Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myśleć o tym facecie

Polecane posty

Gość gość

Może to trochę śmieszne pytanie ale spróbuje. O co chodzi facetowi (nie znamy się dobrze), który z zaskoczenia dotyka mnie swoim ciałem od tyłu (przywarł do mnie)... Niestety nie zdąrzyłam go jeszcze spytać, a to stało się stosunkowo nie dawno. Nic wtedy nie odpowiedział, odszedł od tak. Szedł z jakimś kolegą młodszym. Dużo przy tym mówił do niego, a ze mną się nie przywitał. Co jest najśmieszniejsze w tym, że nie jestesmy już w gimnazjum... a facet ma 26 lat. Pewnie powiecie (i tak pewnie jest), że chodzi mu o seks. To co zrobił to dosyć intymny gest, może jeszcze o coś chodzić. Co myśli przeciętny facet tak robiąc? Koleś nie jest z nikim w związku. Jakiś czas temu zerwał z dziewczyną, bardzo długo byli ze sobą.

Gość gość
Ja bym następnym razem stanowczo podeszła do neigo od tyłu, złapała za biodra i symulowała stosunek przez kilka sekund.

Gość Ina 323
Przyznam że to trochę dziwne zachowanie ale może po prostu chciał sprawdzić jak zareagujesz, czy go odepchniesz, krzykniesz na niego czy nie powiesz nic a on uzna że jesteś taki "cielak" (tu oczywiście bez obrazy)

Gość gość
Myślałam że olanie sprawy będzie najlepszym wyjściem. Jakbym krzyknęła nie wiem czy nie pobudziłabym go bardziej.

Gość Ina 323
Zdarza się tak że facet ma 26lat a chłopaki z gimnazjum maja bardziej poważne myślenie niż tacy "poważni"

Gość gość
Lubię go, nawet trochę bardziej, ale tym zdarzeniem stracił w moich oczach.

Gość Ina 323
W takim przypadku Precz z nim! nawet nie zawracaj sobie kimś takim głowy.. Zwykły cwaniaczek który chce się ponabijać z dziewczyny

Gość gość
Wcześnie się też przytulaliśmy..i obejmował mnie. Nie wyjaśniliśmy do końca co jest między nami. Teraz już nie ma czego wyjaśniać:/