Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAJTEKbezMAJTEK

Czy któraś z Was złapała faceta na dziecko

Polecane posty

Tak jak w temacie czy ktoś miał tak ,że wydawało mu się że jedym sposobem na szczęsliwe życie z ukochanym będzie zajście z nim w ciążę,nawet tak żeby o tym na początku nie wiedział?

Gość gość
moja znajoma mojemu koledze.ten zwiazek,to porazka.On ma jej dosc,ale udalo jej sie: laczy ich jedynie dziecko.

Gość gość
nie, po co:o

Gość gość
mój były mąż mnie chciał złapać, ale się przeliczył :-)

Gość gość
moj eks tez, nawet nie chce do tego wracac:o

Gość gość
mój były mąż mnie złapał,przyznał się do tego.

Gość gość
Mój mąż też, w trakcie gdy stawałam na nogi po pierwszym dziecku miałam marzenia plany, praca, prawko bo siedziałam 5 lat w domu i żebym nie szła do pracy zadecydował sam. Oczywiście powiedział wszystko po fakcie i tak tkwię 8 rok w domu i nasze małżeństwo z tego powodu ledwo zipie. On mnie kocha zaborczą miłością, a ja się duszę nie mogę odejść, bo z 2 sobie nie poradzę, a on świetnie to wykorzystuje. Życie...

Też zostałam zlapana na dziecko.Przyznał się,kiedy byłam już w 9-ym miesiącu ciąży.Małżeństwo przetrwało 3 lata.Ciul jeden-i dziecko i mnie potraktował,jak przedmioty.Potem,kiedy się przyznał spytał: Nie gniewasz się prawda? C**j jeden!!!

Gość gość
Sory ale nie rozumiem, jak mozna dac sie złapac facetowi na dziecko ? Nie zabezpieczalas sie ?

Gość gość7
Miałam dwie koleżanki które tak zrobiły a trzecia próbowała. Jedna chodziła z chłopakiem 4 lata i w jej mniemaniu związek był pusty, bo pochodziła z zabitej dechami wsi gdzie ją wytykali palcami, że żyje z chłopem bez ślubu, a on się NAWET nie oświadczył, więc.... no więc ""kochanie jestem w ciąży, pigułki zawiodły". Był wiejski ślub i weselicho...Na szczęście są razem do tej pory. Druga "wpadła"po 1,5 miesiącach znajomości,!!!!!!!!! dlatego bo bała się że któraś z koleżanek jej faceta w końcu mu go odbije. Pobrali się znając się niespełna 3 miesiące. Jak tylko dziecko się urodziło to brali rozwód. Trzecia była bardziej zwariowanie kreatywna. :D Nabierała faceta na ciążę, bo chciała mieć rzekomą pewność, że jakby się takowa wpadka wydarzyła to czy on by jej nie kopnął w tyłek. Kupiła test ciążowy i dała do zrobienia koleżance która faktycznie była w ciąży, a potem wmówiła facetowi, że to jej :D:D Dziwię się, że po takim kłamstwie facet chciał z nią w ogóle dalej być. Sama jestem kobietą, ale to obrzydliwe, że inne kobiety traktują seks jak broń masowego rażenia, bo nigdy facet nie wie czy padnie ofiarą seksterroru :D

Gość gość
da sie, wszytsko zalezy od stosowanej metody antykoncepcji