Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 StrachliwaMysz

boje sie starzenia

Polecane posty

Go艣膰 StrachliwaMysz

Mam problem :( panicznie boj臋 si臋 staro艣ci. Nie chc臋 do偶y膰 30 roku 偶ycia, nie chc臋 mie膰 siwych w艂os贸w i mie膰 zmarszczek, mam 22 lata, kazdy kolejny dzie艅 to kolejny krok do staro艣ci. Mam wra偶enie, ze starzej臋 si臋 z ka偶d膮 chwil膮. Chcia艂abym mie膰 dzieci, ale boj臋 si臋, 偶e gdy b臋d臋 je mia艂a, na wywiad贸wki b臋d臋 przychodzi艂a taka stara, poza tym im dzieci b臋d膮 starsze, to ja te偶 b臋d臋. Przera偶a mnie to, nie potrafi臋 my艣le膰 o niczym innym... Pomocy!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
to sko艅cz ze sob膮 umrzesz m艂odo! g艂upi palant

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 42 lata i jeszcze nie mam siwych w艂os贸w, wi臋c az tak bardzo szybko si臋 nie zestarzejesz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 StrachliwaMysz
Jak si臋 ma 42 lata, to si臋 jest starym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 StrachliwaMysz
Czuj臋, 偶e nic mnie w 偶yciu ju偶 p贸藕niej nie czeka :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 39 i nie wygl膮dam na tyle. Powiem nawet 偶e cz臋sto gapi膮 si臋 na mnie tacy po 25 lat. faceci co mojego m臋偶a doprowadza do sza艂u. Bynajmniej nie czuje si臋 stara. Jestem zgrabna i zadbana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 StrachliwaMysz
Ja rozumiem to, ale ja sama si臋 ju偶 czuj臋 STARA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 39 latka
mam syna 16 lat i cz臋sto jego znajomi my艣l膮 偶e jestem jego starsz膮 siostr膮 jak gdzie艣 z nim id臋. Stara b臋dziesz jak tak b臋dziesz si臋 do艂owa膰 i myslec o tym, ludzie rado艣ni zawsze wygl膮daj膮 m艂odziej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak sie ma 22 lata, to nawet osoby 30 letnie wydaj膮 si臋 stare. Cz艂owiek jest zaprogramowany 偶eby 偶y膰 do ponad 100 lat, trzeba tylkoo siebie dba膰 i dobrze si臋 od偶ywia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 StrachliwaMysz
Ju偶 nawet narzeczony i studia nie daj膮 mi takiej rado艣ci :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 39 latka
Poza tym nic nie poradzisz na to 偶e latka lec膮. Takie zycie ja mam m艂odszego m臋偶a i tak jestem juz z tym wiekiem zakr臋cona 偶e czesto jak mnie kto艣 zapyta o wiek to musz臋 si臋 zastanowi膰 ile ja mam lat i czasami si臋 zdarza ze si臋 pomyl臋 i podaje wiem m臋偶a zamiast sw贸j. :)) Co za znaczenie ile masz lat.. Przesya艅 o tym my艣le膰 a zw艂asza w twoim wieku dla mnie jeste艣 prawie dzieckiem. Pomy艣l sobie 偶e masz 50 lat i co znaczy wtedy jak kto艣 ma 22 lata. :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak wlasnie pomysl o wieku , w ktorym bedziesz miala menopauze, jak nie bedziesz juz wygladac jak kobieta. Zaczn膮 ci rosn膮c w膮sy i broda, zrobisz sie gruba i pomarszczona, z ca艂膮 mas膮 przebarwie艅. W艂osy zaczn膮 ci siwiec i wypadac. Na razie nie masz czym sie przejmowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣c a ty masz 60 lat? 偶e takie teorie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
haha! ju偶 si臋 zleci艂y kretynki co wygl膮daj膮 jak m艂odsze siostry w艂asnych syn贸w:D troch臋 samokrytyki i zacznijcie si臋 ubiera膰 jak kobiety, a nie gimg贸wno w tanie buty, t-shirty z napisami i legginsy, bo to ubi贸r robi wrazenie bycia siks膮 i w pewnym wieku jak kto艣 ci臋 bierze za nastolatk臋, to ju偶 nie jest komplement..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam 60, duzo mi jeszcze brakuje. Ale juz si臋 przygl膮dam jak to jest w pozniejszym wieku. Wi臋c cieszmy si臋 z 偶ycia poki mo偶emy :)

Udost臋pnij ten post