Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę kobiety starszej

Polecane posty

Gość gość

Czy kobiety boją się związku z młodszymi facetami. Mam 29 lat , wyglądam na 25 , może mniej , ale od zawsze podobały mis się starsze kobiety. Ciężko jednak poznać , choć jestem odpowiedzialny , dobrze zarabiam i szukam trwałego związku , ciągle nic:(

Gość gość
Moja pra babcia bedzie pasowac czy jeszcze za moda?

Gość gość
Szukasz w złym miejscu.Spróbuj w hospicjum .

Gość gość
To zależy co sam masz na myśli pisząc, że chcesz "starszej kobiety". Starszej o ile? Bo to ma zasadnicze znaczenie. Może być starsza o rok, dwa, pięć ale i o kilkanaście lat. Z mojego punktu widzenia mogę Ci tylko napisać, że ja jakiś czas temu bałam się związać z młodszym mężczyzną. Dzieliło nas wtedy 9 lat różnicy. Dopóki nie było poważnych deklaracji, wszystko było w porządku. Później się tego przestraszyłam i zakończyłam definitywnie znajomość. Jeśli jednak zależy Ci na stałym związku, to skup się raczej na tym, jaka ta kobieta powinna być, jakie wartości powinna wyznawać. Nie skupiaj się na tym, żeby koniecznie była to starsza kobieta, bo w takim razie zamykasz sobie inne perspektywy i możesz przegapić szansę na wspaniały związek, tylko dlatego że kobieta ma tyle lat co Ty lub jest młodsza. :-) Pozdrawiam i życzę miłości.