Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kkkkamson

Czy to ciaza

Polecane posty

Gość Kkkkamson

Witam ! Od dłuższego czasu nie mam ochoty nic jeść , brzuch mam cały czas wypiety i ciezko mi go wciągnąć , w nocy często sie budze i całymi dniami czuje sie zmęczona . Ostatnio tez kilka razy prawie wymiotowalam i miałam okres kilka dni wcześniej . Pobolewaja mnie tez Janiki. Sypiam ze swoim chłopakiem ponad rok czasu i wcześniej nic takiego nie miałam . Pomóżcie . Jeśli to nie ciąża to co to moze byc ?

Gość gość
uważasz że to ciąża to zrób test.

Gość gość
Na pewno nowotwór albo inna ciężka nie uleczalna choroba! Do lekarza a nie na forum, to może być wszystko od wyobrażania sobie problemu, po ciążę na rzeczywistej chorobie skończywszy ale tego się nie dowiesz na forum. Trzeba iść do lekarza, zrobić badania żeby wiedzieć, nikt po wyklepanych słowach na klawiaturze nie postawi diagnozy.

Gość gość
ciaza to nie jest niestety tylko cos duzo powazniejszego z tych obajwow jak wypiaty brzuch i nie moznosc jedzenia - nikt tak na poczatku ciazy nie ma, z reszta okres mialas ( nie wazne ze wczesniej ale byl) moze to jakis torbiel, guzek, zapalenie, moze choroba weneryczna (chlop cie syfem zarazim) koniecznie idz do ginekologa