Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sruba

Czy wszyskie kobiety potrafia miec kilka orgazmow

Polecane posty

Gość Sruba

Moja zona natomiast nie.Po jej orgaznie w zasadzie konczy sie nas sex.Czasami prosi mnie zebym doszed pierwszyl jesli moge.Zle mi z tym,czuje sie jak egoista nie dbajac o swoja zone przez ten czas. "Nauczylem" sie dla niej dalej sie z nia kochac po moim orgazmie zeby ona rowniez mogla dojsc i byla zadowolona.Ale facetowi po wytrysku opadaja wszyskie emocje uczuciowe i wtedy sex nie jest przyjemny dla mnie.Jestem w kropce.Jak to jest u Was drogie Panie czy od zawsze moglyscie miec kilkukrotny orgazm czy tez musialyscie sie tego nauczyc?Jesli tak to w jaki sposob.Mojej zony nie mozna nawet dotknac po orgazmie w ramie,tak jej cialo jest wrazliwe.A o dalszym sexie to wogle nie ma mowy.

Gość jzb
ciezka sprawa w jakim wieku jest zona ?

Gość gość
34 lata

Gość jzb
albo ci nie mowi o wszystkim albo sama nie wie wszystkiego o sobie albo jest juz tak zle ze nic nie zmienisz we wszystkich trzech przypadkach duzo mozna zrobic zacznij od siebie, zmien sie do niepoznania wplac stowke na schronisko dla zwierząt

Gość gość
Czy to znaczy ze jest "inna" niz wszyskie kobiety.Jest moja pierwsza i jedyna milosci wiec doswiadczenia z innymi kobietami nie mam.O kochance tez nie ma mowy.Kocham,szanuje ja i samego siebie.Chce zeby to wlasnie ona byla ta kochanka.Nie wierze ze juz nic nie moge zmienic.Nie wiem tylko jak do niej podejsc zeby sie nie popelnic falstartu.

Gość jzb
co to znaczy inna niz wszystkie ? kazda dziewczyna jest inna niz wszystkie i kazda taka sama zmien siebie to ją podejdziesz nie probuj jej zmieniac, nie zmieniwszy najpierw siebie

Gość gość
tak naprawde kobiety mają tylko orgazm łechtaczkowy :) znany punkt G w pochwie jest połączony z łechtaczką, lecz jest to koniuszek łechtaczki więc kobietom cięzko jest dochodzic podczas seksu. Czasem wręcz jest to nieprzyjemne.. Twoja partnerka napewno potrzebuje nie stosunku płciowego tylko seksu oralnego, postaraj się " języczkiem " jej podrażnić łechtaczkę a napewno bedzie zadowolona. :) Współżycia trzeba sie uczyć, kobiety nie mają tak prosto z orgazmem jak mezczyzni ( jezeli chodzi o orgazm pochwowy). Natomiast z łechtaczkowym nie ma problemu :)

Gość jzb
u takich dziewczyn jak jego orgazm w duzej mierze w glowie siedzi nie w lechtaczce ale probowac trzeba rzeczy najprostrzych rowniez

Wszystkie może nie, ale większość kobiet tak, jeśli jest odpowiednio stymulowana .;-)

Gość gość
Cos sie chyba nie zrozumielismy.Moja zona nie ma problemu z orgazmem.Problem w tym ze jest tylko jeden i koniec,po sexie.Jak u faceta :-).Jak to zmienic?

Gość gość
trenuj . ale kobiety maja BARDZO rzadko 2 orgazmy,wiec watpie ze ci sie uda

Gość jzb
jeden na ile czasu ?

Gość jzb
2 orgazy to nie jest duzo u kobiety czesto dluzej trzeba odczekac troche to jest roznica

Jak to bardzo rzadko kobiety mają 2 orgazmy?:) Czasami nie mamy w ogóle,ale też zdarza się więcej niż dwa;-)

Gość gość
ja tylko jeden mam Konkurs - bilety LOT-u dla Twojej ekipy;)

Gość jzb
ujotka jestes siostrą nn ?

Gość gość
Jakie rzadko? :D Kilka orgazmów pod rząd to żaden problem dla prawdziwej, nieoziębłej kobiety

Gość gość
Nie pamietam sexu zeby nie miala orgazmu.Zawsze go ma.Tylko jesli ja nie skoncze to nie ma mowy o dalszych igraszkach.Dlatego mi mowi ze jak moge to zebym doszedl.Wtedy przestawia mi sie w glowie i zaczynam ja traktowac przedmiotowo.Kiedy ja nie skoncze to jej tez ona tez sie z tym zle czuje.Strasznie to frustrujace.Chcialbym z nia uprawiac sex bez jakis ograniczen.Zeby miala po orgazmie nastepny i nastepny czekajac na mnie kiedy ja dostane swoj.

Gość gość
ja się po 3 dopiero rozkręcam...nie podarowałabym mojemu facetowi jeśli zadowoliłby mnie tylko jeden raz :/ obecnie mam 26 lat i facet mnie tak rozpuścił ze doprowadza mnie średnio do 5-10 orgazmów. kocham to!!!

Tak jzb, jesteśmy siostrami bliżniaczkami Dzielimy się wszystkim, od ust sobie odejmę,żeby Ona miała;-) Rodzina to rodzina...

Gość jzb
teraz rozumiem, na pewno jest jakis sposob ale to sam musialbym ją r****c zeby cos wymyslec chyba

Gość gość
Mam podobnie jak poprzedniczka 26 lat. I za kazdym razem mam kilakrotnie orgazm. Od 2-5. Czasem jak mam juz dosc to prosze partnera zeby juz konczył i na finał dochodzimy razem. To jest boskie.

Gość jzb
ujotka to jestes bardzo ladna, jezeli tak jest jak mowisz czy jest szansa ze ona sobie tez od ust odejmie i tobie da ?

Gość gość
Moja też ma tak samo po orgażmie każdy dotyk ją drażni

Jzb ,dziękuję, jest tak jak mówisz Jest szansa, a nawet już się to zdarzało;-) Nie ma to jak siostrzana miłość i wszystko w rodzinie zostaje:classic_cool:

Gość gość
No wlasnie droga przedmowczyni,dlaczego dla jednych to zaden problem a dla innych nie.Zawsze nie mialas problemu z kilkoma orgazmami pod rzad?

Gość jzb
chetnie cie poznam chcesz pisac ze mną maile ? jasne.ze.brnac@tlen.pl nic nie powiemy nn zrobimy jej niespodzianke

Jzb niestety kolejność mnie obowiązuje.:) Nie mogę mojej siostrze od ust odrywać, ona sama musi to zrobić

Gość gość
Jzb z ujitka.Przestancie robic sobie jakis gowniarski czat i zasmiecac posta.Troche kultury a nie z blotem na salony.Sami jakos nie wykazaliscie sie w temacie.Chlop chce sie czegos dowiedziec.

Gość jzb
ujotka to miedzy wami jednak nie jest tak jak mowisz a jak potrzebujesz jej bluzeczke na g***t a jej nie ma akurat, to przeciez nie czekasz az wroci, tylko bierzesz to przeciez twoja siostra blizniaczka mysle ze ona nie mialaby tego za zle napisz maila koniecznie bo ja widze same argumenty zeby pisac ze sobą dziewczyny uwielbiaja niespodzianki nn jest dziewczyna na 100%