Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w pani ze sklepu

ale widzialem dzis piekna kobiete

Polecane posty

kupowalem w hurtowni takie tam sanitarne i zobaczylem ja siedziala kiedy wchodzilem wpadla w zaklopotanie sciagalem okulary przeciwsloneczne ona wstala powiedziala pan K ja ze tam . po chwili powiedziałem ze chce zweryfikować zamówienie . ona sie na mnie spojrzala kilkakrotnie . pozniej wyszla do szefostwa kawalek dalej w glab . ja nieswiadomie dotknelem sie po syji i po klatce ona to zauwazyla .ja szybko zabralem reke usmiechala sie do mnie . tlumaczac gdzie jest ten towar do odebrania spojrzelismy sobie tak gleboko w oczy jak zakochani ..wyszedlem bo widzialem pierscionek jak sie pozniej okazalo na fb jest zareczona od 2 miesiecy ale dla takiej kobiety z wygladu rzecz jasna zrobil bym wszystko doslownie wszystko. widzialem jej faceta na fb jest z***bisty . dosłownie z***bisty . a ona sie do mnie tak usmiechala . naprawdę zadroszcze mu takiej panny . w niej mógłbym się zakochać

na zapleczu dała mi się od tyłu bo jest jeszcze dziewicą no i jest zaręczona i wiecie co mnie jeszcze wzruszyło w niej:) ......że połyka

up podszyw

Gość gość
dla ciebie piekna, dla kogos moglaby byc niezauwazona i przecietna...

mysle o niej i juz mam pretekst aby tam wrocic i zobaczyc znow te piekne oczy . moglem zostawic te okulary ale jestem glupi . ale czym ja sie ludze jej facet jest napewno lepszy odemnie na bank jest lepszy

Gość gość
otóż to jak to mówią każda potwora znajdzie swego amatora

Gość gość
W sklepie i piękna kobieta, to się wyklucza. W sklepach pracują stare, tłuste, spocone baby, farmazonie. :D

to dziewczyna z gornej polki.. wiekszosc facetow by przytaknelo mi . zakochalem sie w tych oczach i w tym usmiechu . i w tym jej zaklopotaniu .. mowilem do niej spokojnym glosem cieplym jakim zawsze odnosze sie do kobiet w kazdym wieku . ona zauwazyla mnie juz we wejsciu . dodam ze akurat bylem elegancko odstawiony . ale jej usmiech i spojrzenie powiedzial wiele . ale to poza zasiegiem jej facet widac ze jest ustawiony napewno lepiej jak ja . ale warto bylo zobaczyc te oczy

Gość gość
popracuj nad ortografia kolego

Gość gość
Niestety wiekszosc facetow by ci nie przytaknela mam kolege co uwielbia dlugonogie brunetki, na blondynki nie zwraca nawet uwagi mam innego co leci na niskie blondynki z duzym biustem i zeby mu wyszla modelka 178 ,nie poleci mylisz sie chlopie:)

to byla hurtownia elegancka na przedmiesciach miasta . . dziewczyna calkiem na miejscu zadbana biust pelny szczupła wlosy piekne czyste . zęby nienaganne drobne rowne . skora dawala wrazenie czystosci mlodosci . dziewczyna 10/10 szkoda ze zajeta . jestem od niej sporo starszy bo 7 czy 8 lat ona okolo 23

gość Niestety wiekszosc facetow by ci nie przytaknela mam kolege co uwielbia dlugonogie brunetki, na blondynki nie zwraca nawet uwagi mam innego co leci na niskie blondynki z duzym biustem i zeby mu wyszla modelka 178 ,nie poleci mylisz sie chlopi no okej .

zeby ona zrobila 1 krok . ale jest zareczona nie powinienem sie tam mieszac ale po 3 miesiacach gwarantuje ze bym ja poslubil . kit tam ale juz wiem jaka kobiete potrzebuje . wlasnie taka jak ona .

Gość gość
może źle to od odczytałeś, może była po prostu miła dla klienta i się uśmiechnęła a Ty sobie dopowiedziałeś to patrzenie głeboko w oczy etc

Gość gość
ty sobie sam odpisujesz? :O

Gość gość
jak sie nazywa to zerkne na fb czy rzeczywiscie taka piekna

nie podam jej fb tutaj nie jestem glupi . ona w prosty sposob by to wszystko polaczyla ... wiem jak patrzy sprzedawca w sklepie a jak kobieta patrzy i usmiecha sie zalotnie ..

Gość gość
Przed południem zdążyłeś robić zakupy w hurtowni, zakochać się, wrócić do domu i sprawdzić profil obiektu twoich uczuć na fejsie? szacun :classic_cool:

mam wolne . dziewczyna jest super . widziałem ja drugi raz w życiu . 1 raz wogole nie zwracałem uwagi na nia . usmiechala sie tylko jak żartowałem do jej koleżanki ktora mnie obslugiwala wtedy ze sąsiadka częściej u mnie bywa jak narzeczona bo narzeczona ciagle pracuje . no narzeczonej już jakiś czas nie mam . a sąsiadka to sąsiadka koleżanka . a teraz byla ona sama znaczy obok siedzial jakis koles lysawy trosszke . ale ja nikogo poza nia nie pamietam tam .

Gość gość
no faktycznie piekna i urocza jak klapa od srocza :-Ojakie graslawe giry :-O

nie znasz sie .

Gość gość
no jasne ze sie nie znam. A wez ty idz :-O🖐️ myslalam, ze jakas laska boska a to zwykla dziewucha w dodatku z krotkimi, krzywimi girami :-O i zanim sie zapytasz to juz odpowiem: tak jestem o wiele ladniejsza pffffff

Gość gość
ej noooo nie przesadzaj dziewucha najzwyklejsza jakich pełno na ulicy zauroczyłeś sie i tyle ale jak ma fajnego faceta to czego ty u niej szukasz a dwa można tak wklejać kogoś foty?? kurna paragraf na to jest

eeee ogarnij nie rozpowszechniam a pozatym w regulaminie fb jest napisane ze zdjecie prof jest publiczne . fakt zauroczyłem sie .

no jasne ze sie nie znam. A wez ty idz pechowiec.giflapka.gif myslalam, ze jakas laska boska a to zwykla dziewucha w dodatku z krotkimi, krzywimi girami pechowiec.gif i zanim sie zapytasz to juz odpowiem: tak jestem o wiele ladniejsza pffffff taaa przez internet napewno jestes ladniejsza . dodam ze zdjecie nie odzwierciedla stanu faktycznego . ale okej nie ma co zajeta to zajeta . dzieki za odp .

Gość gość
tak 6to jest jqak się długo bez kobiety jest, wtedy wszystkie takie ładniesze się robią, trza sobie ulżywać często, wtedy nie myślisz tylko o jednym,

Gość gość
i w ten oto cudowny sposób głupi cilu postanowił podzielić się swoimi uczuciami na forum dla kobiet,zaraz po powrocie z hurtowni i przejrzeniu fejsbuka:-D:-D:-D ja p*****le co za frajerzy tu siedża że łykają takie gówna:-D

Gość gość
Co za koń :-Dfajny masz gust

Gość gość
a ja zaraz idę na druga zmianę i na bank jakaś d**a mi się spodoba,natychmiast po powrocie opowiem wam o scence jaka się rozegrała między nami,odnajde ją na jakimś portalu i będziecie mi doradzac co zrobić bo okaze się ze ma ona cudownego faceta,ale wyczułeem że mnie chce:-D:-D:-D