby, będe tu zaglądać, mam nadzieję że za jakiś miesiąc napiszesz że jesteś już w nowym miejscu... powodzenia :)

i jeszcze cos dodam :-) pewnego dnia a napewno juz niedlugo okaze sie ze wszystko mialo sens i wszystko co w zyciu zrobilas bylo dobre :-) czytajac tak Twoj pierwszy post wlasnie tak mysle. Teraz siedzisz i myslisz, ze wszystko stracilas i ze to wszystko Twoja wina ale to nie prawda. Przyklad Twoj ex - pisalas, ze byl ten jedyny ale krecil i klamal. Jakby on byl ten jedyny to by nie krecil i nie klamal i by byl przy Tobie. podejmij decyzje ze zmienisz swoje zycie i krok za krokiem dojdziesz do szczescia. Zacznij wierzyc w siebie i zobaczycz, ze zaczna sie przed Toba otwierac nowe drzwi :-)

Gość gość
na c**j w ogole zyjesz i sie przejmujesz tym wszystkim, zycie jest p**********e tylko zostaje sie zabic , albo kogos zabic

Gość gość
przynajmniej w moim przypadku tak jest

Gość gość
głowa do góry, coś się kończy by mogło być miejsce na coś nowego i o wiele lepszego. Trzeba wierzyć w siebie i mysleć pozytywnie. Po co Ci taki facet, który kłamie tylko byś sama zamęczyła się. Lepiej nie mieć faceta, niż mieć byle jakiego a po latach obudzić się i żałować że doopka mozna bylo wczesniej zostawic. tez mi milosc klamstwa i roznego rodzaju manipulacje na dodatek wykazuje tym brak szacunku.

Gość gość
zwiazek ma byc oparty na zaufaniu i budowany na szczerosci, co to za zwiazek, ktory jest oparty na klamstwach dlugo bys nie pociagnela. W koncu doszloby do tego, ze zaczelabys myslec czy on naprawde mnie kocha czy tylko tak gada bo jestem kolem zapasowym. Albo czy mnie czasem nie zdradza tylko bys sie zadreczala, tez mi szczescie miec takiego faceta :S

Gość gość
a jak mysle o zabojstwie to sie nie przejmuje tym ze kogos zabije, wlasnie przeciwnie czerpie z tego przyjmnosc ze takiego cwaniaczka z*****e i mysle ze to najlepsza rzecz jaka w zyciu bym zrobil HAHAHHAHAH

Gość gość
zabije p**********o bogatego jedynaka dla ktorego c**j wie o co chodzi, przyjechal do miasta w ktorym mieszkam c**j wie po co, pewnie mieszkal gdzies w warszawie.. Znalazl jakis program przez ktory widzi co robie i sobie zwale robi i jeszcze znajomosci nowe ma przez to, a ja siedze zdolowany i mysle o samobojstwie.. Teraz to w sumie nie mysle o samobojstwie, mysle o tym zeby go zabic ^^ HAHAH HAHAHAHAH

Gość gość
Co powiecie o tym, p******y jestem nie?? Siedzi i zwale sobie robi przed komputerem i jeszcze sie podnieca i gada ze ja jestem pedalem a sam pewnie sie trzepie pedalisko j****e, a ja jestem hetero. K***A

Gość gość
i on nawet nie moze zlozyc skargi bo policja nie bedzie wiedziala ze ja jemu groze

Gość gość
policji*

Gość gość
pewnie sam jest pedalem, na 100% .. W jego miescie go znienawidzili i sie przeniósł na jakieś zad***e p********y