Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StrachliwaMysz

boje sie starzenia

Polecane posty

Gość StrachliwaMysz

Mam problem :( panicznie boję się starości. Nie chcę dożyć 30 roku życia, nie chcę mieć siwych włosów i mieć zmarszczek, mam 22 lata, kazdy kolejny dzień to kolejny krok do starości. Mam wrażenie, ze starzeję się z każdą chwilą. Chciałabym mieć dzieci, ale boję się, że gdy będę je miała, na wywiadówki będę przychodziła taka stara, poza tym im dzieci będą starsze, to ja też będę. Przeraża mnie to, nie potrafię myśleć o niczym innym... Pomocy!

Gość gość
to skończ ze sobą umrzesz młodo! głupi palant

Gość gość
Ja mam 42 lata i jeszcze nie mam siwych włosów, więc az tak bardzo szybko się nie zestarzejesz :)

Gość StrachliwaMysz
Jak się ma 42 lata, to się jest starym

Gość StrachliwaMysz
Czuję, że nic mnie w życiu już później nie czeka :(

Gość gość
Ja mam 39 i nie wyglądam na tyle. Powiem nawet że często gapią się na mnie tacy po 25 lat. faceci co mojego męża doprowadza do szału. Bynajmniej nie czuje się stara. Jestem zgrabna i zadbana.

Gość StrachliwaMysz
Ja rozumiem to, ale ja sama się już czuję STARA

Gość 39 latka
mam syna 16 lat i często jego znajomi myślą że jestem jego starszą siostrą jak gdzieś z nim idę. Stara będziesz jak tak będziesz się dołować i myslec o tym, ludzie radośni zawsze wyglądają młodziej.

Gość gość
Jak sie ma 22 lata, to nawet osoby 30 letnie wydają się stare. Człowiek jest zaprogramowany żeby żyć do ponad 100 lat, trzeba tylkoo siebie dbać i dobrze się odżywiać.

Gość StrachliwaMysz
Już nawet narzeczony i studia nie dają mi takiej radości :(

Gość 39 latka
Poza tym nic nie poradzisz na to że latka lecą. Takie zycie ja mam młodszego męża i tak jestem juz z tym wiekiem zakręcona że czesto jak mnie ktoś zapyta o wiek to muszę się zastanowić ile ja mam lat i czasami się zdarza ze się pomylę i podaje wiem męża zamiast swój. :)) Co za znaczenie ile masz lat.. Przesyań o tym myśleć a zwłasza w twoim wieku dla mnie jesteś prawie dzieckiem. Pomyśl sobie że masz 50 lat i co znaczy wtedy jak ktoś ma 22 lata. :))

Gość gość
Tak wlasnie pomysl o wieku , w ktorym bedziesz miala menopauze, jak nie bedziesz juz wygladac jak kobieta. Zaczną ci rosnąc wąsy i broda, zrobisz sie gruba i pomarszczona, z całą masą przebarwień. Włosy zaczną ci siwiec i wypadac. Na razie nie masz czym sie przejmowac.

Gość gość
gośc a ty masz 60 lat? że takie teorie

Gość gość
haha! już się zleciły kretynki co wyglądają jak młodsze siostry własnych synów:D trochę samokrytyki i zacznijcie się ubierać jak kobiety, a nie gimgówno w tanie buty, t-shirty z napisami i legginsy, bo to ubiór robi wrazenie bycia siksą i w pewnym wieku jak ktoś cię bierze za nastolatkę, to już nie jest komplement..

Gość gość
Nie mam 60, duzo mi jeszcze brakuje. Ale juz się przyglądam jak to jest w pozniejszym wieku. Więc cieszmy się z życia poki możemy :)